BEGÄR OFFERT

Pianoflytt i Linköping


Är det dags för dig att flytta? Behöver du hjälp med pianoflytt i Linköping? Vi är en flyttfirma som erbjuder professionell hjälp både för företag och privatpersoner med olika flyttjänster, inklusive pianoflytt. Att anlita en flyttfirma i Linköping som tar hand om tunga möbler som piano eller kassaskåp har många fördelar. Vår vision är att göra flytten enklare för våra kunder och genomföra pianoflyttar i Linköping på ett tryggt och säkert sätt, med smidighet och effektivitet. Med vår långa och gedigna erfarenhet av flyttar kan du känna dig välkommen till oss på Kvalitetsflytt!

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Hur går en pianoflytt till?

Det är genomförbart att själv flytta ett piano eller en flygel, förutsatt att du ber några personer om hjälp, då en pianoflytt kräver åtminstone tre personers assistans. Det kan även vara fördelaktigt att läsa på om hur man på bästa sätt flyttar ett tungt föremål såsom pianoflytt. Pianot är mycket tungt och ömtåligt, så det är viktigt att tänka på några saker när du flyttar det. Exempelvis, förberedelser inför flytten, vilket inkluderar rätt utrustning och teknik bland annat. Trots detta väljer många att anlita en flyttfirma för sin pianoflytt i Linköping. Det beror på att både rätt utrustning och styrka krävs för en säker flytt. Vi på Kvalitetsflytt hanterar ditt piano eller flygel med respekt och professionalism. Vår erfarna personal har kunskap om tunga lyft och tillgång till nödvändiga verktyg. Vi tillhandahåller även skyddsmaterial och är ansvarsförsäkrade. Du kan vara trygg med att ditt instrument kommer att transporteras säkert till sin nya plats!

Vad kostar en pianoflytt?

Priset för en pianoflytt varierar beroende på flera faktorer. Generellt ligger priserna mellan 1800-2500 kronor, baserat på avståndet pianot ska transporteras, pianotypen och dess dimensioner. Andra faktorer som påverkar priset inkluderar antalet våningar som pianot behöver flyttas. Fler våningar ökar tiden och kräver extra ansträngning. Tillgänglighet vid adresserna påverkar även tidsåtgången och därmed priset. Vi erbjuder även andra flyttjänster såsom flyttstädning, magasinering, packning och andra tjänster. Kontakta oss idag och boka flytthjälp i Linköping och andra flyttjänster vid behov. På så sätt kan du ta del av vår omfattande erfarenhet och förmånliga priser!

 

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA