Flyttfirma Botkyrka

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Botkyrka

Planerar du att flytta till Botkyrka? Ni kanske är en familj, företag eller enbart du själv som ska flytta till eller ifrån Botkyrka? Oavsett hur många ni är eller hur mycket du har att flytta så hjälper vi dig med din bohagsflytt. Vi på Kvalitetflytt har en lång erfarenhet inom flyttar och ser därför till att din flytt sker smidigt och säkert under hela processen. De allra flesta svenskarna flyttar ett par gånger under sin livstid. En flytt är dock ingen dans på rosor. Tvärtom kan de ibland upplevas tidskrävande och energitagande. Vi erbjuder därför flertalet flyttjänster för dig som ska flytta. Dessa inkluderar flyttstädning innan, under, och efter flytten, tillsammans med packning, transport, magasinering, samt råd och tips om din flytt. Bland våra flyttjänster erbjuder vi även pianoflytt, flyttpackning, långflytt, företagsflytt, tungflytt, och utlandsflytt. De här tjänsterna är till både företag och privatpersoner. Vi flyttar på ett tryggt och effektivt sätt. Om du planerar att flytta till Botkyrka är du mer än välkommen att kontakta oss!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Botkyrka

För oss är det viktigt att kunden kommer i första rum, och det gör vi genom att vara uppmärksamma på dina önskemål och behov beträffande din flytt. Vår flyttfirma besitter lång erfarenhet inom flyttar och känner därför till de smidigaste metoderna som gör att din flytt går undan! Vi vet även vilka risker som finns och hur man bäst undviker skadat bohag under transport exempelvis.

Flytta själv eller med flyttfirma i Botkyrka

Det är inte alla som anlitar flyttfirmor vid en flytt. Det är möjligt att flytta själv. Du kan exempelvis vända dig till vänner eller familj som eventuellt kan hjälpa dig att flyttstäda, packa, och flytta ditt bohag. En del väljer detta alternativ eftersom det är billigare än att anlita en flyttfirma. Hursomhelst, innebär även det här alternativet att du kommer behöva lägga mycket tid och energi på flytten. Det krävs även någon slags erfarenhet eller efterforskning hur du bäst flyttar själv, eftersom det finns några viktiga aspekter att ta hänsyn till. Exempelvis, lyfta och bära tunga möbler på rätt sätt för att undvika olyckor. Du behöver också ta din tid med att noggrant städa din gamla och eventuellt nya bostad. Efter att ha flyttat mycket kartonger och bohag kan det bli ganska stökigt. Just av denna anledning väljer många att anlita en flyttfirma i Botkyrka iallafall. Du får då mer tid på att fokusera på din nya bostad och bostadsort! Dessutom kan det vara värt att överlåta oss det tunga arbetet eftersom vi är professionella.

Flytthjälp i Botkyrka för företag

Hos oss på Kvalitetflytt behandlar vi både privat- och företagsflyttar lika. Naturligtvis krävs det någon mer förberedelse och arbetskraft vid en företagsflytt då detta vanligtvis involverar fler möbler som ska flyttas, större ytor att städa, och kanske även tyngre möbler som ska lyftas, såsom maskiner, skrivare, och skrivbord bland annat. En annan skillnad mellan en företagsflytt och en privat flytt är tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vårt mål är att vara en professionell och effektiv flyttfirma i Botkyrka. Om du är i behov av en kontorsflytt så kan du räkna med att den sker snabbt och säkert. Vi kan även erbjuda magasinering för din kontorsflytt. Likt privatflyttar kan ni som företag få en kostnadsfri offert.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Botkyrka

Botkyrka är en dynamisk och mångkulturell kommun i södra Stockholm. Priset för flytthjälp i detta område kan variera beroende på olika faktorer såsom avståndet mellan de två adresserna, bostadens storlek och hur mycket saker som behöver flyttas. Kvalitetsflytt erbjuder professionell service och strävar alltid efter att ge dig ett konkurrenskraftigt pris för din flytt.

När kan man behöva flytthjälp i Botkyrka?

I Botkyrka finns det många situationer då man kan behöva flytthjälp. Det kan vara allt från familjer som behöver mer plats på grund av tillökning, till företag som behöver byta lokaler. Studenter som flyttar till och från studentbostäder kan också ha nytta av professionell flytthjälp. Kvalitetsflytt har erfarenheten och resurserna för att hantera alla typer av flyttar, stora som små.

Välj rätt flyttfirma i Botkyrka för en trygg och prisvärd flytt!

Innan du väljer din flyttfirma kan det vara fördelaktigt att fundera på vilka krav och önskemål du har med din flyttfirma. Då blir det lättare att hitta det du letar efter. För dig kanske det är viktigt med magasinering exempelvis. För oss är det viktigt att ha dialog med våra kunder för att säkerställa att deras krav och önskemål uppfylls. Vår vision är också att alltid kunna erbjuda dig som kund det du söker. Detta gör vi som en trygg och prisvärd flytt! Det är alltså viktigt att du som kund får hjälp med alla delar som du önskar att få hjälp med men för ett billigt pris. Om du är i behov av att flytta bohag kan du kontakta oss då vi erbjuder professionell flytthjälp i Botkyrka. Vi prioriterar kunden genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 •   Flytta bohag mellan bostäder
 •   Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 •   Arbetstiden för transporten
 •   Packning och uppackning, montering och demontering
 •   Flyttstädning
 •   Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Botkyrka?

Du som privatperson eller företagare som önskar att flytta till Botkyrka gör rätt i att vända dig till en flyttfirma. En flyttfirma kan hjälpa dig med alla viktiga delar av din flytt, från början still slut. Detta innebär att du sparar massor av tid och energi. Du kan i stället fokusera på att komma in i det nya samhället, med arbete, skola, eller aktiviteter. Du kanske har en stor familj, då behöver du också planera vilka skolor dina barn ska gå, samt om det finns några spännande fritidsaktiviteter för dem och dig själv exempelvis. Om du behöver hjälp med din flytt i Botkyrka kan du räkna med att vi gör hela flyttprocessen till en trevlig och smidig aktivitet där du inte ska dra det tyngsta lasset – för det gör ju vi! Oavsett om du är från ett stort eller litet företag med tungt eller lätt lass. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag!

Checklista flytt

Tänk på dessa saker när du ska flytta.

 •   Börja i tid

Du kan förberedda flytten genom att gå igenom de saker du har hemma och packa ned det du vill ta med dig.  

 •   Sortera, återvinn, och kasta bort

Ta tillfället i akt att rensa och göra dig av med saker som du inte är i behov av längre. Dessa saker kan du antingen ge bort till familj eller vänner, sälja, eller slänga.

 •   Märk flyttlådorna

En flytt tenderar att bli stressig och kanske något rörig. Underlätta flytten genom att märka kartongerna i förväg, med dess innehåll, om det är ömtåligt eller tungt, och vart de ska placeras i ditt nya hem.

 •   Flyttanmälan

Du behöver utföra en flyttanmälan vid en flytt. Detta kan du göra via Skatteverkets hemsida.

 •   Adressändra och eftersändning

Du behöver också adressändra och beställa eftersändning. Det kan du göra på adressandring.se.

 •   Se över dina abonnemang

En del abonnemang kanske ska flyttas, eller sägas upp, beträffande exempelvis el, bredband, och TV. Passa på nu att jämföra olika bredband och hitta det rätta priset för just dig!

 •   Hemförsäkring

Det kan också vara fördelaktigt att höra med ditt försäkringsbolag, och se vad som gäller när man flyttar till en ny adress.

 •   Hantera avtal

Det gäller både din nuvarande bostad och din nya bostad.

 •   Planera flyttdagen

Fundera på hur du ska lägga upp dagen för att den ska ske så smidigt som möjligt. Detta är naturligtvis något som vi tar mest ansvar för som din flyttfirma Lidingö.

 •   Skola/Arbete

Se till att kolla upp vart din skola eller arbete ligger och om det finns några förberedelser som du måste ta hänsyn till innan din skola eller arbete börjar.

 •   Fritidsaktivitet

Sysselsätt dig med fritidsaktivitet. Det är ett ypperligt sätt att träffa nya människor och bekantskaper. Speciellt om du har barn, kan det vara bra att låta dem ha någon aktivitet så att de får en samhörighet och lär känna nya kompisar.

Tips till dig som flyttar till Botkyrka!

Det finns flertalet sevärdheter i Botkyrka. Se därför till att besöka några av dessa när du har tid. Det är ett bra sätt att lära känna historian och kulturen i din nya kommun. Se exempel på några av dessa sevärda platser nedan.

  Botkyrka Kyrka

  Hågelbyparken

  Flottsbro

  Hågelby Hus

  Botkyrka konsthall

Se dig omkring i din nya hemort! Det finns mycket fint att upptäcka i Botkyrka. Dessa saker kan du planera och drömma om medan vi drar det tunga lasset! Anlita flytthjälp för en trevlig, smidig, och trygg flytt. Du kan kontakta oss redan idag om du har frågor eller funderingar. Om detta låter intressant kan vi skicka dig en kostnadsfri offert redan idag!

 

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA