kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Ängelholm


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Ängelholm

Flyttstädning kan kännas krävande och tidsödande men tyvärr är det ett av de moment vi alla måste gå igenom under en flytt. Hos oss på Kvalitetsflytt Ängelholm erbjuder vi kvalitativ och prisvärd flyttstäd samt andra flytt tjänster relaterade till din flytt, både som privatperson och för företag, oberoende storlek. Vårt främsta fokus är förstås att du som kund ska vara nöjd och känna dig bekväm med att anlita oss och ge oss ansvaret över att du lämnar ifrån dig en skinande ren bostad eller lokal. Vår nöjd kund garanti garanterar att kommer göra vårt allra bästa att möta just dina behov under din flytt. Att flytta kan kännas kul och spännande men kan också vara tids- och energikrävande. Genom att anlita oss på Kvalitetsflytt Ängelholm kan vi underlätta din flytt till ett bra pris, utan konstigheter.

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Ängelholm

Ska du flytta inom Ängelholm eller rent utav från Ängelholm kan du anlita några av våra erfarna och professionella medarbetare för att underlätta för dig själv och din flytt. Vår långa erfarenhet inom branschen gör att vi har duktiga medarbetare som är effektiva och noggranna. Vi är måna om dig som kund och vi jobbar alltid för att på bästa sätt uppfylla dina önskemål. Förutom flyttstäd så erbjuder vi även andra flyttrelaterade tjänster såsom:

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor om våra tjänster eller vill veta mer om hur flyttstäd hos Kvalitetsflytt Ängelholm fungerar. Vi välkomnar frågor och funderingar och lovar att se till att du känner dig säker att vi kan erbjuda dig hjälp för dina behov innan du anlitar oss.

Städa själv eller med städfirma i Ängelholm

Den främsta fördelen med att städa själv istället för att anlita en städfirma är förstås att det är ”gratis” att städa själv. Det är dock tidskrävande och kan dessutom i slutändan bli dyrare än vad som var tänkt. Förutom att du själv måste investera i dyra städprodukter, riskerar du även att få extra avgifter efter besiktningen om städningen inte är utförd ordentligt. Under vårt första möte erbjuder vi att göra en offert tillsammans med dig för att du inte ska få några oväntade utgifter.

Med tanke på hur många lokaler och boenden vi hjälp till med har vi även expert vetskap om vad som ska göras innan en utflytt. Det kan vara tungt och svårt att till exempel flytta och städa bakom kyl och frys. För att undvika skador på dig själv och dina tillhörigheter kan det vara en fördel att boka erfarna flyttstädare. Att flyttstäda kan även vara mycket mer tidsödande än en kan tro, speciellt i en större bostad eller lokal. Det finns många vinklar och vrår som behövs städas under ett flyttstäd. Som tur är har vi koll på hur man gör detta på bästa och mest effektiva sätt! På så sätt har du mer tid över att göra det du själv känner för, som att umgås med vänner och familj.

Flyttstädning i Ängelholm för företag

Vi erbjuder inte bara kvalitativ och prisvärd flyttstäd i Ängelholm åt privatpersoner, utan för företag också. Oavsett storlek på ditt företag kan vi hjälpa er att underlätta er flytt från lokal till lokal. Flyttstädningen kan ofta vara ännu mer tidspressade för företagsflytt och det är därför till fördel att boka våra erfarna och effektiva medarbetare för att underlätta er flytt.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Ängelholm för en trygg och prisvärd flytt!

Kontakta oss på Kvalitetsflytt i Ängelholm om du önskar kvalitativ och prisvärd flytthjälp. Du är förstås välkommen att kontakta oss om du har frågor eller om du önskar att boka flyttstäd med oss, eller en av våra andra flyttjänster. Vi lovar ett varmt och välkomnande bemötande och vi ser fram emot att höra från dig! Välkommen till oss på Kvalitetsflytt Ängelholm.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi många bra förmåner, en av de förmånerna gäller flyttar. Mer specifikt, när du flyttar har du rätt till RUT avdraget, för de allra flesta flyttarna. Då kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Här kan du läsa vilka flyttar du kan få avdrag för.

 • Flytt av bohag till och från magasinering
 • Flytt av bohag mellan bostäder
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
 • Arbetstiden för transporten

Hur som helst finns det också en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinhyra.

Hjälp med flyttstädning Ängelholm

Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, om du behöver städa en stor eller mindre lokal eller bostad, så är flyttfirman Kvalitetsflytt det bästa alternativet för dig för hjälp med flyttstäd i Ängelholm. Genom vår långa erfarenhet i branschen så har vi optimerat vårt flyttstäd och erbjuder därför väl genomtänkta och avancerade tjänster till våra kunder till bra priser.

Vår passion är att hjälpa våra kunder att flyttstäda, och se till att upplevelsen är så behaglig och stressfri som möjligt, vilket är lätt för oss eftersom vi vet hur man göra olika flytt enkelt på rätt sätt och har rätt utrustning! Vi utför varje steg noggrant och professionellt men samtidigt enkelt och smidigt. Vi har även sett till att erbjuda förmånliga priser.

Vi ser till att du som kund känner dig bekväm med beslutet att anlita oss som din flyttstädning i Ängelholm. Att flytt ska vara lätt och prisvärt och det kan vi erbjuda, tveka inte att kontakta oss och få en offert på ditt flyttstäd redan idag!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA