Flyttfirma Strängnäs

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Strängnäs

Bor eller arbetar du i Strängnäs och har tröttnat på gamla lokaler eller din bostad? Kanske är det dags för något nytt, större eller mindre, oavsett så är vi flyttfirma Strängnäs som finns här för dig vid varje flytt! Vi på Kvalitetsflytt är alltså en flyttfirma i Strängnäs som hjälper till som flytthjälp i Strängnäs för både företagsflytt samt flytt för privatpersoner. Vår vision, har länge varit, och är att alltid ska vara nöjda kunder efter vår flytthjälp. Vi gör kontorsflytt eller bostads flyttar möjligt, samtidigt som vi ser till att dessa sker via en trygg och säker process där bohagsflytt transporteras på bästa sätt, här i Strängnäs. Vi vill även erbjuda en rad olika tjänster kring vår flytt. Läs mer om varför vi är rätt flyttfirma Strängnäs för dig!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Strängnäs

Vi är en flyttfirma som tar hänsyn till våra kunder och deras önskemål i första rum. Vårt mål är att kunna erbjuda en offert för företagsflytt och privatflytt. Även, transport, bohagsflytt, flyttstädning, magasinering och allt detta ska naturligtvis ske säkert, snabbt, bra och till ett alldeles förmånligt pris! Utöver dessa flyttjänster erbjuder vi även flytthjälp i Strängnäs för olika typer av flyttar, nämligen:

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Mer om dessa typer av flyttar som vi hjälper till att utföra, kan du läsa mer om här på vår hemsida. Alltså, vad exakt dessa flyttar innebär och hur vi går tillväga vid en sådan typ av flytt. Oavsett hur stor eller liten flytten är så ser vi till att flytta på bästa möjliga sätt med vår briljanta personal som besitter stor erfarenhet. Genom att anlita oss och låta oss utföra dessa tjänster kan du slappna av under hela flytt processen.

Flytta själv eller med flyttfirma i Strängnäs

Ingen behöver anlita flyttfirmor vid en flytt. Det är fullt möjligt att göra packning av möbler och annat bohag, flyttstädning, och transport på egen hand. Detta innebär att man inte behöver inte betala någon flyttfirma för flytten. Det finns dock en anledning till att de allra flesta anlitar flyttfirmor så som vår flyttfirma Strängnäs. Det beror på att fördelarna väger tyngre än nackdelarna med att anlita en flyttfirma.

Exempelvis, när du anlitar en flyttfirma, kan vi göra en offert på flytten, vilket gör att du har full kontroll på de kostnader samt utgifter som uppstår under flytten. Fortsättningsvis, kan du räkna med att allt sker professionellt så du kan vara trygg i att dina ägodelar förflyttas på ett bra och smidigt sätt. Dessutom slipper du allt extra arbete som tillkommer, exempelvis, köpa flyttkartonger, packning, magasinering, och flyttstädning. Vi gör allt detta åt dig som den bästa flyttfirma Strängnäs!

Flytthjälp i Strängnäs för företag

Hos oss på Kvalitetsflytt värnar vi om både företagsflyttar samt flyttar för privatpersoner. Oavsett vilken flytt, tillkommer det en hel del arbete som behöver göras på rätt sätt. Vad gäller en företagsflytt hjälper vi både små som stora företag. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vi har samma vision hos en privat flytt naturligtvis, nämligen att vår flytthjälp sker utan störningar och noggrant följer ett tidsschema. Vi förstår att för privatpersoner är det även högprioriterat att sin flytt går tidseffektivt. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

Välj rätt flyttfirma i Strängnäs för en trygg och prisvärd flytt!

Under de många år som vi har varit verksamma har vi kommit till insikt att en av de viktigaste delarna i vårt arbete är att ha en fin kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet. Vi har lång erfarenhet, vilket är en anledning till att välja oss som din flyttfirma i Strängnäs. Vi förstår att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Om du är i behov av att flytta bohag så bör du kontakta oss då vi är flytthjälp i Strängnäs som kan hjälpa dig på bästa sätt, tack vare vår erfarenhet! Vi prioriterar kunden genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Strängnäs

Strängnäs, med sitt vackra läge vid Mälaren och sin rika historia, är en attraktiv plats för både boende och företag. Priset för flytthjälp i Strängnäs kan variera beroende på faktorer såsom flyttens storlek, avståndet mellan de inblandade adresserna, och vilka tilläggstjänster som kan behövas. Kvalitetsflytt i Strängnäs erbjuder prisvärda och flexibla lösningar, och strävar alltid efter att tillhandahålla den bästa möjliga servicen.

När kan man behöva flytthjälp i Strängnäs?

Flytthjälp kan vara nödvändigt i olika situationer, från att flytta hem till att byta arbetsplats, eller till och med transportera tunga och skrymmande föremål. I Strängnäs, med dess variationsrika boendemiljöer och affärsliv, kan Kvalitetsflytt vara den hjälpande handen du behöver. Våra erfarna medarbetare ser till att din flytt sker smidigt och effektivt, allt för att minimera stress och maximera tillfredsställelse.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Strängnäs?

Om du är ett företag med fäste i Strängnäs eller om du är en privatperson som har en bostad i Strängnäs men önskar att förnya lokaler eller bostad, då gör ni rätt till att vända er till oss på Kvalitetsflytt. Om du behöver hjälp med din flytt i Strängnäs kan du räkna med att vi gör hela flyttprocessen till en trevlig och smidig aktivitet där du inte ska dra det tyngsta lasset- för det gör ju vi! Oavsett om du är från ett stort eller litet företag med tungt eller lätt lass. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA