Kontakt Borås

Flytta i region Borås

0771 210101
Maila oss!
Sagagatan 17
506 35 Borås

Peter Karlsson
Peter Karlsson

Flyttfirma i Borås, Alingsås, Ulricehamn och övriga Västra Götaland


Kvalitetsflytt är en väletablerad flyttfirma med lång erfarenhet inom flytt, städ och magasinering. För oss är det viktigt att sätta kunden i fokus och anpassa oss efter deras önskemål, därför kan vi lämna nöjd-kund-garanti på våra jobb.

Ska du flytta och behöver hjälp med flytt, städ, packning eller magasinering är du välkommen att kontakta oss för bokning. Vi anpassar oss efter dina behov och hjälper dig med det du önskar. Med utgångspunkt från våra kontor flyttar vi åt kunder i hela regionen! Vi är en av de få flyttfirmor som verkligen är heltäckande i det område vi verkar inom. I Västra Götaland har vi kontor både i Göteborg och Borås men naturligtvis hjälper vi även dig som bor på andra orter i länet.

Vi hjälper dig flytta på många orter i Borås!

Bor du i Borås, Ulricehamn, Skene, Kinna, Gislaved eller Alingsås? Då borde vi vara ditt självklara val när du letar efter en flyttfirma! Vi har kontor i både Göteborg och Borås men naturligtvis hjälper vi även dig som bor på andra orter i hela regionen.

Låt oss ta hand om stressen som en flytt kan medföra. Vi vet att det kan kännas jobbigt med packning, flytt och städning. Vi vet också att det mellan packningen och flytten även ska flyttanmälas och till exempel förråd ska rensas. Målet är att försöka hitta lösningar som underlättar för våra kunder, vi kan avlasta dig så du får mer tid över till saker som du vill göra. Våra medarbetare har arbetat inom flytt i många år och vet hur vi ska hjälpa dig för att du ska få en smidig och problemfri flytt. Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med oss – då är vi nöjda.

Här hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor:

Göteborg – City, Lerum, Mölndal, Partille osv

Halland – Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad osv

Skåne – Malmö, Lund, Helsingborg, Landskrona osv

Göteborg

Amalia Jönssons Gata 12
411 25 Göteborg

Tel 0771-210101

Borås

Sagagatan 17
506 35 Borås

Tel 0771-210101

Halland

Gamla Kyrkbacken 2A
432 45 Varberg

Tel 0771-210101

Skåne

Gasverksgatan 9
261 35 Landskrona

Vinkelgatan 5
211 24 Malmö

Tel 0771-210101