kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Eskilstuna


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

​​Flyttstäd Eskilstuna

Är du bosatt eller arbetar i Eskilstuna? Planerar du att flytta från din nuvarande bostad eller kontor? I sådana fall har du hittat rätt. Vi är nämligen en flyttfirma Eskilstuna som jobbar med att underlätta en flyttprocess genom att förse våra kunder med flyttstäd. Det gäller både privatpersoner och företag. Vi på kvalitetsflytt är verksamma i Eskilstuna och hjälper till med varje aspekt av rengöring inom flyttstädning Eskilstuna. Vår personal besitter en lång erfarenhet inom städningen. Du som kund kan därför alltid räkna med en städgaranti som innefattar ett toppen-resultat. Det beror på att våra städtjänster är effektiva men kommer även till ett bra pris. Om du därför är i behov av flyttstädning i Eskilstuna kan du kan vända dig till oss! Boka oss som ditt flyttstäd Eskilstuna redan idag!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Eskilstuna

Flyttstädning kan upplevas krävande och utmanande, speciellt med allt annat som behöver göras under flytten av bostad eller företagskontor. Vi rekommenderar därför att man vänder sig till oss som flyttstäd i Eskilstuna, då vår personal är professionell och erfaren och underlättar flyttstädningen för dig som kund. Det innebär en flyttstädning som sker snabbt, effektivt och professionellt. Plötsligt blir inte flyttstäd huvudfokus. Du som kund kan då istället fokusera på det viktiga och roliga med flytten. Exempelvis att göra i ordning din nya bostad eller kontor! Det här samarbetet innebär effektivisering och ett snabbare samt skinande rent resultat!

Städa själv eller med städfirma i Eskilstuna

Det finns naturligtvis de människor som föredrar att städa själva. De kanske anser att det blir billigare så än att anställa en städfirma. Eller att städa momentet inte är så utmanande som det faktiskt kan vara. Det finns fördelar med det också. Om du vill städa själv, din bostad eller ditt kontor då kan du utgå från nedanstående lista.

 • Kök – Vitvaror
 • Kök – övrigt
 • Toalett och badrum
 • Vardagsrum, sovrum och hall
 • Hela huset – Övrigt

Inom alla dessa områden finns det flera ytor som behöver rengöras mer i detalj. Om du i stället anlitar en städfirma kan du finna flera fördelar med det också. Ponera att du inte behöver ta hand om flyttstädning från början till slutet av flyttprocessen. Då kan du fokusera på själva flytten och dina nya bostad eller kontor. Det blir mindre energitagande och tidskrävande för dig. Tillsammans kan vi effektivisera flyttstädning i Eskilstuna!

Flyttstädning i Eskilstuna för företag

Ditt företag kanske växer och är i behov en större lokal för dig och dina anställda. När en företagsflytt sker, finns det mycket olika saker att tänka på. Inte nog med att flytten i sig är tidskrävande och energitagande. Beträffande flyttstädning Eskilstuna kan det också vara mycket att ta hänsyn till. Flyttstädning är något som innefattar mycket planering och arbete. Vi erbjuder därför flyttstädning Eskilstuna som sker effektivt och smidigt. Det kan vi göra eftersom vi har arbetet inom området en längre tid och vet vad som behöver göras.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Eskilstuna för en trygg och prisvärd flytt!

Om du planerar att flytta så kan det underlätta att välja oss som din städfirma i Eskilstuna. Genom att låta oss ta hand om flyttstädning försvinner ett stort moment för dig som ska flytta att tänka på. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar. En av dem är vårt flyttstäd. Vi vet i vilken ände man ska börja städa. Vi tar hand om flyttstäd samt slutstäd. Du får då en garanti på att lokalen eller bostaden du lämnar är ren och fräsch för nästa person att flytta in.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

När du ska flytta kan du faktiskt ta del av 50% RUT-avdrag, här i Sverige! RUT-avdrag innebär en reform som möjliggör skatteavdrag på hushållstjänster i Sverige. RUT står alltså för ”Rengöring, Underhåll och Tvätt”. Skattereduktionen är på maximalt 50 %. Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar, upp till hela 50%. Tillgången till det här RUT avdraget beror dock på vilken typ av flytt du planerar att utföra. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. De ovanstående flyttar, är dock olika flyttar som ger dig rätt till 50% av RUT-avdrag.

Behöver du hjälp med din flytt i Eskilstuna?

Du som privatperson eller företagare som ska flytta bostad eller företagslokaler och önskar hjälp med flyttstädningen kan vända er till oss på Kvalitetsflytt. Vi erbjuder en gedigen och effektiv städning under hela processen. Detta innebär att du kan istället fokusera på det roliga med din flytt, det vill säga förberedelser inför din nya bostad eller kontor! Vi på kvalitetsflytt erbjuder flyttstädning Eskilstuna i hög klass med vår professionella och erfarna personal. Oavsett om du är privatperson eller ett företag med en stor eller liten yta. Anlita oss och boka flyttstädning redan idag!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA