kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Alingsås


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Alingsås

De flesta företag och privatpersoner genomgår någon gång i livet en flytt. Det kan bero på behovet av större lokaler, längtan efter en ny miljö eller någon annan orsak. Oavsett, behövs en flytt genomföras någon gång i livet. Den initiala känslan av att flytta är vanligtvis spännande, men vi vet att en flytt även kan kännas krävande samt tids- och energitagande. Det beror på att varje moment under flytten tar tid och bör utfärdas så noga som möjligt. En av dessa moment är flyttstädning. Tur är att vi erbjuder bästa flyttstädning Alingsås. Vår vision är att våra kunder som önskar flytta i Alingsås ska kunna bibehålla den initiala spänningen och glädjen i att flytta. Det är möjligt genom att låta oss ta hand om flyttstädning och på så sätt kan ni fokusera på andra viktiga aspekter inom flytten. Vi genomför ett noggrant flyttstäd Alingsås, som i sin tur ger nöjd kund garanti, vilket är allra viktigast för oss! Om du ska flytta i Alingsås, gör du rätt i att läsa mer om vårt flyttstäd på den här sidan!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Alingsås

Vi på Kvalitetsflytt hjälper alltså dig med allt vad det innebär med flyttstäd. På så sätt kan du fokusera med det roliga med din flytt, alltså en ny bostad eller företagslokal! Faktum är att städning tar tid och är ganska tråkigt men samtidigt oerhört väsentligt. Därför är det bättre att överlämna flyttstädning till oss som dessutom utför den professionellt och effektivt. När det gäller flyttstädning från oss tar vi hand om allt från start ända till slutet när vi överlämnar nycklarna. Vi hjälper dig med flyttstädning i Alingsås!

Städa själv eller med städfirma i Alingsås

Ponera att du väljer att stå för flyttstädning helt själv, då kan du förvänta dig en omfattande rengöring av bostaden eller kontoret. Detta kräver tid och energi. Det är högst väsentligt att lokalen man lämnar efter sig är väl rengjord. Tillsammans med de andra momenten som tillkommer under en flytt kan det kännas något överväldigande att också behöva ta hand om en rejäl flyttstädning. Du kan känna dig trygg när du anlitar oss som din flyttfirma för flyttstädning Alingsås då vi ser till att utföra städningen enligt svensk standard.

Flyttstädning i Eslöv för företag

Vi erbjuder alltså högkvalitativ flyttstädning Eslöv, för små och stora företag. Oavsett storlek på företaget är flyttstädningar nödvändigt inför en flytt. Allt från avtorkning, fönsterputs till golv och en rengöring över lag behöver tas itu med. Föreställ dig att du ska byta kontorslokaler, då är det skrivbord, stolar, inredning och mycket mer som ska flyttas och den ytan kommer definitivt behöva rengöras.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Alingsås för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på Kvalitetsflytt arbetar för att leverera heltäckande lösningar vad gäller flyttstädning Alingsås. Vi ser till att alla krav och kriterier beträffande flyttstädning uppfylls och utförs på ett professionellt och bra sätt. Vi gör dessutom detta till ett förmånligt pris.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi många bra förmåner, en av de förmånerna gäller flyttar. Mer specifikt, när du flyttar har du rätt till RUT-avdrag, för de allra flesta flyttarna. Då kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Här kan du läsa vilka flyttar du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag till och från magasinering
  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
  • Arbetstiden för transporten

Hur som helst finns det också en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra.

Behöver du hjälp med din flytt i Alingsås?

Förr eller senare kan det komma att bli dags för en flytt. När tiden är inne, kan det vara fördelaktigt att utse och anlita en flyttfirma som kan hjälpa dig på bästa sätt, i syfte att underlätta flyttprocessen. Genom att anlita oss som din flyttstädning i Alingsås kan vi hjälpa dig genom flytten. Vi tar hand om hela städningen, från början till slut, vilket tillåter dig då att fokusera på annat. Det är vårt mål att vara en professionell flyttfirma i Alingsås och tillgängliga för varje kund. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA