Bortforsling och återvinning med hjälp av Kvalitetsflytt.se

Bortforsling och Återvinning av möbler

Välkommen till Kvalitetsflytt, ditt förstahandsval för bortforsling och återvinning av möbler och skräp. Vi förstår vikten av att hantera dina gamla föremål på ett ansvarsfullt och miljövänligt sätt. Vårt team av experter är utbildade att ta hand om allt från stora möbler till små hushållsartiklar, inklusive uttjänta vitvaror, sängar och soffor. Vi ser till att varje föremål behandlas med omsorg, skyddar ditt hem under transporten och bidrar till en grönare framtid.


GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Bortforsling med miljön i åtanke

I Kvalitetsflytt prioriterar vi miljön. Vår process för bortforsling innefattar noggrann sortering och återvinning där det är möjligt. Vi strävar efter att minimera avfall och maximera återanvändning och återvinning. Vårt engagemang sträcker sig från hantering av möbler till korrekt omhändertagande av elektronikskräp, alltid med miljön i tankarna.

Återanvändning – En Hållbar Framtid

Genom att välja återanvändning av dina gamla möbler och föremål tar du ett steg mot en mer hållbar framtid. Kvalitetsflytt underlättar processen genom att transportera dina föremål till lokala återförsäljare och second hand-butiker. Detta är inte bara bra för miljön utan ger också möjlighet till RUT-avdrag på 25% av transportkostnaden. Vi påminner dig om att du ansvarar för att kontakta dessa butiker för att organisera försäljning eller donation av dina föremål.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Kvalitetsflytt – Din Partner för Skräddarsydd Bortforsling

Behöver du hjälp med att avlägsna och transportera stora möbelstycken, skräp, eller kanske till och med ett piano? Kvalitetsflytt är här för att erbjuda en skräddarsydd lösning. Med vår expertis, erfarenhet och lämplig utrustning garanterar vi en säker och effektiv bortforsling.

Dra Nytta av RUT-Avdrag vid Återförsäljning

Vid transport till återförsäljare och secondhand-butiker kan du utnyttja RUT-avdraget, vilket innebär en möjlighet att få tillbaka 25% av transportkostnaderna. Detta är ett utmärkt sätt att minska kostnaderna samtidigt som du stödjer återanvändning.

Försäkrad och Trygg Transport

På Kvalitetsflytt tar vi inte bara hand om dina föremål, vi tar också hand om din trygghet. Alla våra transporter är försäkrade genom ett välrenommerat försäkringsbolag, vilket ger dig extra säkerhet och sinnesro. I händelse av en olycka under transporten, kan du vara säker på att du är skyddad.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Loader image

Bortforsling, återvinning och återvanvändning är viktigt för att upprätthålla en ren och säker miljö, minska föroreningar, och främja återvinning och återanvändning av material.

Processen börjar med upphämtning av dina gamla möbler från din plats, varefter avfallet transporteras till en anläggning för sortering, återvinning eller sluttömning.

Vi kan hantera en mängd olika avfallstyper, inklusive möbler, grovsopor, byggavfall och andra typer av avfall. Det är alltid bäst att kontakta oss direkt om du har specifika frågor om vilka typer av avfall vi kan ta hand om.

Priset för bortforsling varierar beroende på omfattningen och typen av möbler eller avfall som ska hanteras. Kontakta oss för en offert baserad på dina specifika behov.

Du kan boka en bortforslingstjänst för dina gamla möbler genom att kontakta oss via telefon, e-post eller via vårt online-formulär på vår hemsida.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA