BEGÄR OFFERT

Kontorsflytt i Örebro


Ska ditt företag flytta och byta lokaler? Kvalitetsflytt har stor erfarenhet av kontorsflyttar i Örebro och av samarbete med företag. Vi erbjuder även ett flertal tjänster inför kontorsflytten, - läs mer om dessa nedan!

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Behöver ni hjälp vid kontorsflytt i Örebro?

Behöver du hjälp med kontorsflytten i Örebro? Då har du kommit rätt! Vi på Kvalitetsflytt arbetar aktivt i Örebro med många olika flyttar, och däribland kontorsflyttar. Vi har lång erfarenhet i branschen och är belägna över hela Sverige. Därtill har vi vana med att arbeta med företag, och är vår personal välutbildad och besitter års erfarenhet. Vi arbetar även alltid efter att vara effektiva och att flytten sker smidigt och säkert, utan störningar på den övriga verksamheten. Om du är på jakt efter en flyttfirma i Örebro så har du kommit rätt.

Kvalitetsflytts kontorsflytt i Örebro

Varför välja vår flyttfirma Örebro? Bland flyttfirmor i Örebro har vi fördelar som utmärker oss från de andra. Inledningsvis har vi gedigen erfarenhet av att genomföra kontorsflyttar. Vi kan därför alltid garantera våra kunder att flytten sker professionellt och att potentiella utmaningar hanteras effektivt och korrekt. Vi är därtill uppmärksamma på detaljer i varje flytt, i form av att vi alltid använder rött anpassade packningsmaterial och tekniker för att säkerställa att föremålen skyddas under transporten. Vi visar fortsättningsvis en stor omsorg om föremålen och hanterar därför packning, transport och placering på ett omsorgsfullt sätt för att minimera risken för skador på inventarier, möbler och annan utrustning. Något annat som brukar uppskattas av våra kunder och som utmärker oss är våra anpassningsbara tider vi arbetar. Vi förstår vikten av att minimera störningar i företagets verksamhet och därför arbetar vi både vardagar och helger.

Vi på Kvalitetsflytt följer även riktlinjerna och kraven för som fastställs av Svenska Möbelföretagen (SMF). Detta innebär att vi arbetar enligt branschstandarder och bästa praxis för att säkerställa en professionell och pålitlig flyttjänst. Genom att samarbeta med en leverantör som följer SMF:s riktlinjer kan alla företag vi arbetar med vara säkra på att flytten utförs på ett ansvarsfullt sätt. Slutligen är det en fördel med vår flyttfirma som är värd att nämna att vi strävar efter nöjd kundgaranti. Vi arbetar alltid efter att leverera en högkvalitativ tjänst och säkerställa att våra kunder är nöjda.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Hur går en kontorsflytt i Örebro till?

Vi på Kvalitetsflytt utför kontorsflytt Örebro och använder oss alltid av högkvalitativa lösningar samt skräddarsyr våra uppdrag efter företagets specifika behov och önskemål. Vi har stor erfarenhet av att hantera olika kontorsflytt, företagsflytt oavsett storlek och omfattning. Och nedan listar vi populära tjänster vid flytthjälp, och tillvägagångssätt vid kontorsflyttar.

  1. Konsultation och planering – Vi inleder alltid flyttprocessen med konsultation för att förstå företagets specifika behov och önskemål. Vi tar alltid med följande faktorer i beräkningen: flyttavstånd, mängd inventarier och övriga specifika krav.
  2. Packning och märkning – Vi erbjuder tjänster för packning av kontorsutrustning, dokument, möbler samt fler tillhörigheter. Våra verktyg består alltid av rätt och lämpligt material och tekniker för att skydda föremålen under transporten.
  3. Demontering och montering – Om så önskas bistår vi även med hjälp för demontering och montering av möbler samt utrustning. Vi har lång erfarenhet av olika typer av möbler och hantering av detta för att de ska monteras korrekt på det nya kontoret.
  4. Transport – Vi ansvarar alltid för att organisera samt genomföra transporten av diverse inventarier och tillhörigheter till det nya kontoret. Med våra fordon och utrustning är vi rätt anpassade för att hantera alla olika typer av föremål, lätta och tunga.
  5. Placering och uppställning – När vi väl är framme till det nya kontoret placerar vi inventarier och möbler helt enligt önskemål och instruktioner. Vi samarbetar alltid tillsammans med företaget för att säkerställa att all möblering hamnar rätt.

Ansvarsförsäkring

Vi på Kvalitetsflytt erbjuder ansvarsförsäkring i alla våra uppdrag och tjänster. Denna försäkring skyddar både våra kunder och deras egendom under hela flyttprocessen. Försäkringen är viktig för oss för att kunna täcka eventuella skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid flytten. Detta inger även ofta en trygghet till våra kunder eftersom de vet att de är ekonomiskt skyddade om något skulle gå snett under flytten.

RUT

Vi erbjuder även RUT-avdrag vilket innebär ”rengöring”, ”underhåll” samt ”tvätt”. Detta är en skatteavdragsgilltjänst i Sverige. Det innebär att privatpersoner kan dra av 30% av arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster, på sin deklaration. Vi erbjuder professionella flytthjälpstjänster som är berättigade till RUT-avdrag för privatpersoner i Örebro. Detta är förmånligt för våra kunder eftersom det minskar kostnaderna för flytten och gör det mer ekonomiskt överkomligt.

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA