Företagsflytt / kontorsflytt

Vi hjälper både små och stora företag inom olika branscher att flytta. Av erfarenhet vet vi att kraven vid en företagsflytt skiljer sig från flytt av ett privat hem. Ofta är tidsschemat pressat och små misstag kan bli väldigt kostsamma. Vi genomför flytten med minsta möjliga störningar för din verksamhet. Vid frågor eller bokning är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. Kontaktuppgifter till vårt kontor i din region hittar du under fliken kontakt.

Vill du få ett fast pris/offert på din flytt kan du skicka din förfrågan via formuläret under fliken prisförfrågan. Läs mer om våra områden: Skåne, Halland och Västra Götaland. Som en trygghet för dig kan det vara bra veta att vi är medlemmar i SÅ (SverigesÅkeriföretag) samt följer Bohag 2010 för privat flytt samt Kontor 2003 för företag genom IF Försäkringsbolag.

Kontakta vår flyttfirma i din stad när det är dags för företagsflytt, vi håller till i hela Sverige och du kan enkelt vända dig till vår flyttfirma Göteborg, flyttfirma Malmö eller flyttfirma Stockholm om du söker flytthjälp till eller från någon av Sveriges storstäder.

Ladda hem Packtips samt regler för flytt!

Här finns sådant du behöver tänka på inför och under en flytt. Listan ger både packtips, innehåller regler vid flytt och tar även upp allmänna och viktiga synpunkter.

Klicka här för att ladda ner packtips!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA