Flyttfirma Kalix

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Kalix

Bor eller arbetar du i Kalix? Är det dags att flytta? I sådana fall har du hittat helt rätt flyttfirma Kalix för dig! Vi på Kvalitetsflytt arbetar nämligen med att flytta både privatpersoner och företag, små som stora! Tanken är att med hjälp av våra flyttjänster och resurser ska vi kunna genomföra den mest tidseffektiva samt smidiga flytt möjligt. Detta är möjligt framför allt med vår högklassiga personal. Läs mer om oss och våra flyttjänster samt erbjudanden här på vår hemsida. Välkommen till din flyttfirma Kalix!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Kalix

Om du anlitar oss som din flyttfirma Kalix kommer du att få en flytt som sker i världsklass, under hela processens gång dessutom. I början av våra samarbeten tas en offert fram för att kunden ska känna att flytten görs till ett förmånligt pris. Vi erbjuder även försäkring i form av att flytten förs på ett tryggt sätt så att ingenting förstörs eller kommer bort i flytten. Vi strävar  även efter att kunna erbjuda så varierande och praktiska flytt-lösningar som möjligt. Vi erbjuder alltså tjänster innan, under, och efter flytten! Några av våra flyttjänster som vi erbjuder är följande:

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Fortsättningsvis, erbjuder vi flyttstädning, magasinering, flyttkartonger, bärhjälp, transport, med mera. Varje flytt i Kalix ska vara smidig och professionell utfärdad, samt innebära trygghet för värdesaker. Det är även viktigt för oss att våra tjänster ska komma till ett förmånligt pris för våra kunder. När ni anlitar oss ska ni förvänta er en bra och smidig flytt, som dessutom har ett överkomligt pris. På så sätt hoppas vi att få återkommande och nöjda kunder! Läs mer om dessa typer av flyttar som vi erbjuder mer, här på vår hemsida.

Flytta själv eller med flyttfirma i Kalix

En del personer överväger att flytta helt på egen hand. Det tillkommer naturligtvis fördelar samt nackdelar med det, precis som med allt annat. En av de fördelar som finns med att flytta helt själv, är att du inte anlitar en flyttfirma vilket är ekonomiskt sett mindre kostsamt. Å andra sidan kan det också vara tidskrävande och energitagande som långsiktigt gör att det är mindre värt att flytta utan flyttfirma. Nackdelen är alltså det, det kan bli tungt och krävande och man kan komma att behöva lägga ännu mer tid på flytten än planerat om man inte anlitar en flyttfirma eftersom man inte har samma resurser som en flyttfirma.

Flytthjälp i Kalix för företag

Vår flyttfirma Kalix hjälper både stora som små företag att flytta, precis som vi hjälper privatpersoner att flytta. Det spelar ingen roll om det är en bostad eller kontor, vi hjälper våra kunder med samma förmåner och förutsättningar. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vi har samma vision hos privata flyttar naturligtvis, nämligen att vår flytthjälp sker utan störningar och noggrant följer ett tidsschema. Vi förstår att det är högprioriterat att flytten sker så tidseffektivt som möjligt. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

Välj rätt flyttfirma i Kalix för en trygg och prisvärd flytt!

Vi besitter en lång och gedigen, samt bred erfarenhet inom flyttar! Vi har varit aktiva under en längre tid vilket har givit oss kunskap och lärdomar vad gäller flyttar. Vi förstår att kundens intresse är i fokus för att processen ska ske så bra som möjligt. Vi förstår också att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Om du är i behov av att flytta bohag så bör du kontakta oss då vi är flytthjälp i Kalix som kan hjälpa dig på bästa sätt, tack vare vår erfarenhet! Vi prioriterar alltid vår kund genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet. Det är viktigt!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Kalix

Kalix, med sin natursköna belägenhet vid Kalixälven och närheten till den bottniska viken, är en stad där vi på Kvalitetsflytt är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster. Vi förstår att varje flytt är unik, och vi arbetar hårt för att erbjuda konkurrenskraftiga och rättvisa priser för flytthjälp i Kalix.

Vår prissättning är transparent och utan dolda avgifter, och vi erbjuder möjligheten att få en gratis offert så att du kan planera din budget i förväg. Oavsett om du flyttar från en lägenhet till ett hus, eller behöver hjälp med att flytta tunga föremål, har vi tjänsterna och erfarenheten för att göra din flytt smidig och stressfri.

När kan man behöva flytthjälp i Kalix?

Kalix är inte bara en vacker plats att leva på, det är också en stad som erbjuder mycket för sina invånare. Det finns flera tillfällen då du kan finna dig själv i behov av professionell flytthjälp i Kalix:

 • Flytt till och från Landsbygden: Med stadens läge mitt i naturen, finns det många som flyttar till eller från landsbygden. Vårt team är erfaret i att hantera flyttar på landsbygden och kan navigera genom utmanande terräng för att säkerställa att dina saker når sitt destination säkert.
 • Äldreomsorg och Nerflyttning: Om du eller en äldre anhörig flyttar till en mindre bostad eller ett äldreboende, kan vi hjälpa till att göra övergången smidig och bekväm.
 • Studenter: Kalix närheten till utbildningsmöjligheter gör det till en populär plats för studenter. Vi kan erbjuda prisvärda och effektiva flyttlösningar för studenter som flyttar till eller från staden.
 • Företagsflyttar: Om ditt företag växer och behöver nya lokaler, eller om ni bara flyttar inom staden, har vi kunskapen och utrustningen för att hantera företagsflyttar i alla storlekar.

Oavsett ditt behov är Kvalitetsflytt här för att hjälpa dig med alla dina flyttbehov i Kalix. Kontakta oss idag för att få en gratis offert och låt oss hjälpa dig med din nästa flytt.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Kalix?

En flytt är antingen frivillig eller nödvändig, oavsett arbetar vi som flytthjälp i Laholm för att att flytten sker enkelt. Det är vårt mål att vara en professionell flyttfirma i Kalix och tillgängliga för varje kund! Oavsett om du är privatperson eller företag, med ett lätt eller tungt flyttlass så finns vi här för dig! Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag! Vårt telefonnummer finner du här på vår hemsida. Ta kontakt och anlita oss för att få hjälp med hela processen så behöver du inte göra det tyngsta lasset- det gör vi!

Vill du flytta till Umeå eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Norrbotten. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Norrbotten.

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA