Utlandsflytt med oss är enkelt

Vi hjälper dig eller dina anställda att på ett säkert sätt flytta bohaget, från eller till Sverige, Norden eller hela Europa. Vi flyttar ert bohag och ser till att er utlandsflytt blir en trevlig upplevelse och ni kan koncentrera er på allt annat. Kvalitetsflytt har lång erfarenhet av utlandsflytt och sätter alltid kvalité, säkerhet och miljö i första rum.

När det gäller Europa / Schengen så är det tullfritt det enda ni behöver är en inventarier förteckning tullfrihet

När det gäller tredje land ( Norge/ Schweiz ) samt övriga världen så löser vi förtullning, tulldeklarationer, inventarieförteckning och CMR (fraktsedel) med samarbete med KGH Customs.

Letar du efter en flyttfirma för långflytt flytt inom Sverige? Vi är rätt flyttfirma för dig oavsett flytt!

Flytta till eller från Norge

Letar du efter en flyttfirma för flyttar till och från Norge? Vi på Kvalitetsflytt hjälper dig med flyttar mellan Sveriges och Norges städer till bra priser. Oavsett storleken på ditt flyttlass har vi effektiva och billiga lösningar för dig som vill flytta till eller från Norge. Vi utför flyttar från och till Oslo, Nord Norge, Bergen, Stavanger, Trondheim. Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Ladda hem Packtips samt regler för flytt!

Här finns sådant du behöver tänka på inför och under en flytt. Listan ger både packtips, innehåller regler vid flytt och tar även upp allmänna och viktiga synpunkter.

Klicka här för att ladda ner packtips!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA