kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Enköping


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Enköping

Är det dags att flytta? Behöver du hjälp med flyttstädningen? Vi på Kvalitetsflytt erbjuder en heltäckande flyttstädning för både små och stora företag, samt privatpersoner i Enköping. Om du är i behov av flyttstädning i Enköping så har du hittat rätt. Vi lämnar ett skinande rent resultat samtidigt som vi ser till att städningen sker effektivt i början, mitten och i slutet. Faktum är att de allra flesta människor flyttar någon gång i sitt liv. Det finns även de företag som expanderar och behöver större utrymme och lokaler. Personer och företag i Enköping är inget undantag. Det kan kännas överväldigande med en flytt i sig. Det vi på Kvalitetsflytt ser till är att ta hand om städningen så att du som företag eller privatperson får tid att fokusera på resterande moment av flytten. Flyttstädningen i sig består av flera delmoment och genom att uträtta städningen genomtänkt och effektiv behöver den inte väga särskilt tungt. Välkommen till flyttstädning Enköping!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Enköping

Vi på Kvalitetsflytt besitter en lång och gedigen erfarenhet kring flyttstädning. Vi har sysslat med detta länge och vet vilket arbete och planering som tillkommer. Vi vet också därför det bästa och mest effektiva sättet att anta flyttstädning. Om du bor eller arbetar i Enköping och ska flytta så gör du rätt i att vända dig till oss som din städfirma i Enköping. Detta innebär att du plötsligt får en massa tid att fokusera på andra delar av din flytt i stället. exempelvis din nya bostad eller nya kontor. Det finns trots allt gott om saker att ordna under en flytt. Vi på Kvalitetsflytt hjälper dig med flyttstäd och slutstäd.

Städa själv eller med städfirma i Enköping

Det är naturligtvis möjligt att städa själv, sin gamla bostad eller kontor. Det kräver dock en hel del arbete och planering inför det. Det kan därför vara fördelaktigt att vara beredd på tiden och energi du kommer behöva lägga ned på detta arbete. En del föredrar att sköta flyttstädning Enköping på egen hand då det innebär att de själva har kontroll över städningen och ordningen. Det kan dessutom bli något billigare i och med att man inte anlitar en städfirma. Det kan dock vara bra att känna till hur mycket och vad som faktiskt behöver städas. Det finns en hel del områden som behöver göras nämligen.

 • Kök – Vitvaror
 • Kök – övrigt
 • Toalett och badrum
 • Vardagsrum, sovrum och hall
 • Hela huset – Övrigt

Genom att anlita en städfirma i Enköping, behöver du inte lägga ned din tid på att städa varenda vrå i din bostad eller ditt kontor. Vi som besitter kunskap och erfarenhet inom flyttstädning Enköping vet hur vi ska gå tillväga innan, under och slutstäd.

Flyttstädning i Enköping för företag

Ditt företag kanske växer och är i behov en större lokal för dig och dina anställda. När en företagsflytt sker, finns det mycket olika saker att tänka på. Inte nog med att flytten i sig är tidskrävande och energitagande. Beträffande flyttstädning Enköping kan det också vara mycket att ta hänsyn till. Flyttstädning är något som innefattar mycket planering och arbete. Vi erbjuder därför flyttstädning Enköping som sker effektivt och smidigt. Det kan vi göra eftersom vi har arbetet inom området en längre tid och vet vad som behöver göras.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Enköping för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på Kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar för alla våra kunder. Däribland ingår städhjälp i form av kontorsstädning samt flyttstädning för bostäder. Vårt mål är att göra våra kunder så nöjda som möjligt. Det innebär även ett nära samarbete med våra kunder, där vi utbyter önskemål och behov så att vi vet vad som är viktigt för kunden för att sedan kan utföra ett bra jobb. Hos oss kan ni räkna med en flyttstädning som täcker alla delar utav städning, såsom fönsterputsning, hemstädning, liksom kontorsstädning. Med en lång erfarenhet, kan du anlita oss för städning och städhjälp och alltid till ett bra pris. Tanken är att kunden inte ska behöva fokusera på den tråkiga delen av en flytt, alltså hemstäd eller fönsterputsning eller andra städtjänster. Det tar vi hand om!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

När du ska flytta kan du faktiskt ta del av 50% RUT-avdrag, här i Sverige! RUT-avdrag innebär en reform som möjliggör skatteavdrag på hushålls-tjänster i Sverige. RUT står alltså för ”Rengöring, Underhåll och Tvätt”. Skattereduktionen är på maximalt 50 %. Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar, upp till hela 50%. Tillgången till det här RUT avdraget beror dock på vilken typ av flytt du planerar att utföra. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. De ovanstående flyttar, är dock olika flyttar som ger dig rätt till 50% av RUT-avdrag.

Behöver du hjälp med din flytt i Enköping?

Du som privatperson eller företagare som ska flytta bostad eller företagslokaler och önskar hjälp med flyttstädningen kan vända er till oss på Kvalitetsflytt. Vi erbjuder en gedigen och effektiv städning under hela processen. Detta innebär att du kan istället fokusera på det roliga med din flytt, det vill säga förberedelser inför din nya bostad eller kontor! Vi på kvalitetsflytt erbjuder flyttstädning Enköping i hög klass med vår professionella och erfarna personal. Oavsett om du är privatperson eller ett företag med en stor eller liten yta. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag! Anlita oss som din flytt- och städfirma så drar vi det tyngsta lasset! Välkommen.

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA