Tungflytt

Tungflytt i Göteborg, Borås & Malmö

Står du inför en flytt och behöver hjälp med att flytta och transportera tyngre möbler, maskiner, kassaskåp, värmesystem, maskiner eller något annat som kräver lite extra? Alla våra medarbetare är utbildade för att ta sig an en tungflytt oavsett karaktär och arbetar uppmärksamt och strukturerat för att undvika olyckor. Vi hjälper både privatpersoner och företag på våra flyttfirmor i Göteborg, Borås och hela Skåne med omnejd oavsett flyttlassets form eller vikt.

Tveka inte på att kontakta oss för professionell hjälp när flytten kräver den där lilla extra kraftansträngningen. Med rätt redskap och noga valda samarbetspartners är inga uppdrag för stora eller för små varesig du ska flytta inom byggnaden eller från en plats till en annan.

Professionell flytthjälp för alla i Göteborg, Borås och Skåne

Alla flyttuppdrag som är tyngre, mer otympliga eller komplexa än en standardflytt rubriceras som tungflytt och kräver både större resurser liksom erfarenhet för att genomföras. Man behöver dels redskap lämpliga för ändamålet samt en bredare kunskap om hur man flyttar föremålen säkert på ett så smidigt och effektivt sätt som möjligt.

Vår personal är specialister på tunga lyft med förståelse för flexibilitet och lösningsprientering. Med erfarenhet från flertalet komplexa flyttuppdrag ser vi inga uppdrag som omöjliga och det finns inga problem utan en smidig och säker lösning. Till vår hjälp har vi selar, maskiner och verktyg samt specialutrustning, anpassade efter de krav som ställs vid varje specifikt flyttillfälle. Är det sedan något som vi bedömer extra svårhanterligt har vi en rad kunniga samarbetspartners som kan bistå oss med ytterligare hjälp och nödvändig utrustning. På så vis kan ni alltid känna er trygga med att flytten genomförs under trygga och effektiva förhållanden utan risk för förseningar eller olyckor.

Överlåt er tungflytt i Göteborg, Borås, Halland eller Skåne till oss så tar vi på oss utmaningen.

Tungflytt i Borås & hela Sverige utan problem och risker

Med ett brett utbud av flyttjänster erbjuder vi helhetslösingar från projektering till flyttstädning med dina önskemål i fokus. Packhjälp, flytt, transport, städning och magasinering. Vid förfrågan inleder vi alltid med en kostnadsfri besiktning av godset för att bedöma vilka resurser som krävs både i form av utrustning och personal. Därefter kan vi även lämna över ett allomfattande kostnadsförslag för din fulla trygghet. Du kan också fylla i vårt formulär här nedan för att få en snabb offert redan inom 30 minuter!

Förutom vår erfarenhet och kunskap som borgar för en säker flytt är vi givetvis ansvarsförsäkrade genom Länsförsäkringar Försäkringsbolag. Eventuella skador som skulle kunna uppstå i samband med vår hantering av godset ersätts därmed till ett visst belopp. Vi arbetar oavkortat i enlighet med Bohag 2010 och Kontor 2003 samt är medlemmar i SÅ (Sveriges Åkeriföretag).

Allomfattande flytthjälp i hela Sverige

Att flytta är alltid krävande, men med tunga, otympliga och riktigt stora objekt kan det vara mer eller mindre omöjligt att genomföra uppgiften utan hjälp från proffs i branschen. Vi är en väletablerad flyttfirma med höga ambitioner och stor förståelse för alla kunders varierande behov.
Alla våra flyttuppdrag skräddarsys unikt utifrån var kunds förutsättningar liksom krav och vi erbjuder högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. Våra kontor återfinns i hela Västra Götaland, Halland samt Skåne men vi är verksamma i hela landet. Beskriv ditt behov så löser vi uppgiften oavsett komplexitet, lokalitet eller form av flyttlass.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA