Flyttfirma Vallentuna

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Vallentuna

Bor du i Vallentuna och ska flytta? Kanske ska du flytta till Vallentuna eller till en annan del i kommunen? Vi på Kvalitetsflytt erbjuder flytthjälp och flera andra flyttjänster för både företag och privatpersoner. Vi är belägna i hela landet och finns i alla kommuner, men om du vill ha flytthjälp i Vallentuna eller trakten runt omkring, så har du kommit helt rätt! Vår vision som flyttfirma är 100 % kundnöjdhet och att flyttprocessen ska vara en trevlig upplevelse, samt underlätta för dig. Därtill garanterar vi att bohaget från kontors- eller bostadsflyttar sker tryggt och säkert till ett förmånligt pris för dig här i Vallentuna. Läs mer i denna artikel eller vår hemsida för mer information om oss.

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Vallentuna

Vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma i Stockholm som finns i alla kommuner och däribland Vallentuna. Vi hjälper dig med allt som är relaterat till flytten! Vi värderar högst våra kunders olika önskemål och behov, där vårt mål är att kunna erbjuda en offert för företagsflytt samt privatflytt. Nedan listar vi våra samtliga och efterfrågade flyttjänster i Vallentuna som vi har idag:

 • Utlandsflytt
 • Transport
 • Bohagsflytt
 • Flyttstädning
 • Magasinering
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Om du vill veta mer om dessa tjänster och vad de mer specifikt innebär så kan du läsa på vår hemsida. Oavsett vilken flyttjänst du är ute efter, eller hur stor eller liten flytten är, så kommer vår briljanta personal med sin långa erfarenhet i branschen att göra sitt bästa för att underlätta flyttprocessen för dig!

Flytta själv eller med flyttfirma i Vallentuna

Om du ska flytta så har du valet att anlita en flyttfirma eller välja att flytta bohaget själv. Om du önskar att flytta på egen hand så gäller det rimligtvis att känna till det arbete som flyttprocessen medföljer. Till exempel behövs det genomföra packning av möbler, flytta bohaget, städa samt transportera allt för flytten. En flytt är tids- och energikrävande, dessutom så medföljer en hel del kostnader på egen hand och oväntade kostnader kan uppstå om du inte är rutinerad kring detta. Därför brukar många privatpersoner liksom företag anlita en flyttfirma, som arbetar heltid med detta och är proffs! Vi på Kvalitetsflytt i Vallentuna hjälper dig gärna med allt relaterat till din flytt.

Vi erbjuder skräddarsydda offerter som ska passa alla kunders enskilda behov och önskemål, och offerten kan du få inom 10 minuter och är gratis att fylla i. Med en personlig offert ges du full kontroll på de kostnader samt utgifter som uppstår under flytten. Fortsättningsvis, kan du räkna med att allt sker professionellt så du kan vara trygg i att dina ägodelar förflyttas på ett bra och smidigt sätt. Dessutom slipper du allt extra arbete som tillkommer, exempelvis, köpa flyttkartonger, packning, magasinering, och flyttstädning. Vi gör allt detta åt dig som den bästa flyttfirma Vallentuna!

Flytthjälp i Vallentuna för företag

Hos oss på Kvalitetsflytt erbjuder vi flyttjänster för både företagsflyttar samt flyttar för privatpersoner. Vår flyttfirma i Vallentuna hjälper både små och stora företag. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vi har dock samma vision hos en privatflytt naturligtvis, även där sker flyttprocessen utan störningar och vi är medvetna om att de flesta privatpersonerna önskar att flyttprocessen går så snabbt som möjligt. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

Välj rätt flyttfirma i Vallentuna för en trygg och prisvärd flytt!

Något som utmärker vår flyttfirma är vår strävan efter 100 % kundnöjdhet och de goda kundrelationer vi skapar. Detta kan vi skapa genom att. vi helt och hållet sätter oss in i våra kunders behov och önskemål först för att kunna göra det bästa arbetet. Därtill har vår flyttfirma i Vallentuna lång erfarenhet i branschen och arbetar med en professionell personal.

Vi förstår att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Vi prioriterar våra kunder genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet. Kontakta oss för rådgivning och om du är intresserad av någon av våra flyttjänster från vår flyttfirma Vallentuna!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Vallentuna

Vallentuna, en kommun belägen i det natursköna Roslagen, erbjuder en lugn och trivsam miljö. Flytthjälp i Vallentuna kan variera i pris beroende på omfattning och vilka tjänster du som kund behöver. Kvalitetsflytt har lång erfarenhet av flyttar i området och erbjuder konkurrenskraftiga priser och en service av högsta kvalitet.

När kan man behöva flytthjälp i Vallentuna?

Det kan finnas många skäl till att man behöver flytthjälp i Vallentuna. Kanske har du köpt ett nytt hem, behöver flytta kontoret eller bara behöver hjälp med att förflytta tunga möbler. Oavsett vad ditt behov är står Kvalitetsflytt redo att assistera och göra din flytt så enkel och smidig som möjligt. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och ser till att allt går enligt plan.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

En av fördelarna med att bo i Sverige är det RUT-avdrag som du kan få när du flyttar. Beroende på vad det är för typ av flytt så kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag: kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinhyra. – Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Vallentuna?

Om du har ett företag i Sundbyberg och önskar få nya lokaler eller är en privatperson som vill byta bostad, då gör du rätt i att kontakta Kvalitetsflytt och vår flyttfirma i Vallentuna. Om du behöver hjälp med din flytt så kan du räkna med att vi gör hela flyttprocessen till en trevlig och smidig upplevelse. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag!

Checklista inför flytt

Att flytta är oftast tids- och energikrävande och då kan det underlätta att anlita en flyttfirma. Något annat som underlättar är även att ha en checklista redo att följa inför flytten. Det hjälper dig att samla tankarna och få en överblick på vad som behöver göras rent praktiskt i flyttprocessen. Vi listar de viktigaste punkterna nedan.

 1. Boka flytthjälp (Kvalitetsflytt)
 2. Flyttpacka – se över dina prylar, vad ska du ta med till nästa plats?
 3. Flyttanmälan Skatteverket
 4. Adressändring
 5. Avtal
 6. Flyttstädning (Kvalitetsflytt)

Hoppas att vi hörs i framtiden och kan hjälpa dig med din flytt i Vallentuna – välkommen att kontakta oss!

Vallentuna stad

Vallentuna är en vacker kommun som ligger närmare Stockholms skärgård med stor möjlighet till natur och sjöar, längst Vallentunasjön finns en otrolig koncentration av runstenar. Det finns alltså en anrik historia om släktskapet som historiskt har bott vid sjön i Vallentuna. Vallentuna passar perfekt för den som gillar öppna landskap och närhet till natur, snarare än högt stadstempo. Trots det är det inte speciellt långt, och dessutom väldigt smidigt, att ta sig till Stockholms centrala delar med bil såväl som kollektivt.

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA