kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Eslöv


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Eslöv

Planerar du att flytta i Eslöv och behöver hjälp med flyttstäd? Vi på Kvalitetsflytt är högkvalificerade vad gäller flyttstädning och just därför erbjuder vi flyttstädning i Eslöv bland många av våra tjänster. Oavsett vad eller hur du ska flytta, innefattar det vanligtvis en hel del arbete, vilket också ingår i flyttstädningen, en hel del arbete alltså. Just därför har vi valt att erbjuda en sådan tjänst för att underlätta hela flyttprocessen för våra kunder. På så sätt kan ni fokusera på de andra aspekterna under flytten. Nöjd kund garanti är väl det viktigaste! Välkommen till oss, och att läsa mer om vårt flyttstäd Eslöv!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Eslöv

Vi hjälper dig som sagt med allt vad det innebär att städa kring flytten. Vi börjar från start till slut. Då kan du i stället fokusera det roliga med flytten, alltså nya bostaden eller kontoret! Faktum är att städning är tids- och energikrävande men också helt väsentligt vid en flytt. Någon kommer att bli den som utför städning, frågan är bara vem som är mest lämplig. Naturligtvis går det att göra själv men flyttstädningar kräver en omfattande rengöring som tar tid! Med vår erfarenhet så har vi lärt oss hur man effektiviserar för att kunna få resultat så snabbt som möjligt.

Städa själv eller med städfirma i Eslöv

Det finns naturligtvis inget som hindrar dig från att genomföra flyttstädning Eslöv helt på egen hand. Det finns fördelar med det också, du behöver exempelvis inte anlita en firma. Andra sidan innebär det att du behöver göra en omfattande storrengöring helt själv, för din bostad eller kontor. Detta är naturligtvis både tids- och energikrävande. Det kan innebära att du får mindre tid och energi att uträtta de andra momenten som behövs göras under resterande tid av flytten. Genom att anlita en flyttfirma som utfärdar rengöring och städningen under hela processen kan du spara din tid och energi samt lägga energin på det som är roligt med att flytta!

Flyttstädning i Eslöv för företag

Vi erbjuder alltså högkvalitativ flyttstädning Eslöv, för små och stora företag. Oavsett storlek på företaget är flyttstädningar nödvändigt inför en flytt. Allt från avtorkning, fönsterputs till golv och en rengöring över lag behöver tas itu med. Föreställ dig att du ska byta kontorslokaler, då är det skrivbord, stolar, inredning och mycket mer som ska flyttas och den ytan kommer definitivt behöva rengöras.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Eslöv för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på Kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar vad gäller flyttstädning Eslöv. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga och belåtna med den städningen som vi utför. Vi följer därför de krav och villkor som ställs för att städa enligt svensk standard. Allt detta gör vi till ett förmånligt pris! Det ska ju vara ekonomiskt överkomligt att få lyxig städhjälp!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi många bra förmåner, en av de förmånerna gäller flyttar. Mer specifikt, när du flyttar har du rätt till RUT-avdrag, för de allra flesta flyttarna. Då kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Här kan du läsa vilka flyttar du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag till och från magasinering
  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
  • Arbetstiden för transporten

Hur som helst finns det också en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra.

Behöver du hjälp med din flytt i Eslöv?

Om du är i behov av flyttstäd i Eslöv då vet du att du kan vända dig till oss! Vi arbetar som sagt med en lång erfarenhet inom flytt och flyttstäd. Vår vision är att göra våra kunder så nöjda och glada som möjligt. Vår personal är professionell och tar väl hand om städningen och ser till att den sker på ett effektivt och bra sätt. Städning är trots allt ett måste inom flyttar och någon behöver göra det, varför inte då anställa den som är professionell och sakkunnig? Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA