Begär offert

Flytta utomlands


Planerar du att flytta utomlands? Eller har du redan bestämt dig för att flytta utomlands och letar efter en flyttfirma som kan hjälpa dig med att flytta allt bohag från eller till Sverige? Ska du flytta själv eller flytta utomlands med barn? Ni kanske är ett företag som ska flytta. Det är av mindre betydelse då vi på Kvalitetsflytt hjälper stora som små kunder med utlandsflytt.


Begär offert

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Vi alla vet att en flytt i sig kan vara tids- och energikrävande. En flytt utomlands är inget undantag. Det är därför vi på Kvalitetsflytt erbjuder flytthjälp, i form av transport, magasinering och flyttstäd tillsammans med andra flyttjänster. Vi ser till att flytten sker säkert till eller från Sverige, Norden eller hela Europa!

Vi ser till att denna flyttdag blir rolig och spännande i stället för stressig eller krävande. Genom att anlita Kvalitetsflytt’s flyttfirma kan du eller ni fokusera på allt annat som tillkommer med flytten.

Vad kostar en flyttfirma för utlandsflytt?

Oavsett anledningen till att du ska flytta utomlands, om det är studier, jobb, eller för miljöombyte, behöver du ha kostnaden i åtanke. Det kan vara fördelaktigt att anlita en flyttfirma som hjälper dig att flytta allt ditt bohag.

En utlandsflytt kommer att kosta oavsett om du anlitar en flyttfirma eller inte. Skillnaden är att här får du professionell hjälp, som underlättar flyttprocessen. Kostnaden för att ta hjälp av vår flyttfirma vid utlandsflytt varierar naturligtvis beroende på hur mycket du vill flytta samt hur långt bort flytten blir.

Det finns också andra saker som du själv kan påverka som kommer att avgöra priset för att anlita en flyttfirma för utlandsflytten. Exempelvis, om du väljer att flyttstäda själv eller packa dina saker själv. Detta kan dock lösas snabbt och smidigt med oss på Kvalitetsflytt som vet precis hur exempelvis en flyttstädning kan utföras på rätt sätt. Vi har dessutom magasinering där du kan låta ditt bohag mellanlanda i några månader.

Om du inte anlitar vår flyttfirma för utlandsflytt kommer du att behöva ordna allting på egen hand, exempelvis, transport, som också kommer att kosta om du inte redan har tillgång till exempelvis en lastbil eller skåpbil det vill säga och dessutom kommer det kosta dig en hel del tid.

Få offerter med pris för utlandsflytt

Vid en flytt utomlands är det vanligt att vi kommer och inspekterar ditt bohag för att kunna göra en korrekt uträkning av antal kubik som ska flyttas. Vid intresse av att anlita vår flyttfirma för din flytthjälp vid utlandsflytt kan du enkelt kontakta oss så återkommer vi med en offert med pris för vår flytthjälp utomlands. Sedan kan vi diskutera detaljer efter det. Du kan fylla i en anmälan här på vår hemsida så hör vi av oss inom kort.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Packa själv eller ta hjälp

Du kan också bestämma själv om du vill ha packhjälp eller om du föredrar att packa själv. Packa själv kan också vara ett sätt att spara pengar på naturligtvis. Priset blir visst lägre men vi på kvalitetsflytt som jobbar med utlandsflytt är specialister inom området och har en utarbetad rutin på att packa effektivt och på ett sätt som inte kan skada dina saker.

När du ska flytta till ett annat land kan det också vara bra att få professionell hjälp med packningen då allt bohag ska vara placerade på ett säkert sätt så att ingenting går sönder eller försvinner under transporten. Det kan dessutom vara något tids- och energitagande att behöva packa allting själv samtidigt som du behöver organisera med allt annat som tillkommer under flytten.

Prisvärd och pålitlig flyttfirma som har lång erfarenhet av utlandsflytt

Det kan vara bra att anlita vår flyttfirma som har flyttservice över hela Europa och Norden om du ska flytta utomlands. Du får då hjälp av en flyttfirma som vet hur processen fungerar, och som dessutom utför din utlandsflytt effektivt och noggrannhet. Vi har även ett samarbete med KGH Customs som gör att vi löser all förtullning, tulldeklarationer och inventarieförteckning åt dig så du inte behöver tänka på detta.

Du kanske redan bor utomlands och önskar att flytta hem till Sverige, i sådana fall hjälper vi dig med det också. Vi hjälper dig inte bara att flytta från Sverige till andra länder, vi tar givetvis hand om din flytt tillbaka till Sverige. Vi erbjuder då samma service som när du flyttar utomlands och tar även hand om förtullning och klarering av ditt bohag, när det behövs.

Kunnig, erfaren och säker flytthjälp utomlands och inrikes

Att flytta utomlands kan kännas både nervöst och spännande. Det kanske är första gången du flyttar utomlands med barn, företaget eller själv. Oavsett kan det då vara tryggt att anlita ett företag som varit med ett tag och som vet hur det ska gå till. Genom att överlåta din flytt utomlands till oss kan du också fokusera på de resterande aspekterna med din flytt utomlands. Om du har frågor eller funderingar kan du kontakta oss redan idag!

Flytta med lastbil, flyg eller båt

Om du ska flytta utomlands utanför eu behöver du hitta en flyttfirma med sådan erfarenhet. De flesta flyttfirmor i Sverige fokuserar dock på flytt utomlands till eu land endast. Men oavsett vart i världen du ska flytta så kan du behöva olika sätt att transportera dina saker. Ska du flytta inom Europa kanske det är smidigare med en lastbilstransport som oftast bara tar några dagar, medan i andra fall är det bättre att frakta via flyg eller båt. Självklart kommer dina val och förutsättningar här att påverka slutpriset. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder transport av lastbil, flyg och båt.

Magasinering och mellanlagring av möbler

I samband med flytt vill man ofta få flytta in med en gång i sin nya bostad. Men ibland går det inte att få tidsplanerna att stämma. Om du hamnar mitt emellan två̊ boenden, utflyttad från det ena men fortfarande utan tillgång till det nya så ordnar vi magasinering av bohaget.

Flyttstäd

Utöver traditionell flytthjälp kan vi även erbjuda flyttstäd och slutstäd av din bostad eller kontor. Detta gör vi snabbt, effektivt, och noggrant. Du kommer ha många andra saker att planera och ordna med under din flytt. Det blir därför lönsamt för dig att låta oss ta hand om din flyttstädning.

Vi hjälper dig med att flytta utomlands

En av våra flyttjänster är som sagt utomlands flyttar. I samband med beställning tar vi fram det mest tids- och kostnadseffektiva alternativet för din flytt. Vi besitter lång erfarenhet inom flyttar och sätter alltid kvalité, säkerhet, och miljö i första rum. När det gäller förtullning, tulldeklarationer, inventarieförteckning och CMR (fraktsedel) så löser vi allt med samarbete med KGH Customs. Genom att anlita en flyttfirma kan du istället fokusera på andra aspekter av flytten, såsom att samtala med arbetsgivare, skolor eller se till att alla avtal och försäkringar är i sin ordning! Det blir en trevligare flyttprocess när vi samarbetar!

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA