kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Borås


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Borås

Planerar du att flytta till eller från Borås? Vi på Kvalitetsflytt erbjuder flertalet flyttjänster som främjar att underlätta hela flyttprocessen för att våra kunder ska kunna fokusera på det roliga med flytten. Med våra professionella resultat kan vi garantera att du som kund blir nöjd med oss. Många som ska flytta är i behov av flyttstäd och vi erbjuder självklart kvalitativt flyttstäd i borås. Om du bor eller arbetar i Borås och behöver flyttstäd så finns vi här för dig. På sätt kan du fokusera på ditt nya boende med vetskapen av att den föregående lokalen är skinande rent. Nöjda kunder ger återkommande nöjda kunder, därför ser vi gärna ett nära samarbete med dig så att resultatet blir så nära din vision som möjligt! Välkommen till oss på Kvalitetsflytt.

Kvalitetsflytt –  Vi hjälper dig med städning inför flytt i Borås

Flyttstädningen är ett stort moment under en bohags eller företagsflytt och kan vara stressfullt och jobbigt att utföra själv. Flyttstädningen kräver tid, noggrannhet och energi och detta är oftast ingenting som finns i överflöd hos den som står inför en flytt. Vi hjälper dig med din flyttstädning i borås så att du enkelt kan lägga din tid och energi på det som du tycker är viktigt.

Kvalitetsflytt i borås står i ditt förfogande när det gäller flyttstäd! Vi besitter lång erfarenhet och professionell personal som gärna tar sig an dig och din flytt, med oss får du självklart en nöjd kund garanti och vi ser till att slipper stress om städning och slutstäd vid din flytt. Om någonting blir fel så ser vi självklart till att lösa detta så att du kan släppa alla bekymmer kring slutinspektion gällande flyttstäd.

Fortsättningsvis, innebär vår städhjälp att du kan hantera resterande delar av flytten. Du får alltså mer tid till att göra dig hemmastadd på ditt nya kontor eller bostad. Det finns många andra saker som behöver ordnas där med.

Städa själv eller med städfirma i Borås

Självklart kan man flyttstäda själv om man har tid och lust till detta men majoriteten av människor som ska flytta har inte tid eller lust att spendera sin energi på att städa upp sin gamla bostad eller sitt tidigare kontor utan spenderar hellre sin tid och energi på att inreda eller förbereda den nya boytan eller kontoret. Under din flyttstädning behöver du se till att alla ytor är rengjorda, inte endast de öppna ytorna utan även de gömda, tex; bakom spisen, diskmaskinen, tvättmaskinen, i och runt kylskåp etc. Förutom detta behövs väggar, kakel, fönster, fönsterbrädor även rengöras och detta är ingen enkel uppgift. Därför rekommenderar vi och många andra att du vänder dig till en professionell städfirma i borås för ditt flyttstäd, att anlita oss för ditt flyttstäd gör den knepiga och tidskrävande processen enkel och snabb då vårt team effektivt flyttstädar din bostad eller ditt kontor och gör att du slipper strul och krångel med rengöringen. Vi ser till att varje vrå och hörn ser bra ut när du överlåter din flyttstädning i Borås till oss!

Flyttstädning i Borås för företag

Om du är ett företag i Borås som önskar att förnya lokaler, ett miljöbyte, eller helt enkelt har en personal som växer och behöver därför större lokaler, då är du sannerligen i behov av en gedigen flyttstädning Borås. Faktum är att flyttar av kontorslokaler är en process som vanligtvis innefattar, en flytt av stora möbler och skrivbord. Allt detta efterlämnar damm och annan smuts. I stället för att du och ditt företag ska behöva lägga ned en massa tid och energi på detta så kan ni anlita oss som er professionella städhjälp och på så sätt kan ni fokusera på det nya kontoret och andra viktigare och roligare saker. Städningen vi utför sker effektivt och välplanerat. Det finns många fördelar att överlåta oss ta hand om flyttstädningen.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Borås för en trygg och prisvärd flytt!

Ni kan kontakta oss och boka oss för flyttstädning Borås, alltid, när som helst ni är i behov av en gedigen och noggrant utförd städning. Vi kommer att genomföra flyttstädningen professionell och bra, men allt detta till ett förmånligt pris. Våra heltäckande lösningar tillåter dig att fokusera på din flytt. Mer om dessa tjänster kan du läsa om här på vår sida!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi många bra förmåner, en av de förmånerna gäller flyttar. Mer specifikt, när du flyttar har du rätt till RUT-avdrag, för de allra flesta flyttarna. Då kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Här kan du läsa vilka flyttar du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag till och från magasinering
  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
  • Arbetstiden för transporten

Hur som helst finns det också en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra.

Behöver du hjälp med din flytt i Borås?

När man flyttar från punkt A till B, finns det flertalet aspekter att ta hänsyn till. Det kan kännas överväldigande. Hos oss på Kvalitetsflytt underlättar vi hela flyttprocessen genom att erbjuda heltäckande lösningar. En av dessa lösningar är, flyttstädning i Borås. Vi hjälper alltså dig med flyttstädningen från början till slut. Vårt mål är att vara din främsta flyttstädning i Borås, genom att erbjuda välgjord och erfaren städning som krävs vid en flytt. Vi städar helt enligt svensk standard. Vi gör en städning under en bra tid samt alltid med ett resultat av nöjda kunder. Ta kontakt med oss och få en offert på ditt flyttstäd redan idag!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA