Städfirma

Välj region eller läs mer om våra städtjänster nedan

Låt oss ta hand om städningen

Vid en flytt ställs stora krav på städningen och många tycker det är tråkigt att behöva lägga ner tid och kraft på att städa när man har ett nytt hem att ta hand om. Genom att låta oss utföra din flyttstädning slipper du ha två leverantörer inblandade i din flytt. Vi tar hand om allt från start till överlämnandet av nyckel på ett professionellt sätt. På så sätt sparar du tid som du istället kan ägna åt att komma i ordning i din nya bostad. Det är inte ovanligt att säljare och köpare har olika syn på hur en flyttstädning ska vara utförd och vad som är rent. Köper du flyttstädning av oss slipper du bekymra dig.

Vi lämnar alltid garanti på våra uppdrag för att du ska känna dig trygg och slippa tvister. Vår flyttstädning är en omfattande rengöring av bostaden och utförs av vår egen personal. Städningen utförs enligt svensk standard. Besiktningsgarantin vi lämnar innebär att om det mot förmodan skulle vara något vid besiktning av flyttstädningen så åtgärdas detta kostnadsfritt.

Ladda hem vår checklista för städning!

Listan anger vad vi på Kvalitetsflytt jobbar efter för att uppnå korrekt utförd städning och några enkla saker som behöver uppfyllas av er för bästa resultat. Du kan givetvis också använda checklistan helt för egen del som en hjälp för att utföra städningen.

Klicka här för att ladda ner checklistan