kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Arboga


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Arboga

Bor du i Arboga och önskar att byta lokal? Eller är du kanske ett företag som expanderar och söker större utrymme? Du kanske bara är en person eller företag som helt enkelt önskar sig ett miljöombyte. Då kanske du behöver hjälp med flyttstädning? Det finns många spännande delar med att flytta. Det finns även några aspekter som inte är lika roliga. En av dem är exempelvis, flyttstädning. Städningen brukar inte vara höjdpunkten med en flytt, hursomhelst är det dock väsentligt och kanske den mest centrala delen av flytten. Det beror på att flyttstäd behöver utföras innan, under, och efter, alltså slutstäd. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder en snabb, effektiv, och gedigen städning! Genom att låta oss ta hand om städningen kan du fokusera på det resterande med flytten. Det finns trots allt mycket som behöver göras i en flytt. Låt oss ta hand om din flyttstädning Arboga!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Arboga

Faktum är att de allra flesta människor i Sverige flyttar någon gång under sin livstid. Vi finns därför tillgängliga i hela Sverige men även i Arboga för dig som ska flytta. Vi kan tillsammans med dig som kund effektivisera flyttprocessen genom att dela upp arbetet lite. Genom att låta oss ta hand om flyttstädningar lämnar det rum för dig att fokusera på resterande delar av flytten. Exempelvis, din nya bostad eller kontor. Det finns en hel rad saker att tänka på, det kan därför vara fördelaktigt att dela upp arbetet lite. Vårt mål är att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt. Vi besitter dessutom en lång och gedigen erfarenhet. Om du ska flytta i Arboga och behöver hjälp med flyttstäd och slutstäd, då kan du höra av dig till oss så ordnar vi en offert med pris och villkor.

Städa själv eller med städfirma i Arboga

Det är möjligt att själv ta hand om flyttstädning Arboga, det kan dock innefatta mer arbete för dig. En del vill flyttstäda själva, det kan bero på att man vill städa på sitt eget sätt. Andra kanske ser det som ett sätt att spara pengar på. Du behöver då inte anlita en städfirma som städar åt dig. Det kan vara bra att ha några saker i åtanke om du väljer att sköta städningen på egen hand. Se listan nedan.

 • Kök – Vitvaror
 • Kök – övrigt
 • Toalett och badrum
 • Vardagsrum, sovrum och hall
 • Hela huset – Övrigt

Det finns fördelar med att anlita oss på Kvalitetsflytt som din städfirma. Vi besitter en lång och gedigen erfarenhet inom flyttstädning Arboga. Det innebär att vi skapar det bästa resultat, snabbt och effektivt. Detta tillåter dig att fokusera på andra aspekter av flytten. Bland annat det roligaste, att flytta in i den nya bostaden eller det nya kontoret.

Flyttstädning i Arboga för företag

Om du är ett företag som ska flytta och behöver hjälp med flyttstädning Arboga har du hittat rätt. Vi hjälper alltså företag, stora som små, med flyttstädning Arboga. Detta är oerhört fördelaktigt, då företagsflyttar kräver mycket arbete överlag och inte minst med städningen. Vid en företagsflytt är det mycket kontorsmaterial som behöver flyttas som också lämnar en hel del damm och smuts efter sig. Vi på Kvalitetsflytt ser till att varje vrå av lokalen är rengjord. Ni får en garanti om att flyttstäd och slutstäd blir den bästa möjliga! Det är viktigast för oss med nöjda kunder! Vi förstår även att som företag finns det flertalet saker att ha i åtanke vid en flytt. Vi vill därför underlätta en stor del av processen genom att sköta flyttstädning i Arboga.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Arboga för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar inom olika områden. Ett av de momenten inom flyttar är flyttstädning naturligtvis. Detta kan vara ett av de tyngre momenten när man flyttar. Vi erbjuder en heltäckande lösning beträffande flyttstädning Arboga för alla våra kunder. Detta innebär alltså, städning innan, under och efter flytten. Genom att anlita oss som din städfirma kan vi lova en garanti för ett välstädat och rena lokaler. Anledningen till att vi rekommenderar flyttstäd-hjälp är för att flyttstädningen blir betydligt enklare och mer effektiv när personer med erfarenhet och professionalitet städar. Vår personal besitter en lång erfarenhet och arbetar smidigt och professionellt under hela processen. De tar hand om flyttstädning och slutstäd. Vi erbjuder trygg och prisvärd flyttstäd helt enkelt!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

När du ska flytta kan du faktiskt ta del av 50% RUT-avdrag, här i Sverige! RUT-avdrag innebär en reform som möjliggör skatteavdrag på hushållstjänster i Sverige. RUT står alltså för ”Rengöring, Underhåll och Tvätt”. Skattereduktionen är på maximalt 50 %. Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar, upp till hela 50%. Tillgången till det här RUT avdraget beror dock på vilken typ av flytt du planerar att utföra. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. De ovanstående flyttar, är dock olika flyttar som ger dig rätt till 50% av RUT-avdrag.

Behöver du hjälp med din flytt i Arboga?

Du som privatperson eller företagare som ska flytta bostad eller företagslokaler och önskar hjälp med flyttstädningen kan vända er till oss på Kvalitetsflytt. Vi erbjuder en gedigen och effektiv städning under hela processen. Detta innebär att du kan istället fokusera på det roliga med din flytt, det vill säga förberedelser inför din nya bostad eller kontor! Vi på kvalitetsflytt erbjuder flyttstädning Arboga i hög klass med vår professionella och erfarna personal. Oavsett om du är privatperson eller ett företag med en stor eller liten yta. Anlita oss och boka flyttstädning redan idag!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA