BEGÄR OFFERT

Pianoflytt i Stockholm


Behöver du hjälp med att flytta ditt piano? Det kanske har blivit dags för dig att flytta och nu behöver du lite flytthjälp med tunga eller känsliga föremål såsom ett piano? Vi på Kvalitetsflytt är specialiserade på tungflytt och andra typer av flyttar. Om du vill utföra en pianoflytt i Stockholm gör du rätt i att vända dig till oss. Vi är en flyttfirma som besitter lång och gedigen erfarenhet inom pianoflytt i Stockholm! Vid en pianoflytt är det viktigt att använda rätt utrustning, vara trygg och metodisk. Det är därför till fördel att vända sig till en flyttfirma som utför din pianoflytt i Stockholm, på rätt sätt med rätt teknik, så att du är i trygga händer. Välkommen till Kvalitetsflytt!

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Hur går en pianoflytt till?

Det är möjligt att flytta ett piano eller flygel på egen hand, med då är det förutsatt att be några stycken om hjälp, eftersom en pianoflytt kräver åtminstone tre personers hjälp. Det kan också vara fördelaktigt att läsa på om vad som är viktigt att tänka på om du utför en pianoflytt i Stockholm själv. Ett piano är ett väldigt tungt och känsligt föremål så du behöver ha några saker i åtanke när du flyttar den. Exempelvis noggrann förberedelse med rätt utrustning och rätt teknik. Många väljer oss som flyttfirma i Stockholm att utföra deras pianoflytt i Stockholm i alla fall, och det beror på att det underlättar med erfaren personal och minskar risken för att du skadar dig. Vi hanterar ditt piano eller flygel med respekt och professionalism. Vår erfarna flyttpersonal har kunskap om tunga lyft och tillgång till nödvändiga verktyg. Vi tillhandahåller skyddsmaterial och är ansvarsförsäkrade. Ditt instrument kommer transporteras säkert till sin nya plats!

Vad kostar en pianoflytt?

Priset på en pianoflytt i Stockholm kan variera. Det beror på olika faktorer. Vanligtvis ligger priserna omkring 1800–2500 kronor beroende på hur långt man ska frakta pianot samt vilket typ av piano det rör sig om och även vad det har för dimensioner. Andra faktorer som påverkar priset är följande:

  • Antalet våningar: Om du har fler våningar i ditt nya hem kommer det ta mer tid att flytta ditt piano. Detta beror på att varje våning kräver extra ansträngning och tid för att transportera pianot.
  • Behov av möbelhissens: Beroende på situationen kan det vara nödvändigt att använda en möbelhiss under flyttningen av ditt piano. En möbelhiss kan vara till stor hjälp när det gäller att transportera stora och tunga föremål, som piano, över flera våningar. Om ditt nya hem har en möbelhiss kan det underlätta flyttprocessen avsevärt.
  • Tillgänglighet vid adresserna: Det är viktigt att beakta tillgängligheten vid både din nuvarande och framtida adress när du flyttar ditt piano. Om det finns svårigheter med att nå eller parkera vid adresserna kan det påverka flyttprocessen och öka den totala tiden som krävs för att flytta pianot. Det kan vara en bra idé att undersöka och planera för eventuella utmaningar i förväg för att säkerställa en smidig flytt.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA