Flyttfirma Värmdö

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Värmdö

Bor du eller arbetar du på Värmdö och har tröttnat på gamla lokaler eller bostaden? Då är det dags att se över dina möjligheter om en eventuell flytt! Kanske har du redan påbörjat flyttprocessen och önskar anlita en flyttfirma? Då har du kommit rätt! Vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma på Värmdö som erbjuder flytthjälp för både företagsflytt samt flytt för privatpersoner. Vi möjliggör alltså både kontorsflyttar samt bohag från privatbostad och detta gör vi givetvis på ett säkert och tryggt sätt, till ett förmånligt pris. Vi delar en vision att alltid skapa 100 %. kundnöjdhet, vilket vi gör genom att tillgodose varje kunds unika önskemål och behov. Läs mer om våra flyttjänster samt varför vi är rätt flyttfirma Värmdö för dig!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma på Värmdö

Värmdö är en vacker kommun som är belägen i Stockholms län. Ön har därför närhet till både natur och stad. Det finns därför många anledningar till att flytta, och oavsett skäl finns vår flyttfirma på Värmdö till för att hjälpa dig med detta. Vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma i Stockholm och som finns i alla Stockholms kommuner. Vår flyttfirma värderar högt att tillgodose alla våra kunders önskemål och behov. Vårt mål är att kunna erbjuda en offert för företagsflytt och privatflytt. De flyttjänster som vi har idag är följande:

 • Transport
 • Bohagsflytt
 • Flyttstädning
 • magasinering
 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Du kan läsa om dessa tjänster mer utförligt på vår hemsida. Genom att anlita oss och låta oss utföra dessa tjänster kan du slappna av under hela flyttprocessen. Välkommen att kontakta oss!

Flytta själv eller med flyttfirma på Värmdö

En del väljer att flytta på egen hand och utan professionell hjälp, för vissa fungerar detta bra men oftast innebär det också att dessa personer har erfarenhet av flytt och därför vet vilka delar flyttprocessen kräver. Till exempel ska de genomföra packning av möbler, flytta bohaget, städa samt transportera allt för flytten. För många överväger fördelarna med att få flytthjälp över fördelarna att flytta själv, och just därför är det många som anlitar flyttfirmor i Sverige, och däribland på Värmdö.

Genom att anlita oss får du en offert, skräddarsydd efter dina behov och önskemål, så att du själv kan ta ställning till kostnader och förmåner. Vid ett samarbete med oss på Kvalitetsflytt garanterar vi professionellt arbete, så att du kan vara trygg i att dina ägodelar förflyttas på ett bra och smidigt sätt. Dessutom slipper du allt extra arbete som tillkommer, exempelvis, köpa flyttkartonger, packning, magasinering, och flyttstädning. Oavsett hur stor eller liten flytten är så ser vi till att flytta på bästa möjliga sätt med vår briljanta personal som besitter stor erfarenhet. Genom att anlita oss och låta oss utföra dessa tjänster kan du slappna av under hela flyttprocessen.

Flytthjälp på Värmdö för företag

Vi på Kvalitetsflytt hjälper samtliga som är i behov av flytthjälp, det vill säga både företag och privatpersoner. Därtill hjälper vi givetvis alla typer av företag, både små och stora. Den stora skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom är vi måna om att undvika varje minsta störning eftersom de kan komma att bli väldigt kostsamma. Vi har lång erfarenhet i branschen av att hjälpa företag med våra flyttjänster.

Vi har emellertid samma tillvägagångssätt och inställning för privatpersoner också. Vi arbetar tidseffektivt och utan störningar för att du ska få en optimal upplevelse. Vi förstår att för privatpersoner är det även högprioriterat att sin flytt går tidseffektivt. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund!

Välj rätt flyttfirma på Värmdö för en trygg och prisvärd flytt!

Tillsammans med vår strävan efter stor kundnöjdhet, lägger vi stor vikt vid en bra kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet. Vi har lång erfarenhet i branschen, vilket är en anledning till att välja oss som din flyttfirma på Värmdö. Under årens gång har vi snappat upp vad våra kunder ofta behöver och hur vi maximerar våra tjänster för att du som kund ska få den bästa erfarenheten. Vi förstår även att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Vill du anlita en flyttfirma så är vi på Värmdö redo för utmaningen, välkommen att kontakta oss!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Värmdö

Värmdö, med sin storslagna natur och skärgårdsmiljö, är en populär plats för både boende och besökare. Priset för flytthjälp i Värmdö kan variera beroende på omfattningen av flytten, avståndet mellan de två adresserna och vilken typ av tjänster du behöver. Kvalitetsflytt erbjuder prisvärda lösningar utan att kompromissa med kvaliteten på tjänsten.

När kan man behöva flytthjälp i Värmdö?

Behovet av flytthjälp kan uppstå i många olika sammanhang. Det kan röra sig om allt från att du har köpt ett nytt hus och behöver flytta ditt bohag, till att ditt företag expanderar och ni behöver flytta till större lokaler. I dessa och liknande situationer är Kvalitetsflytt det självklara valet. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag med deras flyttbehov i Värmdö, och vår personal är utbildad för att hantera alla typer av föremål, oavsett storlek och värde.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

En av fördelarna med att bo i Sverige är det RUT-avdrag som du kan få när du flyttar. Beroende på vad det är för typ av flytt så kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag: kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinhyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt på Värmdö?

Om du nu har ett företag med fäste på Värmdö eller är en privatperson som önskar byta bostad eller lokal, då har du kommit helt rätt! Vår flyttfirma på Värmdö är vana med varierande kunder och med mindre eller större behov. Om du behöver hjälp med din flytt här på Värmdö så kan du räkna med att vi gör hela flyttprocessen till en trevlig och smidig upplevelse. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag, helt gratis och inom 10 minuter!

Checklista inför flytt

Att flytta är oftast tids- och energikrävande och då kan det underlätta att anlita en flyttfirma. Därför har vi skapat en checklista som du kan använda dig av för att samla tankarna och få en överblick på vad som behöver göras rent praktiskt i flyttprocessen. Vi listar de viktigaste punkterna nedan.

 1. Boka flytthjälp (Kvalitetsflytt)
 2. Flyttpacka – se över dina prylar, vad ska du ta med till nästa plats?
 3. Flyttanmälan Skatteverket
 4. Adressändring
 5. Avtal
 6. Flyttstädning (Kvalitetsflytt)

Hoppas att vi hörs i framtiden och kan hjälpa dig med din flytt på Värmdö – välkommen att kontakta oss!

Värmdö kommun

Rent historiskt har Värmdö väckt intresse för intellektuella, konstnärer och författare. Intresset ska ha grundat sig i skärgården, skärgårdsbefolkningens liv samt den karga naturen. En välkänd skärgårdsskildrare är den självaste August Strindberg. Sommaren år 1868 bodde Strindberg i Sandhamn. Idag finns det säkerligen andra skäl till att flytta till Värmdö, men grunden till intresset kan likväl ligga kvar. Att ha närhet till Stockholms centrala delar och samtidigt kunna leva skärgårdslivet är optimalt för många. För den som flyttar hit ät lyckligt lottad. Allt som kvarstår är en smidig och enkel flytt – det är där Kvalitetsflytt med vår flyttfirma Värmdö kommer in i bilden!

 

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA