BEGÄR OFFERT

Pianoflytt i Örebro


Vill du anlita en flyttfirma i Örebro som kan hjälpa dig med pianoflytt? Då har du kommit rätt! De flyttar som innebär tunga lyft rekommenderas alltid att skötas av professionella flyttfirmor. Vår personal på kvalitetsflytt har lång erfarenhet inom området och finns belägna i hela Sverige och besitter alltid rätt verktyg och kunskap på våra uppdrag. Läs mer om våra tjänster på vår webbplats!

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Pianoflytt Örebro – Hur går en pianoflytt till?

Att flytta piano och tunga möbler överlag innefattar en noggrann och specialiserad process, för att säkerställa tunga instrument transporteras säkert och förebygga skador. Nedan har vi på Kvalitetsflytt angett en kort beskrivning på hur en pianoflytt går till.

  • Förberedelse: Inspektera flygeln och planera din flytt. Mät och kontrollera även alla tillträden i boendet; dörrar, fönster och korridorer. Se upp för komplicerade passager!
  • Packning & skydd: Använd skyddande material för att minimera skador
  • Demontering: Ibland finns det behov av att lossa delar av flygeln
  • Lyft och lastning: Hela pianoflygeln lyfts och lastas på transportfordonet
  • Transport: Flygeln ska transporteras säkert till den nya platsen
  • Lossning och placering: Flygeln lossas och placeras på rätt plats
  • Montering och stämning: Eventuell demontering återställs och flygeln kan behöva stämmas nu.

Vi på Kvalitetsflytt i Örebro har stor vana av flytt i Örebro och är en pålitlig flyttfirma. Vi värnar alltid om att flyttupplevelsen för våra kunder ska utmärkas av effektivitet, lättsamhet samt försiktighet.

Vad kostar en pianoflytt?

Priset för pianoflytt varierar något, men oftast ligger priserna för pianoflytt på 1800-2500 kr. Priset beror på avståndet för transporten samt vilken typ av piano det rör sig kring samt dess dimensioner. Men du kan begära en kostnadsfri offert redan idag hos oss på Kvalitetsflytt! På så sätt blir du informerad från start kring kostnaderna för flytten i Örebro och kan i lugn och ro fundera kring priset. Välkommen att kontakta oss eller begär en offert för prisförslaget på vår flytthjälp- lycka till med flytten!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA