Flyttfirma Vaxholm

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Vaxholm

Ska du flytta till Vaxholm, och behöver flytthjälp? Vi på Kvalitetsflytt erbjuder en mängd flyttjänster för den som ska flytta, och vi hjälper företag såväl som privatperson. Oavsett hur stor eller liten flytten är, kommer vi med vår professionella personal att underlätta flyttprocessen för dig.

Vår vision, har länge varit, och är att alltid ska vara nöjda kunder efter vår flytthjälp. Vi gör kontorsflytt eller bostads flyttar möjligt, samtidigt som vi ser till att dessa sker via en trygg och säker process där bohag transporteras på bästa sätt, här i Vaxholm. Läs mer om varför vi är rätt flyttfirma Vaxholm för dig!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Vaxholm

Vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma i Stockholm som finns i alla kommuner och hjälper dig med allt relaterat till flytten. Vi värderar våra kunders olika önskemål och behov, där vårt mål är att kunna erbjuda en offert för företagsflytt samt privatflytt. Nedan listar vi våra samtliga och efterfrågade flyttjänster som vi har i Vaxholm idag:

 • Utlandsflytt
 • Transport
 • Bohagsflytt
 • Flyttstädning
 • Magasinering
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Om du vill veta mer om dessa tjänster och vad de mer specifikt innebär så kan du läsa på vår hemsida. Oavsett vilken flyttjänst du är ute efter, eller hur stor eller liten flytten är, så kommer vår briljanta personal med sin långa erfarenhet i branschen att göra sitt bästa för att underlätta flyttprocessen för dig!

Flytta själv eller med flyttfirma i Vaxholm

Om du ska flytta bohag till en ny adress så har du självklart valet att anlita en flyttfirma eller välja att flytta själv. Om du önskar att flytta på egen hand så gäller det rimligtvis att känna till det arbete som flyttprocessen medföljer. Till exempel behövs det genomföra packning av möbler, flytta bohaget, städa samt transportera allt för flytten. De som inte äger släp sedan innan behöver även hyra detta, och släp upp till en viss vikt kräver även tillstånd. En flytt är tids- och energikrävande, dessutom så medföljer en hel del kostnader på egen hand och oväntade kostnader kan uppstå om du inte är rutinerad kring detta.

En del föredrar ändå detta, men för de som önskar få professionell hjälp med flyttprocessen brukar anlita en flyttfirma. Det finns en stor efterfrågan på flyttfirmor av just dessa anledningar, och därför finns våra flyttfirmor runt om i Sverige, och självklart finns vi i Vaxholm. Vår flyttfirma i Vaxholm har lång erfarenhet i branschen och är därtill väl bekanta med staden. Om du vill anlita oss är du mer än välkommen att höra av dig!

Flytthjälp i Vaxholm för företag

Hos oss på Kvalitetsflytt värnar vi om både företagsflyttar samt flyttar för privatpersoner. Vår flyttfirma i Vaxholm hjälper givetvis både små och stora företag. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vi har fortsättningsvis samma vision hos en privatflytt naturligtvis, och även där sker flyttprocessen utan störningar och vi är medvetna om att de flesta privatpersonerna önskar att flyttprocessen går så snabbt som möjligt. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

Välj rätt flyttfirma i Vaxholm för en trygg och prisvärd flytt!

Något som utmärker vår flyttfirma är vår strävan efter 100 % kundnöjdhet. Något som bidrar till detta är en god kundrelation där vi helt och hållet sätter oss in i våra kunders behov och önskemål först för att kunna göra det bästa arbetet. Därtill har vår flyttfirma i Vaxholm lång erfarenhet i branschen och arbetar med en professionell personal. Vi förstår att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Vi prioriterar våra kunder genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet. Kontakta oss för rådgivning och om du är intresserad av någon av våra flyttjänster. Vi kan även skapa en offert inom 10 minuter för dig, helt gratis!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Vaxholm

Vaxholm, ofta känd som ”skärgårdens huvudstad”, erbjuder en unik boendemiljö med närhet till både hav och stad. När det kommer till pris för flytthjälp i Vaxholm kan det variera beroende på flera faktorer såsom avståndet mellan de två adresserna, mängden och storleken på de saker som ska flyttas samt eventuella tilläggstjänster som packning och montering. Kvalitetsflytt arbetar för att erbjuda en prisvärd och pålitlig tjänst, och våra experter kan skräddarsy lösningar som passar just ditt behov.

När kan man behöva flytthjälp i Vaxholm?

Flytthjälp kan vara nödvändig i flera olika situationer. Kanske har du sålt ditt hus och behöver hjälp med att transportera dina ägodelar till ditt nya hem, eller så har du köpt en ny möbel som du behöver hjälp med att få hem. I dessa situationer, och många andra, står Kvalitetsflytt till tjänst. Med vår breda erfarenhet av flyttjänster i Vaxholm kan du lita på att vi hanterar dina ägodelar med största omsorg och professionalism.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

En av fördelarna med att bo i Sverige är det RUT-avdrag som du kan få när du flyttar. Beroende på vad det är för typ av flytt så kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
 • Tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag: kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra.
  • Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Vaxholm?

Om du har ett företag i Vaxholm och önskar få nya lokaler eller är en privatperson som vill byta eller köpa en ny bostad, då gör du rätt i att kontakta Kvalitetsflytt och i synnerhet vår flyttfirma i Vaxholm. Om du behöver hjälp med din flytt i Vaxholm så kan du räkna med att vi gör hela flyttprocessen till en trevlig och smidig upplevelse. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag!

Checklista inför flytt

Att flytta är oftast tids- och energikrävande och då kan det underlätta att anlita en flyttfirma. Därför hjälper vi dig att samla tankarna och få en överblick på vad som behöver göras genom en checklista. Vi listar de viktigaste punkterna nedan.

 1. Boka flytthjälp (Kvalitetsflytt)
 2. Flyttpacka – se över dina prylar, vad ska du ta med till nästa plats?
 3. Flyttanmälan Skatteverket
 4. Adressändring
 5. Avtal
 6. Flyttstädning (Kvalitetsflytt)

Hoppas att vi hörs i framtiden och kan hjälpa dig med din flytt i Vaxholm – välkommen att kontakta oss!

Vaxholm stad

Vaxholm är som nämnt en otroligt vacker stad eller kommun, som är belägen i Stockholms läns vackra skärgård. Det som gör Vaxholm unikt är att det finns flertalet bosatta öar som tillhör Vaxholm, och som omges av vackra sjöar. Det går båtar från Vaxholm till Stockholms centrala delar och som beroende på båten, är väldigt smidigt transportmedel – dessutom ett väldigt trevligt transportmedel! Men även med bil ligger Stockholm stad nära till hands, vilket är bra av praktiska skäl naturligtvis. För den som har besökt Vaxholm känner säkert till vilken fin ort det är, med små gator och butiker samt restauranger. Men framför allt är deras ”Glass på hörnet” välkänt av många eftersom de erbjuder riktig italiensk glass som har erhållit väldigt högt betyg. Vaxholm är en fin pittoresk stad som påminner mycket om Gotlands vackra gator och arkitektur. Den som flyttar till Vaxholm kommer sannerligen bli mycket nöjd.

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA