kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Boden


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Boden

Bor du i Boden och ska flytta? Kanske ska du flytta från en lägenhet till en större bostad, eller så kanske ditt företag byter lokal. Vi på Kvalitetsflytt Boden erbjuder kvalitativ och prisvärd flyttstädning, samt andra tjänster relaterade till flytt. Tyvärr måste vi alla gå igenom en eller annan flytt här i livet. Kanske känns det kul och spännande eller stressigt och tidsödande. Det moment de flesta fruktar mest är förstås flyttstäd. Som tur är har vi effektiva och noggranna medarbetare på Kvalitetsflytt Boden som hjälper dig eller ditt företag på bästa sätt genom att underlätta din flytt och du kan med säkerhet lämna ifrån dig ett skinande boende eller lokal till näste person.

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Boden

Istället för att spendera en massa tid på flyttstäd kan du Kvalitetsflytt Boden. Vi har alltid kunden i främsta fokus och vårt jobb utgår alltid från just ert behov. Vi har nöjd kund garanti vilket gör att vi alltid gör vårt bästa att bemöta och välkomna våra kunder hos oss. Anlita oss för flyttstäd i Boden och säkra istället tid över åt att göra det som du tycker om att göra. Att flytta kan ta mycket energi, men vi lovar att underlätta din flytt på alla sätt vi kan. Förutom att erbjuda kvalitativ och prisvärd flyttstädning i Boden så erbjuder vi även andra flyttjänster. Som till exempel:

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Du är välkommen att kontakta oss om du önskar mer information om vårt flyttstäd eller om någon av våra andra tjänster. Vi vill göra allt vi kan för att du ska känna dig säker och bekväm att vi erbjuder kvalitativa tjänster för just ditt behov. Ingen behöver mer stress än nödvändigt, speciellt under flyttid.

Städa själv eller med städfirma i Boden

Att flyttstäda själv kan kännas som det naturliga valet innan en flytt. Det kan även kännas som det absolut billigaste alternativet. Att flyttstäda själv kräver dock stort ansvar, och görs det inte ordentligt riskerar det att bli dyrare än tänkt. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vet därav exakt vad som behövs göras. Vi har även lärt oss att göra det på det mest effektiva och noggranna sett. Detta gör att du inte kommer få några oväntade avgifter i brevlådan efter besiktningen, som du riskerar att få om du inte hyr en flyttfirma. Under vårt första möte tillsammans gör vi en offert tillsammans med er, och på så sätt säkrar att du inte får några oväntade utgifter. Att dessutom måsta inhandla städredskap och effektiva produkter till flyttstädningen kan också dra iväg på priset. Vi har allt som behövs för att kunna genomföra en exceptionell flyttstädning så du med trygghet kan lämna över ditt boende eller lokal till näste person på tur.

Det kan även vara till fördel att anlita oss för att undvika att skada dig själv eller dina ägodelar under flytt. Att lyfta tungt ensam kan vara en dålig ide för kroppen. Det kan även vara svårt att flytta kyl och frys för att städa bakom och är därför också en fördel att få hjälp med det och undvika skador på kropp och golv.

Flyttstädning i Boden för företag

Vi erbjuder inte bara flyttstäd och flyttjänser i Boden för privatpersoner, utan för företag likaväl. Vi erbjuder samma garantier och kvalitet av arbete för ert företag som hos privatpersoner. Vi har förstås dig och ert företags behov i fokus. Oberoende på storlek av ert företag kan vi hjälpa er med flyttstädning eller andra behov som kan uppkomma under flytt. Företagsflytt kan ofta vara under mer tidspress än en privatflytt men genom att anlita oss säkerställer du att lokalen står skinande ren och klar inför nästa företags inflytt.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Boden för en trygg och prisvärd flytt!

Kontakta oss på Kvalitetsflytt Boden för att säkerställa en trygg och prisvärd flytt. Vi har lång erfarenhet inom branschen och jobbar alltid för att säkerställa att dina behov är mötta och att du som kund är nöjd från första kontakt, under flytt samt efter flytten. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om någon av våra tjänster eller vill veta mer om vad som ingår i flyttstäd. Välkommen in eller ring oss på Kvalitetsflytt Boden, vi ser fram emot vårt möte!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi många bra förmåner, en av de förmånerna gäller flyttar. Mer specifikt, när du flyttar har du rätt till RUT avdraget, för de allra flesta flyttarna. Då kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Här kan du läsa vilka flyttar du kan få avdrag för.

 • Flytt av bohag till och från magasinering
 • Flytt av bohag mellan bostäder
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
 • Arbetstiden för transporten

Hur som helst finns det också en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinhyra.

Hjälp med flyttstädning Boden

Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, om du behöver städa en stor eller mindre lokal eller bostad, så är flyttfirman Kvalitetsflytt det bästa alternativet för dig för hjälp med flyttstäd i Boden. Genom vår långa erfarenhet i branschen så har vi optimerat vårt flyttstäd och erbjuder därför väl genomtänkta och avancerade tjänster till våra kunder till bra priser.

Vår passion är att hjälpa våra kunder att flyttstäda, och se till att upplevelsen är så behaglig och stressfri som möjligt, vilket är lätt för oss eftersom vi vet hur man göra olika flytt enkelt på rätt sätt och har rätt utrustning! Vi utför varje steg noggrant och professionellt men samtidigt enkelt och smidigt. Vi har även sett till att erbjuda förmånliga priser.

Vi ser till att du som kund känner dig bekväm med beslutet att anlita oss som din flyttstädning i Boden. Att flytt ska vara lätt och prisvärt och det kan vi erbjuda, tveka inte att kontakta oss och få en offert på ditt flyttstäd redan idag!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA