BEGÄR OFFERT

Kontorsflytt i Stockholm


Behöver ni hjälp vid kontorsflytt i Stockholm?


Är det dags för lite nya lokaler till företaget? Ni kanske letar efter ett större kontor och behöver hjälp med er kontorsflytt i Stockholm? I sådana fall har ni hittat rätt! Om ni behöver utföra en kontorsflytt kan ni känna er trygga med vår flyttjänst. Vi hjälper er som företag med företagsflytt, kontorsflytt i Stockholm. Det finns flertalet saker att ha i åtanke när man flyttar. Inte minst om man är ett företag och ska flytta till ett nytt kontor. Det finns mycket att ta hand om och vår vision som er flyttfirma, är att underlätta hela flytten så att ni får tid till annat. Ni måste trots allt upprätthålla er verksamhet, vilket kan vara något utmanande då kontorsflytt tar tid och är energikrävande. Många företag väljer därför att vända sig till en flyttfirma som hjälper till med att flytta kontor. Ni kan kontakta oss redan idag med en offertförfrågan eller om ni har några frågor eller funderingar angående kontorsflytt Stockholm. Låt oss hjälpa er med att komma i gång med flytten av det nya kontoret!

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Kvalitetsflytts kontorsflytt i Stockholm

Hos oss på Kvalitetsflytt kan du lita på att din kontorsflytt i Stockholm sker smidigt och effektivt. Vi gör detta på ett tryggt och professionellt sätt. Vi besitter stor erfarenhet av företagsflyttar. Vi hjälper stora som små företag att flytta i Stockholm men även i andra delar av Sverige. Vi hjälper er med hela processen, från börjar till slut. Faktum är att kontorsflytt innebär en rad av saker som behöver göras, det handlar alltså inte enbart om att bära ut ett par stolar och bord, utan det behöver också städas och flyttas tunga och ömtåliga saker. Det kan vara fördelaktigt att vända sig till en erfaren flyttfirma i Stockholm för detta, då vi vet hur man hanterar tung och ömtålig flytt.

Fördelar med Kvalitetsflytts kontorsflytt i Stockholm

Det finns flera fördelar med att vända sig till Kvalitetsflytt som hjälper dig med din kontorsflytt Stockholm. Vi besitter bland annat lång erfarenhet och kunskap från ända 1960-talet. Det innebär att vi har tagit fram de bästa strategierna för att utföra en kontorsflytt i Stockholm. Vi arbetar professionellt och effektivt. Vi ser till att alla föremål flyttas på ett tryggt sätt och att kontoret är i bästa skick när du lämnar det. Vi gör också noggrant utförande, tar hand om föremål, och vi kan också arbeta med anpassningsbara tider för att inte störa er verksamhet. Ni märker inte ens av oss! Vi följer dessutom SMF’s riktlinjer, och har nöjd kund garanti. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med resultatet och att vi uppfyller dina önskemål och krav.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Ansvarsförsäkring

Vi på Kvalitetsflytt erbjuder ansvarsförsäkring. Det tycker vi är viktigt då det är den försäkringen som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättsliga regler. Om någonting skulle inträffa under flytten, skulle vi stå ansvariga för detta. Det skapar trygghet till dig som kund!

Hur går en kontorsflytt i Stockholm till?

Vi på Kvalitetsflytt arbetar flexibelt och hos oss kan du skräddarsy ditt val av våra flyttjänster. Du behöver alltså inte enbart anlita oss för kontorsflytt. Det går bra att välja olika flyttjänster. Exempelvis, du kanske önskar att få hjälp med flyttstädning och kontorsflytt Stockholm eller så kanske du enbart behöver magasinering? Oavsett så är vi flexibla och möter dina behov. Om du är i behov av flytthjälp för kontoret hjälper vi både stora och små företag inom olika branscher med just detta. Baserat på vår erfarenhet förstår vi att kraven vid företagsflytt skiljer sig från en privat hemflytt. Tidsschemat är ofta pressat och små misstag kan vara mycket kostsamma. Vi strävar efter att genomföra flytten med minimal störning för din verksamhet. Om du har frågor, vill boka din flytt, ha ett fast pris eller en offert för din flytt kan du skicka din förfrågan redan idag! Vi erbjuder våra tjänster i Stockholm och andra delar av Sverige!

RUT- avdrag

Från augusti 2016 är det möjligt att använda RUT-avdraget för flytthjälp, vilket syftar till att minska den svarta arbetsmarknaden inom branschen. Avdraget omfattar den anlitade flyttfirmans arbetskostnad, vilket innebär att kunden endast behöver betala halva kostnaden tack vare skattereduktionen. Även om flytten bokas och betalas före augusti måste själva flyttningen ske efter detta datum för att avdraget ska kunna utnyttjas. Än så länge finns ingen exakt prognos över hur många arbetstillfällen som kommer att skapas, men det förväntas ha störst inverkan inom flyttbranschen. Vi erbjuder flyttjänster för företag i Stockholm och hela Sverige!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA