Flyttfirma Huddinge

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Huddinge

Dags för nya lokaler? Miljöbyte? Du kanske har fått ett nytt jobb, eller ska börja studera? Eller så kanske du ska flytta närmre partner eller familj? Oavsett varför du flyttar till Huddinge innebär det en förändring i ditt liv. Ni kanske är en hel familj som flyttar eller ett företag och då innebär det ännu mer logistik och planering inför flytten. Vår flyttfirma Huddinge erbjuder dig som kund generösa flyttjänster för båda privatpersoner, samt små och stora företag. Du som kund kan välja själv vilka flyttjänster du är intresserad av. För oss som flyttfirma är det viktigt at ha en nära relation till våra kunder för att kunna diskutera just vilka behov och önskemål du som kund har. Därefter kan vi sätta ihop skräddarsydda flyttjänster till just dig! Det finns flertalet fördelar med att anlita en flyttfirma Huddinge. Du kan läsa mer om dessa, samt våra flyttjänster på den här sidan. Välkommen till Kvalitetsflytt!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Huddinge

Som din flyttfirma Huddinge kan vi erbjuda flertalet generösa flyttjänster till dig som ska flytta och önskar att få flytthjälp inom olika områden. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder flertalet tjänster, exempelvis flyttstädning, packning, transport av bohag, och magasinering. Utöver dessa tjänster erbjuder vi även följande typer av flyttar.

 •   Utlandsflytt
 •   Tungflytt
 •   Företagsflytt
 •   Flyttpackning
 •   Företagsflytt
 •   Flyttpackning
 •   Pianoflytt

Mer om dessa typer av flyttar som vi hjälper till att utföra, kan du läsa mer om här på vår hemsida. Alltså, vad exakt dessa flyttar innebär och hur vi går till väga vid en sådan typ av flytt. Oavsett hur stor eller liten flytten är så ser vi till att flytta på bästa möjliga sätt med vår briljanta personal som besitter lång erfarenhet. Genom att anlita oss och låta oss kan du slappna av under hela flytt-processen.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Flytta själv eller med flyttfirma i Huddinge

Det är inte avgörande att anlita en flyttfirma vid en flytt. Det tillkommer dock flertalet fördelar med att ha flytthjälp. Trots detta, väljer en del att flytta själva. Det kan bero på att man vill spara pengar exempelvis. Du kanske har vänner eller familj som kan hjälpa dig med din flytt. Det kan dock vara bra att ha i åtanke att det kan komma att bli något komplicerat om ni exempelvis ska lyfta tunga möbler själva. Det kan behövas erfarenhet av att lyfta dessa saker på rätt sätt. Du behöver även veta hur du spänner fast tunga möbler i din flyttbil. Du behöver också hyra en flyttbil och ta hand om andra aspekter beträffande din flytt såsom flyttstädning, flyttkartonger, packning, och eventuellt magasinering om du inte har någonstans du kan förvara möblerna tills vidare. En anledning till att människor väljer att anlita en flyttfirma Huddinge är för att det underlättar hela flytt-processen. Du sparar både tid och energi. Du kan då också fokusera mer på din nya bostad eller kontor, samt miljön runtomkring. Om du är ett företag som ska flytta kan det också vara lönsamt att anlita en flyttfirma. Du kan räkna med att annars behöva lägga ned mycket tid och energi på detta.

Flytthjälp i Huddinge för företag

Du som företag som ska flytta, stort eller litet, kan gynnas av att anlita en flyttfirma som förser ert företag med professionell och effektiv flytthjälp. Vid en företagsflytt krävs det något mer planering. Det är en större flytt som ska genomföras med vanligtvis en del tunga möbler. Genom att anlita en flyttfirma Huddinge kan vi utföra dessa tjänster på ett tryggt och säkert sätt. Ni behöver inte oroa er för att någonting kommer bort eller går sönder under transporten. På så sätt kan ni förbereda ert nya kontor och andra viktiga delar i er företagsflytt.

Pris för flytthjälp i Huddinge

Huddinge är en stor kommun med en blandning av tät bebyggelse och grönområden. När det kommer till flytthjälp i Huddinge kan priset variera beroende på en rad olika faktorer, som till exempel hur mycket flyttgods som ska transporteras, hur långt det är mellan den gamla och den nya bostaden samt vilken typ av extra tjänster som kan behövas. Kvalitetsflytt är kända för att erbjuda konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar för att passa alla unika behov.

När kan man behöva flytthjälp i Huddinge?

Flytthjälp kan vara nödvändigt i en rad olika situationer, till exempel vid övergång från en bostad till en annan, när företag expanderar och behöver flytta till större lokaler eller när studenter flyttar till och från studentboenden. Oavsett situationen står Kvalitetsflytt redo att erbjuda sin expertis och erfarenhet för att säkerställa en smidig och effektiv flyttprocess.

Välj rätt flyttfirma i Huddinge för en trygg och prisvärd flytt!

Under de många år som vi har varit verksamma, har vi kommit till insikt med att en av de viktigaste delarna i vårt arbete är att ha en bra kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet. Vi förstår att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Om du är i behov av att flytta bohag så bör du kontakta oss då vi är flytthjälp i Huddinge som kan hjälpa dig på bästa sätt, tack vare vår erfarenhet! Vi prioriterar kunden genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 •   Flytta bohag mellan bostäder
 •   Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 •   Arbetstiden för transporten
 •   Packning och uppackning, montering och demontering
 •   Flyttstädning
 •   Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Huddinge?

Om du är en privatperson med familj eller flyttar själv, eller som ett företag och önskar att få lite hjälp med flytten, då har ni hittat rätt! Vi på Kvalitetsflytt genomför flyttar smidigt och till ett billigt pris. Vi erbjuder olika flyttjänster, för både privatpersoner och för kontorsflytt. Om du vänder dig till en flyttfirma Huddinge får du tid till annat. Exempelvis, bekanta dig i din nya stad. Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi skickar även en kostnadsfri offert till dig vid efterfrågan. Nedan kan du läsa om tips inför din flytt och sevärdheter i din nya ort.

Checklista flytt

Tänk på dessa saker när du ska flytta.

 •   Börja i tid

Du kan förberedda flytten genom att gå igenom de saker du har hemma och packa ned det du vill ta med dig.  

 •   Sortera, återvinn, och kasta bort

Ta tillfället i akt att rensa och göra dig av med saker som du inte är i behov av längre. Dessa saker kan du antingen ge bort till familj eller vänner, sälja, eller slänga.

 •   Märk flyttlådorna

En flytt tenderar att bli stressig och kanske något rörig. Underlätta flytten genom att märka kartongerna i förväg, med dess innehåll, om det är ömtåligt eller tungt, och vart de ska placeras i ditt nya hem.

 •   Flyttanmälan

Du behöver utföra en flyttanmälan vid en flytt. Detta kan du göra via Skatteverkets hemsida.

 •   Adressändra och eftersändning

Du behöver också adressändra och beställa eftersändning. Det kan du göra på adressandring.se.

 •   Se över dina abonnemang

En del abonnemang kanske ska flyttas, eller sägas upp, beträffande exempelvis el, bredband, och TV. Passa på nu att jämföra olika bredband och hitta det rätta priset för just dig!

 •   Hemförsäkring

Det kan också vara fördelaktigt att höra med ditt försäkringsbolag, och se vad som gäller när man flyttar till en ny adress.

 •   Hantera avtal

Det gäller både din nuvarande bostad och din nya bostad.

 •   Planera flyttdagen

Fundera på hur du ska lägga upp dagen för att den ska ske så smidigt som möjligt. Detta är naturligtvis något som vi tar mest ansvar för som din flyttfirma Lidingö.

 •   Skola/Arbete

Se till att kolla upp vart din skola eller arbete ligger och om det finns några förberedelser som du måste ta hänsyn till innan din skola eller arbete börjar.

 •   Fritidsaktivitet

Sysselsätt dig med fritidsaktivitet. Det är ett ypperligt sätt att träffa nya människor och bekantskaper. Speciellt om du har barn, kan det vara bra att låta dem ha någon aktivitet så att de får en samhörighet och lär känna nya kompisar.

Tips till dig som flyttar till Huddinge!

Det finns flertalet sevärdheter i Huddinge. Se därför till att besöka några av dessa när du har tid. Det är ett bra sätt att lära känna historian och kulturen i din nya kommun. Se exempel på några av dessa sevärda platser nedan.

 •   Paradisets naturreservat
 •   Litografiska museet
 •   Fullersta gård
 •   Rådsparken
 •   Gömmarbadet

Se dig omkring i din nya hemort! Det finns mycket fint att upptäcka i Huddinge. Dessa saker kan du planera och drömma om medan vi drar det tunga lasset! Anlita flytthjälp för en trevlig, smidig, och trygg flytt. Du kan kontakta oss redan idag om du har frågor eller funderingar. Om detta låter intressant kan vi skicka dig en kostnadsfri offert redan idag!

 

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA