PIANOFLYTT I LIDINGÖ

EN PIANOFLYTT AV HÖG KVALITET

Flytta ditt piano med precision, kompetens och kraft hos Kvalitetsflytt. Vi kombinerar dessa egenskaper med en vänlig och professionell personal, säkerställer trygghet genom omfattande försäkringsskydd för både ditt instrument och våra medarbetare.

AVANCERAD FLYGELTRANSPORT

Flytta din flygel kräver en extra nivå av kunskap och erfarenhet, och hos Kvalitetsflytt tar vi detta uppdrag på största allvar. Vi hanterar demontering och montering av ditt instrument med största omsorg och säkerhet, och vi har den nödvändiga utrustningen för att klara av dessa speciella transporter.

DITT PIANO I SÄKRA HÄNDER I LIDINGÖ

Vänd dig till Kvalitetsflytt i Lidingö för en trygg och säker pianoflytt. Vår flotta inkluderar specialutrustade fordon för pianoflytt, och vi hanterar dagligen transporter av piano, flyglar samt andra tunga objekt som värmepumpar och kassaskåp. Vårt rykte bygger på lång erfarenhet och många nöjda återkommande kunder, från privatpersoner till studios, skolor, kyrkor och konserthus.

FAST PRIS FÖR PIANOFLYTT

Letar du efter en offert för pianoflytt i Stockholm eller Lidingö? Kvalitetsflytt genomför 15–20 pianotransporter varje vecka och vi garanterar att ditt instrument är i trygga händer. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med en kostnadsfri offert. Vi strävar efter att möta dina önskemål och tidsramar på bästa möjliga sätt.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA