BEGÄR OFFERT

Pianoflytt i Helsingborg


Har det blivit dags för dig att flytta? Behöver du hjälp med pianoflytt i Helsingborg? Vi är en flyttfirma som hjälper både företag och privatpersoner med olika flyttjänster, bland annat pianoflytt. Faktum är att det finns många fördelar med att anlita en flyttfirma som tar hand om de tunga möblerna, såsom piano eller kassaskåp exempelvis. Vår vision är att underlätta flytten för våra kunder och att alltid genomföra en pianoflytt i Helsingborg tryggt och säkert och att pianot flyttas smidigt och effektivt. Detta är möjligt då vi besitter lång och gedigen erfarenhet av pianoflyttar. Välkommen till oss på Kvalitetflytt!

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Hur går en pianoflytt till?

Det är möjligt att flytta ett piano eller flygel på egen hand, med då är det förutsatt att be några stycken om hjälp, eftersom en pianoflytt kräver åtminstone tre personers hjälp. Det kan också vara fördelaktigt att läsa på om vad som är viktigt att tänka på om du utför en pianoflytt i Helsingborg själv. Ett piano är väldigt tungt och känsligt föremål så det är viktigt att ha några saker i åtanke när du flyttar den. Rätt utrustning och rätt teknik ingår i förberedelsen av flytten. Många väljer oss som flyttfirma i Helsingborg att utföra deras pianoflytt i Helsingborg i alla fall. Det beror på att det behövs både rätt utrustning och styrka för flytten. Vi hanterar ditt piano eller flygel med respekt och professionalism. Våra erfarna flyttpersonal har kunskap om tunga lyft och tillgång till nödvändiga verktyg. Vi tillhandahåller skyddsmaterial och är ansvarsförsäkrade. Ditt instrument kommer därför transporteras tryggt och smidigt till sin nya plats!

Vad kostar en pianoflytt?

Priset för en pianoflytt beror på olika faktorer. Vanligtvis ligger priserna omkring 1800–2500 kronor beroende på hur långt man ska frakta pianot samt vilken typ av piano det rör sig om och även vad det har för dimensioner. Andra faktorer som påverkar priset är bland annat antal våningar som pianot behöver flyttas. Fler våningar ökar tiden för flytten då varje våning kräver extra ansträngning. Hiss underlättar flytten och kan påverka priset. Även tillgänglighet vid adresser påverkar tidsåtgången och därav priset. Kontakta oss redan idag om du behöver flytthjälp i Helsingborg. Vi hjälper er med vår breda erfarenhet och för generösa priser dessutom!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA