Pianoflytt

Vill du ha hjälp att flytta ditt piano? Kvalitetsflytt har varit verksamma som flyttfirma i snart 10 år. lika länge har vi flyttat Piano och Flyglar runt om i hela Sverige. Vi har med andra ord det som krävs för att du ska känna dig trygg att välja oss som partner för din pianoflytt. Vi utför närmare 200 pianoflyttar varje år på våra flyttorter men mer eller mindre över hela Sverige och även utomlands.

 

Flytt av flygel eller piano

För att kunna utföra en säker och korrekt pianoflytt eller flygeltransport krävs det styrka, teknik, lång erfarenhet och inte minst rätt utrustning för ändamålet som bärselar och en säker pianovagn. Med dessa kompontenter säkertställer vi att ditt piano kommer fram helt och fint. Likaså gäller vår personal då det vid dessa tunga lyft finns en stor risk för skador om man inte gör det på rätt sätt. Med oss på Kvalitetsflytt får du en prisvärd, trygg och säker flytt av ditt piano, din flygel eller andra tunga pjäser och instrument. Är det nåt vi kan, så är det Pianoflytt ☝🏼

Ladda hem Packtips samt regler för flytt!

Här finns sådant du behöver tänka på inför och under en flytt. Listan ger både packtips, innehåller regler vid flytt och tar även upp allmänna och viktiga synpunkter.

Klicka här för att ladda ner packtips!

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA