Begär offert

5 tips för att flytta en soffa enkelt!


Att flytta en soffa kan vara en riktig utmaning, särskilt med tanke på deras storlek och vikt. Men med rätt tillvägagångssätt behöver det inte vara en skrämmande uppgift. Kvalitetsflytt har sammanställt några viktiga tips för att underlätta din sofflyttBegär offert

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Tips 1: Bjud in en hjälpande hand

Att hantera en tung soffa ensam kan vara farligt. Det är alltid bättre med ytterligare en uppsättning händer för att undvika skador. Om du inte har en hjälpande vän, överväg att anlita proffs som Kvalitetsflytt.

Tips 2: Mät och klargör vägen

Innan du börjar lyfta, se till att du vet exakt var du ska gå. Undvik överraskningar genom att mäta dörröppningar, trappor och andra trånga utrymmen på förhand. Ta bort eventuella hinder på vägen för att underlätta flytten.

Tips 3: Demontera vad du kan

Beroende på din soffas design kan du kunna demontera vissa delar, som ben eller armstöd. Genom att göra detta blir det lättare att manövrera soffan genom trånga utrymmen.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Tips 4: Tänk på din rygg

Att lyfta tunga föremål på fel sätt kan vara skadligt för din rygg. Försäkra dig om att du lyfter med benen och håller föremålet nära din kropp. Kvalitetsflytt har även en guide om korrekt lyftteknik för de som vill fördjupa sig i ämnet.

Tips 5: Se till att din soffa är säker under transporten

När din soffa väl är i flyttbilen, använd lastsäkringsband eller flyttfiltar för att skydda den från skador. Kvalitetsflytt rekommenderar att du kollar in våra guider om att korrekt lasta och packa dina möbler för en skadesfri transport.

Låt Kvalitetsflytt sköta jobbet

Även om det är möjligt att hantera flytten på egen hand, kan det vara skönt att anlita en expert för att säkerställa en smidig process. Kvalitetsflytt har ett team av erfarna flyttproffs redo att hjälpa till med allt från packning till transport.

Är du intresserad av att ta reda på hur vi kan underlätta din flytt? Kontakta oss för mer information eller begär en offert nu.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA