Bärhjälp

Välkommen till Kvalitetsflytt! Vi är ett Stockholmsbaserat företag som specialiserar oss på flytthjälp och förvaring av dina ägodelar. Vi vet att flytten kan vara stressande och det är därför vi är här för att göra processen så smidig som möjligt för dig.


GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Presentation av tjänster

Vi erbjuder en rad olika tjänster som inkluderar:

  • Flytt och transport
  • Bärhjälp och magasinering
  • Möbelmontering och packning
  • Bortforsling av överflödiga saker

För att kontakta oss kan du ringa, mejla eller använda vårt online-formulär.

Kostnadsfri Offert

Vi erbjuder också en kostnadsfri offert för alla som är intresserade av våra tjänster. Fyll i vårt formulär och vi återkommer med en detaljerad prisuppskattning så snart som möjligt.

Våra Tjänster

Flytt och Transport

Vår huvudtjänst är flytt och transport av dina ägodelar från en plats till en annan. Vi erbjuder allt från lokal flyttning till internationella flyttningar. Alla våra flyttbilar är utrustade med det senaste inom säkerhet och spårning för att säkerställa att dina ägodelar kommer fram i perfekt skick.

Bärhjälp och Magasinering

Om du behöver förvara dina saker i samband med flytten kan vi erbjuda magasinering i våra säkra och klimatkontrollerade lagerutrymmen. Vi kan också hjälpa till med bärhjälp om du endast behöver transportera tunga föremål.

Möbelmontering och Packning

Flytten blir inte fullständig utan möbler och det är där vi kommer in. Våra skickliga montörer kan montera och demontera dina möbler åt dig. Vi erbjuder också packtjänster för att spara dig tid och energi.

Bortforsling

Har du gamla möbler eller annat skräp som behöver bortforslas? Vi tar hand om det åt dig på ett miljövänligt sätt, genom att antingen återvinna eller donera dem till behövande.

Prisinformation

Prisförfrågan

För att få en detaljerad uppskattning av vad våra tjänster kommer att kosta dig, fyll i vårt offertförfrågningsformulär online. Du kan också ringa oss direkt för att diskutera dina behov.

Trygg prisgaranti

Vi vet att kostnader är en viktig faktor i ditt beslut. Därför erbjuder vi en prisgaranti som försäkrar att du får det mest konkurrenskraftiga priset för den högsta kvaliteten av tjänster.

Erbjudande om gratis offert

Som tidigare nämnt, vi erbjuder alla potentiella kunder en gratis offert. Det finns ingen förpliktelse att acceptera den, men det ger dig en bra översikt av vad du kan förvänta dig i termer av kostnader.

Nöjda kunder

Vi är stolta över att ha en lång rad av nöjda kunder som kan intyga kvaliteten på våra tjänster. Oavsett om det handlar om små eller stora flyttprojekt, strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna.

Kundrecensioner och betyg

Våra kunder har gett oss höga betyg på diverse recensionssidor och sociala medier. Vi tar alltid kundfeedback på största allvar och använder det för att förbättra våra tjänster.

Så fungerar bärhjälp hos oss

Kontakt

Första steget för att anlita oss är att kontakta oss via telefon, e-post eller genom vårt online-formulär. Vi är snabba på att svara och kommer att diskutera dina behov i detalj.

Acceptera Offert

Efter att du har mottagit din kostnadsfria offert kan du välja att acceptera den. När detta är klart kommer vi att skicka en bekräftelse och planera in ditt flytt- eller bärhjälpsprojekt.

Få Bärhjälp

På den överenskomna dagen kommer vårt professionella team att anlända och utföra tjänsterna enligt ditt behov. Vi hanterar allt från början till slut, så att du kan fokusera på andra aspekter av din flytt.

Vår kompetens

Erfarenhet och Expertis

Med flera år i branschen har vi den erfarenhet och expertis som krävs för att hantera alla typer av flyttprojekt. Vårt team är välutbildat och håller sig uppdaterat med de senaste teknikerna och verktygen i branschen.

Privata och Företagskunder

Vi erbjuder våra tjänster både till privata och företagskunder. Oavsett om du är en individ som flyttar från en lägenhet eller ett företag som behöver flytta hela sitt kontor, har vi lösningarna för dig.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA