BEGÄR OFFERT

Pianoflytt i Västerås


Är det dags att flytta i Västerås? Behöver du hjälp med att flytta pianon och flyglar? Det kan vi på Kvalitetsflytt hjälpa dig med! Pianoflyttar kräver att hela processen utförs på korrekt sätt, i tid samt utan att någon eller pianot i fråga, tillfogas skada. Vi på Kvalitetsflytt är specialiserade inom området och har en professionell personal som besitter flera års erfarenhet av bland annat tunga flyttar.

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Pianoflytt Västerås – Hur går en pianoflytt till?

Att flytta piano och tunga möbler överlag innefattar en noggrann och specialiserad process, för att säkerställa tunga instrument transporteras säkert och förebygga skador. Det är viktigt att anlita en professionell flyttfirma som erbjuder tjänsten pianoflytt för att flyttprocessen ska ske korrekt och säkert till. Nedan har vi på Kvalitetsflytt angett en kort beskrivning på hur pianoflyttar går till.

  • Förberedelse: Inspektera flygeln och planera din flytt. Mät och kontrollera även alla tillträden i boendet; dörrar, fönster och korridorer. Se upp för komplicerade passager!
  • Packning & skydd: Använd skyddande material för att minimera skador
  • Demontering: Ibland finns det behov av att lossa delar av flygeln
  • Lyft och lastning: Hela pianoflygeln lyfts och lastas på transportfordonet
  • Transport: Flygeln ska transporteras säkert till den nya platsen
  • Lossning och placering: Flygeln lossas och placeras på rätt plats
  • Montering och stämning: Eventuell demontering återställs och flygeln kan behöva stämmas nu.

Flyglar kan vara upp till tre meter och väga 500 kg, och bör därför hanteras av professionell personal samt åtminstone tre stycken per flygel. Därtill besitter vi på kvalitetsflytt all nödvändig utrustning och verktyg som krävs.Du är välkommen att kontakta oss för ytterligare rådgivning eller information om flytthjälp. Hoppas att vi blir din flyttfirma i Västerås – lycka till med flytten!

Vad kostar en pianoflytt?

Priset för denna tjänst varierar något, men oftast ligger priserna för pianoflytt på 1800-2500 kr. Detta beror i sin tur på avståndet för transporten samt vilken typ av piano det rör sig kring samt dess dimensioner. Du kan begära en kostnadsfri offert redan idag hos oss på Kvalitetsflytt! På så sätt kan du fundera kring priset och du blir informerad från start kring kostnaderna för flytten i Västerås.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA