Flyttfirma Sollentuna

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Sollentuna

Bor eller arbetar du i Sollentuna och önskar byta lokaler eller bostad? Då har du kommit rätt! Det finns flera olika anledningar till en flytt, kanske har du fått ett jobb någon annanstans eller så kanske rent av ditt företag ska byta kontor. Oavsett anledning så innebär en flytt ett nytt kapitel med nya möjligheter. Även om flytten i sig innebär något positivt så kan planeringen samt flyttandet av bohag vara belastande och stressigt. Därför finns vi Kvalitetsflytt, som är en flyttfirma i Sollentuna och arbetar heltid med detta och med professionell personal. Vi hjälper både privatpersoner samt företag med flytthjälp och andra flyttjänster. Vi strävar alltid efter 100 % kundnöjdhet. Vi gör kontorsflytt eller bostads flyttar möjligt, samtidigt som vi ser till att dessa sker via en trygg och säker process där bohaget transporteras på bästa sätt, här i Sollentuna. Vi vill även erbjuda en rad olika tjänster kring vår flytt. Läs mer om varför flyttfirma Sollentuna är rätt val för dig!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Sollentuna

Sollentuna är en vacker och central kommun i Stockholm, med närhet till Stockholms stad samt skärgården. Sollentuna är beläget på en geografisk plats som passar perfekt för den som vill ha tillgång till natur men även ett bra avstånd till de mest centrala delarna i Stockholm. Givet dess geografiska plats finns det många anledningar till att flytta, antingen till och i Sollentuna eller från kommunen, eftersom det finns goda möjligheter runt om kring. Och oavsett skäl finns vår flyttfirma i Sollentuna till för att hjälpa dig med detta.

Vi på Kvalitetsflytt i Sollentuna har ett mål med vårt arbete, nämligen att kunna garantera 100 % kundnöjdhet. För att kunna skapa detta krävs en del från vår sida. Till exempel innebär det att allt bohag som transporteras gör det på det smidigaste och snabbaste vägen till den nya destinationen. Därtill ska allting fraktas säkert utan att några slitningar eller skador uppstår. Fortsättningsvis kräver våra tjänster flexibilitet, genom att vi tar hänsyn till varje enskild kunds önskemål och behov och sätter det i första rum. Vårt mål är även att kunna erbjuda våra kunder en offert för privatflytt samt företagsflytt. Till sist vill vi erbjuda våra kunder ett förmånligt pris som är i proportion med våra tjänster. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Lista på våra flyttjänster

Rent konkret erbjuder vi flera tjänster som bohagsflytt, flyttstädning, magasinering samt transporter – allt snabbt, säkert och till ett bra pris! Utöver dessa flyttjänster erbjuder vi även flytthjälp i Sollentuna för olika typer av flyttar, dessa är följande,

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Mer om dessa typer av flyttar som vi utför kan du läsa om här på vår hemsida. Där kan du läsa om vad de ovanstående flyttar exakt innebär samt vilka tillvägagångssätt vi har.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Flytta själv eller med flyttfirma i Sollentuna

Det är självklart ditt val som privatperson eller företag att välja hur du vill ansvara för en flytt samt om du vill ha professionell hjälp eller inte. Det som är värt att känna till är det arbete som en flytt innebär, vilket är exempelvis att genomföra packning av möbler, flytta bohaget, städa samt transportera allt för flytten. Oftast innebär en flyttning början på ett nytt kapitel som bara det i sig självt kan vara stressigt och kräva en del tid och energi från dig. Just därför finns våra tjänster på Kvalitetsflytt i Sollentuna, för att underlätta flytten och därtill skapa en smidig och trevlig upplevelse för den som flyttar. Många anlitar en flyttfirma just för att låta proffsen dra det tunga lasset och säkerställa att allt bohag transporteras på ett säkert och tryggt sätt, till ett förmånligt pris. Fördelarna med att anlita en flyttfirma överväger således fördelarna med att flytta på egen hand.

Skulle du vilja flytta själv så kan det slita lite extra på kroppen, då kan en naprapat vara till nytta. Vi kan varmt rekommendera sollentunanaprapat.se. Vi brukar avlasta kroppen med hjälp av dem.

Vi på Kvalitetsflytt i Sollentuna kan göra en offert på flytten så att du som kund får full kontroll över de kostnader och utgifter som uppstår under flytten. Därtill kan du räkna med att allt sker professionellt så du kan vara trygg i att dina ägodelar förflyttas på ett bra och smidigt sätt. Dessutom slipper du allt extra arbete som tillkommer, exempelvis, köpa flyttkartonger, packning, magasinering, och flyttstädning. Oavsett hur stor eller liten flytten är så ser vi till att flytta på bästa möjliga sätt med vår briljanta personal som besitter stor erfarenhet. Genom att anlita oss och låta oss utföra dessa tjänster kan du slappna av under hela flyttprocessen. Vi gör allt detta åt dig som den bästa flyttfirma Sollentuna!

Flytthjälp i Sollentuna för företag

Om du driver ett företag eller företaget du arbetar på ska byta kontor och därmed flytta, då har du kommit rätt! Vår flyttfirma i Sollentuna har länge arbetat med företag, både små och stora, utöver flyttar för privatpersoner. Oftast skiljer tidsschemat dessa åt i flytten mellan privatflyttar och företagsflyttar, där företagsflyttar kräver oftare ett högre tempo och snabbare flytt sett till att det är fler parter som berörs av flytten. Därför är vi måna om att flytten sker effektivt och utan några störningar.

Vi har samma vision hos en privat flytt naturligtvis, nämligen att vår flytthjälp sker utan störningar och noggrant följer ett tidsschema. Även privatperson vill ofta att flytten är högprioriterad och sker tidseffektivt, därför ser vi till att vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet och service oavsett kund. Välkommen att läsa mer på vår hemsida eller kontakta oss direkt om du önskar anlita flytthjälp i Sollentuna!

Pris för flytthjälp i Sollentuna

Sollentuna, med sitt strategiska läge mellan Stockholm och Uppsala, är en populär ort för både boende och företag. Priset för flytthjälp i Sollentuna kan variera beroende på omfattningen av flytten, avståndet och vilka tjänster som efterfrågas. Kvalitetsflytt har erfarenheten och resurserna för att erbjuda anpassade lösningar till konkurrenskraftiga priser, för att göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt.

När kan man behöva flytthjälp i Sollentuna?

Det finns många situationer då professionell flytthjälp kan vara till stor nytta i Sollentuna. Det kan vara vid en bostadsflytt, en kontorsflytt, eller när du behöver hjälp med att flytta tunga föremål. Kanske är du också i behov av mellanlagring eller andra tilläggstjänster. I alla dessa situationer kan Kvalitetsflytt i Sollentuna erbjuda sin expertis och sitt stöd för att underlätta processen.

Välj rätt flyttfirma i Sollentuna för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på Kvalitetsflytt i Stockholm finns i alla Stockholms kommuner, och däribland i Sollentuna. Vi har ett och samma mål och det är att skapa 100 % kundnöjdhet med våra tjänster. Vi värderar högst våra kunders olika behov och önskemål. Tillsammans med vår strävan efter stor kundnöjdhet, lägger vi stor vikt vid en bra och ibland långsiktig kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet.

Vi har dessutom lång erfarenhet inom området, vilket är en anledning till att välja oss som din flyttfirma i Sollentuna. Under årens gång har vi snappat upp vad våra kunder ofta behöver och hur vi maximerar våra tjänster för att du som kund ska få den bästa erfarenheten. Med våra tjänster skapar vi därför trygga och prisvärda flytt-upplevelser. Vi förstår även att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Vill du anlita en flyttfirma så är vi i Sollentuna redo för utmaningen, välkommen att kontakta oss!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige finns det bra förmåner för den som ska flytta, beroende på vilken typ av flytt det är så kan du få upp till hela 50 % RUT-avdrag vid flytten. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
 • Tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag: kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinhyra.
  • Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Sollentuna?

Om du nu önskar anlita vår flyttfirma i Sollentuna, som privatperson eller företag, kan vi garantera att flyttprocessen blir en trevlig och smidig upplevelse. Oavsett om du är privatperson eller företag från ett stort eller litet företag med tungt eller lätt lass, så ta kontakt med oss och få en offert inom 10 minuter på din flytt redan idag!

Vill du flytta till Stockholm eller från så erbjuder vi flyttjänster i hela Stockholm, dessutom har vi flyttfirmor i varje kommun. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Stockholm!

Checklista för flytt

Vi på kvalitetsflytt vet att det kan vara svårt att minnas allt som ska göras inför en flytt, därför vill vi hjälpa dig med att lista det viktigaste nedan.

 1. Boka flytthjälp (Kvalitetsflytt)
 2. Flyttpacka – se över dina prylar, vad ska du ta med till nästa plats?
 3. Flyttanmälan Skatteverket
 4. Adressändring
 5. Avtal
 6. Flyttstädning (Kvalitetsflytt)

Hoppas att vi hörs i framtiden och kan hjälpa dig med din flytt i Sollentuna – välkommen att kontakta oss!

 

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA