Flyttfirma Umeå

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

FLYTTFIRMA UMEÅ

Bor du i eller runt Umeå och ska flytta? Oavsett om du ska flytta ditt företag eller om det gäller en privatflytt så har vi både erfarenheten, personalen och styrkan för att lösa din flytt med kvalitetsflytt i Umeå. Vi är en flexibel flyttfirma med lång erfarenhet av flyttar både i Umeå men även runt om stora delar av Västerbotten.

Vanliga områden/orter där vi erbjuder vår flytthjälp är ex från Umeå till Nordmaling, Sävar, Holmsund, Hörnefors, Vindeln och Vännäs.

FLYTTFIRMA I UMEÅ

Med ett brett utbud inom flyttjänster skräddarsyr vi vår flytthjälp för varje kund så det blir som du önskar. Vi har allt som krävs för en säker packning av alla dina ägodelar, kan hjälpa dig med packningen för att sedan transportera dig och ditt flyttlass säkert till din nya adress. Om du även önskar flyttstädning i samband med din flytt så erbjuder vi även det.

Vårt jobb som din flyttfirma i Umeå är att ge dig en flytt precis som du vill ha den oavsett om det innebär att vi tar på oss det fulla ansvaret för hela flytten eller bara delar av den.

Vi sköter alla tunga lyft!

När du ska flytta behöver du inte själv lyfta alla tunga föremål, tar du hjälp av oss vid flytt av tunga föremål så ser vi till att din flytt blir smidig. Vi erbjuder flytt tjänsten för dig som vill flytta stora möbler eller prylar från din gamla bostad till din nya. Bland våra tjänster finner du även att vi erbjuder pianoflytt i Umeå när du behöver speciell hjälp med dina tunga föremål.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Umeå

I Umeå, en av norra Sveriges största städer och ett viktigt kulturellt och utbildningsmässigt centrum, kan priserna för flytthjälp variera beroende på olika faktorer. När du väljer Kvalitetsflytt för din flytt i Umeå kan du räkna med konkurrenskraftiga priser och en tjänst som lever upp till dina förväntningar. Priserna kan variera mellan cirka 2 500 SEK och 7 000 SEK för en standardflytt, men det är alltid bäst att kontakta företaget direkt för att få en exakt offert baserad på dina specifika behov och omständigheter. Kvalitetsflytt har erfarenheten och kunskapen om lokalområdet för att erbjuda en smidig och effektiv flytthjälp.

När kan man behöva flytthjälp i Umeå?

Behovet av flytthjälp i Umeå kan uppstå i många olika livssituationer. Det kan vara allt från studenter som flyttar till eller från staden för sina studier, familjer som byter bostad för att bättre passa sina behov, eller äldre som flyttar till en mer praktisk och underhållsfri bostad. Umeås dynamiska och växande natur innebär också att många företag och organisationer ibland behöver byta lokaler. Kvalitetsflytt står redo att bistå med flytthjälp oavsett din situation, och garanterar en tjänst som är pålitlig, effektiv och tar stor hänsyn till dina ägodelar. Att anlita en professionell flyttfirma som Kvalitetsflytt i Umeå är ett smart val för att säkerställa att din flytt blir så smidig och stressfri som möjligt.

FLYTTFIRMA UMEÅ, FÖR ALLA I OCH RUNT UMEÅ

Oavsett om du ska flytt från Umeå, till Umeå eller bara en bit bort eller om det är ditt företag som ska byta lokaler är vi rätt flyttfirma för uppgiften. Vi erbjuder dig kontorsflytt i Umeå med alla möbler och all datautrustning på ett strukturerat och säkert sätt. Du väljer själv hur omfattande vår hjälp ska vara och vilka moment du vill hantera på egen hand. Oavsett vilket kan du förvänta dig att vi kommer göra vårt yttersta för att ge dig bästa tänkbara flytt med vår flyttfirma i Umeå.

Är du ute efter en flyttfirma i eller runt Umeå, hör av dig till oss.

Har du frågor så kan du ringa Jonas Lindvall på  0723-702080

Adressen är Kontaktvägen 1 , 901 33 Umeå

FAQ

Loader image

Vi är det självklara valet vid flytt i Umeå, vi hjälper dig med alla tjänster du behöver för en enkel och problemfri flytt!

När du bokar hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att du ska få en flytttid. Vill du vara 100% säker på att din flytt är bokad i tid så rekommenderar vi att du bokar minst 2 veckor i förväg.

JA! Du får dra av för flyttfirma genom RUT avdraget. Upp till 50% av arbetskostnaden. Detta gör en flytt med flyttfirma säker, effektiv och dessutom väldigt prisvärd!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA