Flyttfirma Haninge

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Haninge

Vill du flytta till Haninge? Det kanske är dags för ett miljöombyte, eller större lokaler för dig som företag? Ni kanske är en stor familj som flyttar eller enbart du själv? Det spelar ingen roll hur många ni är. Faktum är att flyttar kan upplevas tidskrävande oavsett storleken på flytten, eftersom det krävs planering, förberedelse, och tungt arbete under flyttens gång såsom packning, städning, och lyftande av tunga möbler. Av denna anledning kan det vara fördelaktigt att anlita en flyttfirma Haninge som förser dig med generösa och hjälpsamma flyttjänster, till ett förmånligt pris dessutom! Vår vision är att underlätta varje del av flytten för dig som kund så att du kan uppleva din flytt som en spännande och rolig process i stället för stressig och energitagande. Välkommen att kontakta oss på Kvalitetsflytt!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Haninge

Vi är en professionell flyttfirma Haninge med flera års erfarenhet inom området. Vi hjälper stora som små kunder att flytta med mycket och lite bohag. Våra tjänster inkluderar alltså bohagsflytt likväl kontorsflytt. Vi erbjuder flyttstädning, innan, under, och efter flytten, samt packning, transport, och magasinering. Dessa tjänster gäller alla våra olika typer av flyttar. Du kan se mer information om våra olika flyttar, här på vår hemsida. Nedan kan du se en lista på vilka dessa flyttar inkluderar.

 •   Utlandsflytt
 •   Tungflytt
 •   Företagsflytt
 •   Flyttpackning
 •   Företagsflytt
 •   Flyttpackning
 •   Pianoflytt

Du kan läsa mer om hur vi går till väga med dessa flyttar och hur vi hjälper dig som kund så att flytten sker så effektivt som möjligt. Vi har rätt resurser och erfarenhet för att åstadkomma en trygg och smidig flytt. Det är också viktigt för oss att ha en nära dialog med dig som kund så att vi kan garantera bästa service genom att känna till era behov och önskemål. På så sätt kan vi skräddarsy din flytt. Detta inleds med att vi skickar en kostnadsfri offert.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Flytta själv eller med flyttfirma i Haninge

Det är inget krav på att anlita en flyttfirma Haninge om du har vänner eller familj som kan hjälpa dig med din flytt. De kan hjälpa dig med packning, städa, transport, packa upp dina prylar, samt magasinering om du inte har plats att förvara ditt bohag direkt. Det kan också behövas en flyttstädning efteråt eftersom det tenderar att bli dammigt av flytten i sig. Ni behöver också handla flyttkartonger, städmaterial, och hyra en flyttbil vid behov. Dessa saker kommer också att kosta en slant. Anledning till att man väljer att flytta själv beror oftast på att det är billigare än att anlita en flyttfirma. Hursomhelst, behövs det en viss kunskap eller erfarenhet av att flytta så att man lyfter och fraktar tunga möbler utan att de skadas exempelvis. Om man inte gör detta rätt, kan även detta komma att bli kostsamt. Av denna anledning väljer många därför att anlita en flyttfirma i Haninge iallafall. Då du sparar enormt mycket tid och energi.

Flytthjälp i Haninge för företag

Precis som privatpersoner, assisterar vi även företag som önskar att flytta till, i, eller ifrån Haninge. Hos oss på Kvalitetsflytt värnar vi om både företagsflyttar samt flyttar för privatpersoner. Oavsett vilken flytt, tillkommer det en hel del arbete som behöver göras på rätt sätt. Vad gäller en företagsflytt hjälper vi både små som stora företag. Skillnaden mellan en privat flytt och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi är därför försiktiga men effektiva vid din företagsflytt!

Pris för flytthjälp i Haninge

Haninge, en expansiv kommun i södra Stockholm, erbjuder en blandning av stadsmiljö och naturskönhet. Priset för flytthjälp i Haninge beror på faktorer som avstånd, storlek på bostaden och mängden saker som ska flyttas. Kvalitetsflytt ger dig en skräddarsydd offert baserad på dina unika behov och garanterar en effektiv och pålitlig flyttservice.

När kan man behöva flytthjälp i Haninge?

Behovet av flytthjälp i Haninge kan uppstå vid livsförändringar som att flytta hemifrån, familjeökning eller pensionering. Företag som växer och behöver större utrymmen kan också dra nytta av flytthjälp. Kvalitetsflytt har den kompetens och utrustning som krävs för att hantera alla typer av flyttar, och ser till att din övergång till det nya hemmet blir så smidig som möjligt.

Välj rätt flyttfirma i Haninge för en trygg och prisvärd flytt!

Vi har varit verksamma inom branschen i många år och den viktigaste upptäckten hos oss, är att nöjda kunder är främsta prioritet. Vi strävar därför alltid efter att ha en fin kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet. Genom att anlita oss som din flyttfirma Haninge kan vi garantera dig en smidig och trygg flytt, till ett förmånligt pris dessutom. För oss är det viktigt att kunna erbjuda flyttjänster vars priser är uppnåeliga. Speciellt om ni är en småbarnsfamilj eller ett mindre förtag som flyttar. Om du är i behov av att flytta bohag så bör du kontakta oss då vi är flytthjälp i Haninge som kan hjälpa dig på bästa sätt, tack vare vår erfarenhet! Vi prioriterar kunden genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 •   Flytta bohag mellan bostäder
 •   Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 •   Arbetstiden för transporten
 •   Packning och uppackning, montering och demontering
 •   Flyttstädning
 •   Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Haninge?

Du som företag eller privatperson som ska flytta till Haninge och behöver flytthjälp gör rätt i att vända dig eller er till en flyttfirma. Faktum är att flyttfirmor har mer erfarenhet kring flyttar och vet i vilken ände man bör börja och hur man på det mest effektiva sättet transporterar och packar bland annat. Vi erbjuder som sagt olika typer av flyttjänster. Du kan läsa mer om dessa här på vår hemsida. Om du har några frågor eller funderingar kan du kontakta oss redan idag!

Checklista flytt

Tänk på dessa saker när du ska flytta.

 •   Börja i tid

Du kan förberedda flytten genom att gå igenom de saker du har hemma och packa ned det du vill ta med dig.  

 •   Sortera, återvinn, och kasta bort

Ta tillfället i akt att rensa och göra dig av med saker som du inte är i behov av längre. Dessa saker kan du antingen ge bort till familj eller vänner, sälja, eller slänga.

 •   Märk flyttlådorna

En flytt tenderar att bli stressig och kanske något rörig. Underlätta flytten genom att märka kartongerna i förväg, med dess innehåll, om det är ömtåligt eller tungt, och vart de ska placeras i ditt nya hem.

 •   Flyttanmälan

Du behöver utföra en flyttanmälan vid en flytt. Detta kan du göra via Skatteverkets hemsida.

 •   Adressändra och eftersändning

Du behöver också adressändra och beställa eftersändning. Det kan du göra på adressandring.se.

 •   Se över dina abonnemang

En del abonnemang kanske ska flyttas, eller sägas upp, beträffande exempelvis el, bredband, och TV. Passa på nu att jämföra olika bredband och hitta det rätta priset för just dig!

 •   Hemförsäkring

Det kan också vara fördelaktigt att höra med ditt försäkringsbolag, och se vad som gäller när man flyttar till en ny adress.

 •   Hantera avtal

Det gäller både din nuvarande bostad och din nya bostad.

 •   Planera flyttdagen

Fundera på hur du ska lägga upp dagen för att den ska ske så smidigt som möjligt. Detta är naturligtvis något som vi tar mest ansvar för som din flyttfirma Lidingö.

 •   Skola/Arbete

Se till att kolla upp vart din skola eller arbete ligger och om det finns några förberedelser som du måste ta hänsyn till innan din skola eller arbete börjar.

 •   Fritidsaktivitet

Sysselsätt dig med fritidsaktivitet. Det är ett ypperligt sätt att träffa nya människor och bekantskaper. Speciellt om du har barn, kan det vara bra att låta dem ha någon aktivitet så att de får en samhörighet och lär känna nya kompisar.

Tips till dig som flyttar till Haninge!

Det finns flertalet sevärdheter i Haninge. Se till att besöka några av dessa när du har tid! Det är ett bra sätt att lära känna historian och kulturen i din nya ort. Se exempel på några av dessa platser nedan.

  Årsta slott

  Dalarö skeppsvraksområde

  Kulturstigar

  Runstenar

Se dig omkring i din nya hemort! Det finns mycket fint att upptäcka i Haninge. Dessa saker kan du planera och drömma om medan vi drar det tunga lasset! Anlita flytthjälp för en trevlig, smidig, och trygg flytt. Du kan kontakta oss redan idag om du har frågor eller funderingar!

 

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA