Begär offert

Flytta Garderob - Så gör du


Flytten kan vara stressande, och bland de mest besvärliga objekten att hantera är garderober på grund av deras storlek och vikt. Men med Kvalitetsflytt vid din sida, kan du vara säker på att du får all den kunskap och expertis som krävs för en smidig flytt.Begär offert

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Förberedelser: En bra start är halva arbetet

Innan du börjar med något annat, börjar allting med en ordentlig förberedelse. Tomma garderoben fullständigt för att göra den lättare och minska risken för inre skador. Kanske hittar du till och med kläder eller föremål du glömt bort!

Tips från Kvalitetsflytt: Använd klädfodral för dina finare kläder. Detta bevarar deras form och skyddar dem från damm och skador under flytten.

Demontering: Förenkla uppgiften

Inte alla garderober behöver tas isär, men om din är särskilt stor eller klumpig, kan det vara värt besväret. Använd rätt verktyg, och om möjligt, be en vän om hjälp. Och glöm inte att ta bilder under processen! Dessa kan vara ovärderliga när det är dags att sätta ihop garderoben igen.

Säker transport: Lita på din teknik

Att flytta en garderob är inte alltid lätt, men med rätt teknik och utrustning kan du minimera risken för skador. Använd en rullvagn om du har tillgång till en, och om inte, se till att lyfta med benen, inte med ryggen. Se även till att säkra garderoben om den inte är demonterad.

Tips från Kvalitetsflytt: När du lastar garderoben i ett fordon, se till att den står stadigt. Använd flyttfiltar eller andra mjuka material för att förhindra repor och skador.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Återmontering: Sista steget

Väl framme på ditt nya hem, hitta den perfekta platsen för din garderob och börja återmonteringsprocessen. Referera till bilderna du tog tidigare, och ha tålamod – det kan ta lite tid, men resultatet kommer att vara värt det.

Med dessa steg, förberedelser och tips från Kvalitetsflytt, kan du vara säker på att din garderob kommer att flyttas säkert och effektivt till ditt nya hem.

Behöver du flytthjälp?

Tveka inte att kontakta oss för din flytthjälp, vi erbjuder den bästa flyttupplevelsen och bland de bästa priserna! Begär en gratis offert helt utan förbindelse!

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA