Flyttfirma Södertälje

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Södertälje

Bor du eller arbetar du i Södertälje stad och har tröttnat på gamla lokaler eller bostaden? Då är det dags att se över dina möjligheter om en eventuell flytt! Kanske har du redan påbörjat flyttprocessen och önskar anlita en flyttfirma? Då har du kommit rätt! Vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma i Södertälje som erbjuder flytthjälp i Södertälje kommun för både företagsflytt samt flytt för privatpersoner. Vi möjliggör alltså både kontorsflyttar samt bohag från privatbostad, och detta gör vi givetvis på ett säkert och tryggt sätt, till ett förmånligt pris. Vi delar en vision om att alltid skapa 100 % kundnöjdhet, vilket vi gör genom att tillgodose varje kunds unika önskemål och behov. Läs mer om våra flyttjänster samt varför vi är rätt flyttfirma Södertälje för dig!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Södertälje

Södertälje är en vacker kommun som är belägen i Stockholms södra delar, och har närhet till både natur och stad. Det finns således många anledningar till att flytta, och oavsett skäl finns vår flyttfirma i Södertälje till för att hjälpa dig med detta. Vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma i Stockholm och finns även i alla Stockholms kommuner. Vår flyttfirma värderar högt att tillgodose alla våra kunders önskemål och behov. Vårt mål är att kunna erbjuda en offert för företagsflytt och privatflytt. De flyttjänster som vi har idag är följande:

 • Transport
 • Bohagsflytt
 • Flyttstädning
 • magasinering
 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Du kan läsa om dessa tjänster mer utförligt på vår hemsida. Där ser du våra tillvägagångssätt samt vad tjänsterna exakt innebär. Oavsett hur stor eller liten flytten är så ser vi till att flytta på bästa möjliga sätt med vår briljanta personal som besitter stor erfarenhet. Genom att anlita oss och låta oss utföra dessa tjänster kan du slappna av under hela flyttprocessen.

Flytta själv eller med flyttfirma i Södertälje

En del väljer att flytta på egen hand och utan professionell hjälp, för vissa fungerar detta bra men oftast innebär det också att dessa personer har erfarenhet av flytt och därför vet vilka delar flyttprocessen kräver. Till exempel ska de genomföra packning av möbler, flytta bohaget, städa samt transportera allt för flytten. Därtill behövs ett släp, vilket behöver hyras om personen inte äger ett sådant. Beroende på vikten så behövs även en viss körkortsbehörighet att få köra med släp. För många överväger fördelarna att få flytthjälp över att flytta själv, och just därför är det många som anlitar flyttfirmor i Sverige, och däribland i Södertälje.

Vi på Kvalitetsflytt i Södertälje kan göra en offert på flytten så att du som kund får full kontroll över de kostnader och utgifter som uppstår under flytten. Därtill kan du räkna med att allt sker professionellt så du kan vara trygg i att dina ägodelar förflyttas på ett bra och smidigt sätt.

Genom att anlita oss slipper du allt extra arbete som tillkommer, såsom:

 • köpa flyttkartonger, 
 • packning, 
 • magasinering, 
 • och flyttstädning. 

Oavsett hur stor eller liten flytten är så ser vi till att flytta på bästa möjliga sätt med vår briljanta personal som besitter stor erfarenhet. Genom att anlita oss och låta oss utföra dessa tjänster kan du slappna av under hela flyttprocessen.

Flytthjälp i Södertälje för företag

Vi på Kvalitetsflytt hjälper samtliga som är i behov av flytthjälp, det vill säga både företag och privatpersoner. Därtill hjälper vi givetvis alla typer av företag, både små och stora. Den stora skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom är vi måna om att undvika varje minsta störning eftersom de kan komma att bli väldigt kostsamma. Vi har samma tillvägagångssätt och inställning för privatpersoner också. Vi arbetar tidseffektivt och utan störningar för att du ska få en optimal upplevelse. Vi förstår att för privatpersoner är det även högprioriterat att sin flytt går tidseffektivt. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

Välj rätt flyttfirma i Södertälje för en trygg och prisvärd flytt!

Tillsammans med vår strävan efter stor kundnöjdhet, lägger vi stor vikt vid en bra kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet. Vi har lång erfarenhet i branschen, vilket är en anledning till att välja oss som din flyttfirma i Södertälje. Under årens gång har vi snappat upp vad våra kunder ofta behöver och hur vi maximerar våra tjänster för att du som kund ska få den bästa erfarenheten. Vi förstår även att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Vill du anlita en flyttfirma så är vi i Södertälje redo för utmaningen, välkommen att kontakta oss!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Södertälje

Södertälje är en dynamisk stad med ett rikt kulturliv och stark industriell närvaro. Om du behöver flytthjälp här, erbjuder Kvalitetsflytt sina tjänster till konkurrenskraftiga priser. Beroende på storleken på din flytt och distansen mellan ditt gamla och nya hem, kan Kvalitetsflytt ge dig en skräddarsydd offert som matchar dina behov. Med en lång erfarenhet av flytt i Södertäljeområdet, kan du lita på att dina ägodelar är i trygga händer.

När kan man behöva flytthjälp i Södertälje?

Att flytta kan vara en stor utmaning, och ibland är det smart att ta hjälp av proffs. I Södertälje kan det finnas flera tillfällen då flytthjälp från Kvalitetsflytt är ett bra alternativ. Det kan vara när familjen växer och man behöver flytta till ett större hem, eller när barnen flyttat ut och det är dags att byta den stora villan mot en mindre lägenhet. Även företag i Södertäljes expansiva näringsliv kan behöva flytthjälp vid kontorsomlokaliseringar. Kvalitetsflytt står redo att erbjuda sin expertis och service för att göra din flytt så smidig som möjligt.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige finns det en väldigt fördelaktig förmån rörande flytt, beroende på vilken typ av flytt så kan du få upp till hela 50 % RUT-avdrag vid flytten. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinhyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Ta vara på de förmåner som Sverige erbjuder!

Behöver du hjälp med din flytt i Södertälje?

Om du nu har ett företag med fäste i Södertälje eller är en privatperson som önskar byta bostad eller lokal, då har du kommit helt rätt! Vår flyttfirma i Södertälje är vana med varierande kunder och med mindre eller större behov. Om du behöver hjälp med din flytt i Södertälje kan du räkna med att vi gör hela flyttprocessen till en trevlig och smidig upplevelse där du inte ska dra det tyngsta lasset- för det gör ju vi! Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag!

Checklista inför flytten

Vi på Kvalitetsflytt har många år inom branschen och vet att en flytt kräver en hel del. Därför har vi satt ihop en lista som du kan följa och checka av allt eftersom. Nedan listar vi de viktigaste sakerna att göra inför en flytt.

 1. Boka flytthjälp (Kvalitetsflytt)
 2. Flyttpacka – se över dina prylar, vad ska du ta med till nästa plats?
 3. Flyttanmälan Skatteverket
 4. Adressändring
 5. Avtal
 6. Flyttstädning (Kvalitetsflytt)

Hoppas att vi hörs i framtiden och kan hjälpa dig med din flytt – Lycka till!

Lär känna Södertälje

Om du ska flytta till Södertälje så finns det en mängd aktiviteter att göra för att lära känna staden. Att gå på en egen stadsvandring är ett perfekt sätt för att lära känna staden på. Det finns till exempel det vackra Tullgarns slott att besöka tillsammans med en hel del museum. Därtill har Södertälje flera vackra landskap och miljöer att bjuda på, för den som gillar att vistas i naturen. Lycka till med flytten och hoppas att du kommer trivas i Södertälje!

 

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA