Flyttfirma Nykvarn

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Norrtälje

Ska du flytta till Norrtälje och behöver flytthjälp? Vi på Kvalitetsflytt erbjuder flertalet flyttjänster för både privat- och företagsflyttar. Om du söker en flyttfirma i Norrtälje som kan assistera dig med packning, flyttstädning, bohagsflytt, och magasinering, då har du hittat rätt! Det kan kännas tufft och stressigt att flytta, speciellt om ni är en barnfamilj eller ett företag, då det finns fler personer att ta hänsyn till. Vi vet att en flytt kan vara oerhört spännande och roligt också, om man får chansen att fokusera på den roliga delen av flytten. Det är därför vår vision att hjälpa kunder med de krävande delarna av flytten, så att ni får tid och energi att förbereda er nya bostad eller kontor, och att bekanta er med er nya kommun. Vi erbjuder en trygg och effektiv flytt. Läs mer om varför vi är rätt flyttfirma Norrtälje för dig!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Norrtälje

Som din flyttfirma Norrtälje ser vi till du får alla dina krav och önskemål uppfyllda. För oss är det oerhört viktigt att ha en nära relation till våra kunder där vi tillsammans diskuterar era förhoppningar kring er flytt. Vi skickar en kostnadsfri offert till er och går sedan vidare därifrån. Faktum är att vi kan göra skräddarsydda flyttjänster till dig där du väljer vilka flyttjänster du är intresserad av. Du kan alltså välja om du vill ha några eller alla tjänster som vi erbjuder. Dessa är packning, bohagsflytt, transport, flyttstädning, magasinering och allt detta ska naturligtvis ske säkert och snabbt, samt till ett förmånligt pris! Det gäller för både privatpersoner och kontorsflytt. Utöver dessa flyttjänster erbjuder vi även olika typer av flyttar, nämligen:

 •   Utlandsflytt
 •   Tungflytt
 •   Företagsflytt
 •   Flyttpackning
 •   Företagsflytt
 •   Flyttpackning
 •   Pianoflytt

Mer om dessa typer av flyttar som vi hjälper till att utföra, kan du läsa mer om här på vår hemsida. Alltså, vad exakt dessa flyttar innebär och hur vi går till väga vid en sådan typ av flytt. Oavsett hur stor eller liten flytten är så ser vi till att flytta på bästa möjliga sätt med vår briljanta personal som besitter stor erfarenhet. Genom att anlita oss och låta oss utföra dessa tjänster kan du slappna av under hela flytt processen.

Flytta själv eller med flyttfirma i Norrtälje

Ingen behöver anlita flyttfirmor vid en flytt. Det går att utföra packning av möbler och annat bohag, flyttstädning, och transport på egen hand. Detta innebär att man inte behöver betala någon flyttfirma för flytten. Det finns dock en anledning till att de allra flesta anlitar flyttfirmor såsom vår flyttfirma Norrtälje. Det beror på att fördelarna väger tyngre än nackdelarna med att anlita en flyttfirma. Exempelvis, när du anlitar en flyttfirma, kan vi göra en offert på flytten, vilket gör att du har full kontroll på de kostnader samt utgifter som uppstår under flytten. Fortsättningsvis, kan du räkna med att allt sker professionellt så du kan vara trygg i att ditt bohag förflyttas på ett tryggt och smidigt sätt. Dessutom slipper du allt extra arbete som tillkommer, exempelvis, köpa flyttkartonger, packning, magasinering, och flyttstädning. Vi gör allt detta åt dig som den bästa flyttfirma Norrtälje!

Flytthjälp i Norrtälje för företag

Hos oss på Kvalitetsflytt värnar vi om både företagsflyttar samt flyttar för privatpersoner. Oavsett vilken flytt, tillkommer det en hel del arbete som behöver göras på rätt sätt. Vad gäller en företagsflytt hjälper vi både små som stora företag. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vi har samma vision hos en privat flytt naturligtvis, nämligen att vår flytthjälp sker utan störningar och noggrant följer ett tidsschema. Vi förstår att för privatpersoner är det även högprioriterat att sin flytt går tidseffektivt. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Nykvarn

Nykvarn är en mindre ort med en växande befolkning, och priserna för flytthjälp här kan variera beroende på faktorer som avstånd, mängden gods och vilka tilläggstjänster som önskas. Kvalitetsflytt har erfarenheten och kompetensen att erbjuda skräddarsydda flyttlösningar i Nykvarn, allt för att din flytt ska bli så bekymmersfri som möjligt.

När kan man behöva flytthjälp i Nykvarn?

Livet för med sig förändringar och ibland innebär det att vi behöver flytta. Det kan vara på grund av arbete, studier, familjeförändringar eller helt enkelt för att vi behöver en ny start. I dessa stunder kan Kvalitetsflytt i Nykvarn vara en värdefull resurs. Med ett professionellt team och ett brett utbud av tjänster, ser de till att din flytt blir så enkel och smidig som möjligt.

Välj rätt flyttfirma i Norrtälje för en trygg och prisvärd flytt!

Under de många år som vi har varit verksamma har vi kommit till insikt att en av de viktigaste delarna i vårt arbete är att ha en fin kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet. Vi förstår att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Om du är i behov av att flytta bohag så bör du kontakta oss då vi är flytthjälp i Norrtälje som kan hjälpa dig på bästa sätt, tack vare vår erfarenhet! Vi prioriterar kunden genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 •   Flytta bohag mellan bostäder
 •   Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 •   Arbetstiden för transporten
 •   Packning och uppackning, montering och demontering
 •   Flyttstädning
 •   Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Norrtälje?

Om du är ett företag med fäste i Norrtälje eller om du är en privatperson som har en bostad i Norrtälje men önskar att förnya lokaler eller bostad, då gör ni rätt till att vända er till oss på Kvalitetsflytt! Om du behöver hjälp med din flytt i Norrtälje kan du räkna med att vi gör hela flyttprocessen till en trevlig och smidig aktivitet där du inte ska dra det tyngsta lasset – för det gör ju vi! Oavsett om du är från ett stort eller litet företag med tungt eller lätt lass. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag!

Checklista flytt

Tänk på dessa saker när du ska flytta.

 •   Börja i tid

Du kan förberedda flytten genom att gå igenom de saker du har hemma och packa ned det du vill ta med dig.  

 •   Sortera, återvinn, och kasta bort

Ta tillfället i akt att rensa och göra dig av med saker som du inte är i behov av längre. Dessa saker kan du antingen ge bort till familj eller vänner, sälja, eller slänga.

 •   Märk flyttlådorna

En flytt tenderar att bli stressig och kanske något rörig. Underlätta flytten genom att märka kartongerna i förväg, med dess innehåll, om det är ömtåligt eller tungt, och vart de ska placeras i ditt nya hem.

 •   Flyttanmälan

Du behöver utföra en flyttanmälan vid en flytt. Detta kan du göra via Skatteverkets hemsida.

 •   Adressändra och eftersändning

Du behöver också adressändra och beställa eftersändning. Det kan du göra på adressandring.se.

 •   Se över dina abonnemang

En del abonnemang kanske ska flyttas, eller sägas upp, beträffande exempelvis el, bredband, och TV. Passa på nu att jämföra olika bredband och hitta det rätta priset för just dig!

 •   Hemförsäkring

Det kan också vara fördelaktigt att höra med ditt försäkringsbolag, och se vad som gäller när man flyttar till en ny adress.

 •   Hantera avtal

Det gäller både din nuvarande bostad och din nya bostad.

 •   Planera flyttdagen

Fundera på hur du ska lägga upp dagen för att den ska ske så smidigt som möjligt. Detta är naturligtvis något som vi tar mest ansvar för som din flyttfirma Lidingö.

 •   Skola/Arbete

Se till att kolla upp vart din skola eller arbete ligger och om det finns några förberedelser som du måste ta hänsyn till innan din skola eller arbete börjar.

 •   Fritidsaktivitet

Sysselsätt dig med fritidsaktivitet. Det är ett ypperligt sätt att träffa nya människor och bekantskaper. Speciellt om du har barn, kan det vara bra att låta dem ha någon aktivitet så att de får en samhörighet och lär känna nya kompisar.

Tips till dig som flyttar till Norrtälje!

Det finns flertalet sevärdheter i Norrtälje. Se därför till att besöka några av dessa när du har tid. Det är ett bra sätt att lära känna historian och kulturen i din nya stad. Se exempel på några av dessa sevärda platser nedan.

  Pythagoras industrimuseum

  Norrtälje konsthall

  Roslagsbowling

  Norrtälje badhus

Se dig omkring i din nya hemort! Det finns mycket fint att upptäcka i Norrtälje. Dessa saker kan du planera och drömma om medan vi drar det tunga lasset! Anlita flytthjälp för en trevlig, smidig, och trygg flytt. Du kan kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Om detta låter intressant kan vi skicka dig en kostnadsfri offert redan idag!

 

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA