Flyttfirma Danderyd

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Danderyd

Har det blivit dags att flytta? Ska du flytta till Danderyd? Då har du hittat rätt! Vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma Danderyd som ser till att flytten för dig som privatperson eller företag sker smidigt. Vi besitter många års erfarenhet och genomför varje flytt tryggt och smidigt. Om du behöver en flyttfirma i Danderyd som förser dig med packning, flyttstädning, transport av bohag, och magasinering, gör du rätt i att vända dig till oss. Hos oss på Kvalitetsflytt är det viktigt att erbjuda den bästa service möjligt till alla våra kunder. Detta tror vi är möjligt genom att ha en nära relation och samtal med dig som kund. På så sätt kan vi diskutera vilka förväntningar och önskemål ni har på oss som flyttfirma i Danderyd. Genom att anlita en flyttfirma Danderyd kan du spara oändligt mycket tid och energi, som kan gå till annat. Välkommen till oss på Kvalitetsflytt för dig som är en stor familj, företag, eller singel, och vill flytta till Danderyd!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Danderyd

Vi är en flyttfirma i Danderyd men också runt hela Stockholm. Om du därför önskar att flytta i till Danderyd eller ifrån Danderyd och behöver flytthjälp, är vi rätt firma för dig. Vi erbjuder en hel del olika flyttjänster som involverar packning av ditt bohag, flyttstädning, bohagsflytt, transport, och magasinering. Detta gäller både en kontorsflytt, företagsflytt, eller din privata bostad. Dessa flyttjänster kan vi erbjuda vid alla våra flyttar. Nedan kan du läsa om våra olika flyttar som vi utför.

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Läs mer om dessa flyttar, här på vår hemsida. Du kan se mer information om dessa tjänster och välj det som du behöver hjälp med. Det kan vara svårt att veta i förväg vilka tjänster du faktiskt skulle kunna gynnas av. Du kan därför också ställa frågor till oss så kan vi gemensamt besluta om en offert. Faktum är att en flytt kan kännas besvärligt och överväldigande. Då kan det vara gynnsamt att få flytthjälp i vissa aspekter.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Flytta själv eller med flyttfirma i Danderyd

Du behöver inte anlita en flyttfirma vid en flytt. Beroende på hur många saker du flyttar och vart kan du säkerligen göra det på egen hand. En del ber om hjälp från sin familj eller vänner. Tillsammans kan ni packa ihop alla möbler, städa, och transportera bohaget på egen hand. På så sätt sparar du en slant. Det finns dock nackdelar med att flytta själv trots att det blir billigare eventuellt. Risken med att flytta själv är att du eller ni kanske inte är lika erfarna eller professionella på att flytta såsom en flyttfirma. Det kan vara problematiskt när ni lyfter tunga möbler, såsom ett piano exempelvis. Det är viktigt att mäta pianot så att det kommer igenom dörröppningar exempelvis, och även att säkra pianot med rep i bilen. Allt detta kräver tid och engagemang. Andra väljer just därför att vända sig till en flyttfirma då det underlättar i olika sammanhang. En flyttfirma har flyttat många gånger och känner till de snabbaste och mest effektiva sätten att flytta på, oavsett om det gäller flyttstädning eller transport av dina saker.

Flytthjälp i Danderyd för företag

Vi erbjuder även dessa flyttjänster till företag, stora som små. Det underlättar enormt att anlita flytthjälp eftersom du som företag kan prioritera din tid på annat. Kanske roligare saker som det nya kontoret exempelvis. Oavsett om det är en liten eller stor flytt, privat eller företag, tillkommer det en hel del arbete som behöver göras på rätt sätt. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vi har samma vision för privatflyttar och företagsflyttar, nämligen att de ska ske på ett tryggt och effektivt sätt men också till ett förmånligt pris. Det kan dessutom vara tungt och svårt att genomföra en kontorsflytt utan professionell hjälp då det oftast är tunga saker som ska flyttas, såsom skrivbord, maskiner, och annat.

Välj rätt flyttfirma i Danderyd för en trygg och prisvärd flytt!

När du flyttar till Danderyd och vill anlita en flyttfirma behöver du ha några saker i åtanke. Exempelvis, vilka krav du har, förhoppningar, och önskemål. Se till att din flyttfirma Danderyd kan erbjuda dig detta. Du kanske lägger extra stor vikt vid att ha magasinering. Då är det viktigt att flyttfirman kan erbjuda dig detta. Vi på Kvalitetsflytt har under de många år som vi har varit verksamma kommit till insikt om att en av de viktigaste delarna i vårt arbete är att ha en bra kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet. Vi vill även kunna hjälpa så många kunder som möjligt och därför går vi gärna igenom priser och skickar en kostnadsfri offert. Vi försöker att göra våra flyttjänster så förmånliga som möjligt.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Danderyd?

Är du en privatperson eller ett företag som ska flytta i Danderyd? Du kanske behöver hjälp med att flytta dina kontorssaker eller dina privata saker från din bostad? Vi finns här för att underlätta flyttsprocessen så gott som det går, för båda privatpersoner och företag. Detta gör vi genom att erbjuda flertalet generösa flyttjänster. Det kanske är dags för ett miljöombyte och ni behöver lite hjälp på traven. Vi jobbar för att underlätta flytten för er så att ni kan fokusera på er nya bostad eller kontor. Det finns faktiskt fler aspekter till en flytt som kan vara bra att ha beaktningen. Detta kan exempelvis vara, hur omgivningen ser ut runt omkring, finns det skolor? Arbete? Fritidsaktiviteter? Om du önskar att ha en sak mindre att tänka på kan du kontakta oss redan idag!

Checklista flytt

Tänk på dessa saker när du ska flytta.

 •   Börja i tid

Du kan förberedda flytten genom att gå igenom de saker du har hemma och packa ned det du vill ta med dig.

 •   Sortera, återvinn, och kasta bort

Ta tillfället i akt att rensa och göra dig av med saker som du inte är i behov av längre. Dessa saker kan du antingen ge bort till familj eller vänner, sälja, eller slänga.

 •   Märk flyttlådorna

En flytt tenderar att bli stressig och kanske något rörig. Underlätta flytten genom att märka kartongerna i förväg, med dess innehåll, om det är ömtåligt eller tungt, och vart de ska placeras i ditt nya hem.

 •   Flyttanmälan

Du behöver utföra en flyttanmälan vid en flytt. Detta kan du göra via Skatteverkets hemsida.

 •   Adressändra och eftersändning

Du behöver också adressändra och beställa eftersändning. Det kan du göra på adressandring.se.

 •   Se över dina abonnemang

En del abonnemang kanske ska flyttas, eller sägas upp, beträffande exempelvis el, bredband, och TV. Passa på nu att jämföra olika bredband och hitta det rätta priset för just dig!

 •   Hemförsäkring

Det kan också vara fördelaktigt att höra med ditt försäkringsbolag, och se vad som gäller när man flyttar till en ny adress.

 •   Hantera avtal

Det gäller både din nuvarande bostad och din nya bostad.

 •   Planera flyttdagen

Fundera på hur du ska lägga upp dagen för att den ska ske så smidigt som möjligt. Detta är naturligtvis något som vi tar mest ansvar för som din flyttfirma Lidingö.

 •   Skola/Arbete

Se till att kolla upp vart din skola eller arbete ligger och om det finns några förberedelser som du måste ta hänsyn till innan din skola eller arbete börjar.

 •   Fritidsaktivitet

Sysselsätt dig med fritidsaktivitet. Det är ett ypperligt sätt att träffa nya människor och bekantskaper. Speciellt om du har barn, kan det vara bra att låta dem ha någon aktivitet så att de får en samhörighet och lär känna nya kompisar.

Tips till dig som flyttar till Danderyd!

Det finns flertalet sevärdheter i Danderyd. Se därför till att besöka några av dessa när du har tid. Det är ett bra sätt att lära känna historian och kulturen i din nya stad. Se exempel på några av dessa platser nedan.

  Djursholms slott

  Bastuflotten ReLaxa i Stockholm

  Stocksundet

  Roslagsleden startetapp

  Danderyds golfklubb

Se dig omkring i din nya hemort! Det finns mycket fint att upptäcka i Danderyd. Dessa saker kan du planera och drömma om medan vi drar det tunga lasset! Anlita flytthjälp för en trevlig, smidig, och trygg flytt. Om detta låter intressant kan vi skicka dig en kostnadsfri offert redan idag!

 

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA