kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Falkenberg


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Falkenberg

Behöver du flyttstäd i Falkenberg? Vi på kvalitetsflytt är en flyttfirma med år av erfarenhet och utbildad personal som ser till att allt kring flytten går enkelt till. Behöver du endast flyttstäd så går det självklart bra att höra av sig till oss för flyttstäd i Falkenberg. Vi ser till så att du slipper all stress vad det gäller flyttstäd och eventuella inspektioner vid slutstäd med vårt kvalitativa flyttstäd. När du passar över stafettpinnen till oss så kan du vara lugn i att vi kommer gå i mål med dig i åtanke då vi är måna om dig som kund och självklart erbjuder dig en nöjd kund garanti. Har du speciella önskemål eller krav på flyttstädet så meddela det till oss så skräddarsyr vi en lösning av flyttstäd efter dina behov. Förutom detta så garanterar vi även att du kommer klara av eventuella inspektioner utan anmärkningar och om mot förmodan någonting skulle dyka upp så kommer vi självklart att åtgärda detta snabbt och effektivt! Hör av dig till oss redan idag för offert av flyttstäd!

Kvalitetsflytt –  Vi hjälper dig med städning inför flytt i Falkenberg

Vi har utfört mycket Flyttstädning i Falkenberg och utför arbetet kvalitativt och effektivt. Vi besitter erfarenhet inom området och vet därför hur man kan effektivisera flyttstädningen. Vi hjälper dig dessutom med slutstäd. Så när du lämnar bostaden eller kontoret är allting i sin ordning. Detta innebär att du kan fokusera på det som är viktigast för dig! Nämligen din nya bostad eller ditt nya kontor. Det kan vara bra att fokusera på det i stället då det också innefattar arbete. Det är dessutom roligare än att sköta städningen! På så sätt kan vi bli effektiva tillsammans med våra kunder!

Städa själv eller med städfirma i Falkenberg

Det är naturligtvis möjligt att utföra flyttstädning Falkenberg helt på egen hand. Det krävs i sådana fall en del planering, tillsammans med att man känner till vilket det bästa sättet är att städa på. Det kan dessutom vara bra att räkna med att flytten kommer att ta extra tid på grund av detta. I sådana fall kan det vara fördelaktigt att höra med vänner eller familj som kan hjälpa till för att underlätta. I slutändan kommer det att innefatta tid och energi från dig. Vi rekommenderar därför att man vänder sig till en flyttfirma som erbjuder flyttstäd. Vi på Kvalitetsflytt ställer upp då vi är professionella och vet hur man kan effektivisera städ-processen.

Flyttstädning i Falkenberg för företag

Om du önskar att byta lokaler eller att flytta till en större yta med ditt företag kan vi på Kvalitetsflytt hjälpa dig med detta! Du kanske finns i Falkenberg men önskar att omlokalisera dig i Falkenberg. I sådana fall kan vi erbjuda flertalet flyttjänster, bland annat flyttstäd som är en stor del av flyttar hos företag. Faktum är att städningen på kontor kan vara tidskrävande och bökiga, det kan därför vara fördelaktigt att lämna det arbetet åt oss! Vi som ändå är erfarna och professionella inom flyttar för företag.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Falkenberg för en trygg och prisvärd flytt!

Om du som sagt bor eller arbetar i Falkenberg men önskar att flytta och behöver flyttstäd-hjälp då gör du rätt i att vända dig till oss. Vi på Kvalsitetsflytt erbjuder nämligen flertalet heltäckande lösningar vad gäller flyttar och däribland flyttstäd. Vi tar hand om flyttstädningen under flytten samt slutstäd, alltså efter flytten. Det gör att du kan fokusera på annat viktigt kring flytten. Vi gillar att effektivisera och samarbeta med våra kunder, allt för nöjda kunder!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige tillkommer det några fördelar beträffande flyttar! Du kan faktiskt få RUT-avdrag för en del flyttar, det beror på vilken flytt du gör dock. Du kan få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
  • Arbetstiden för transporten
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Det finns alltså en del tjänster inom flytt som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Bortsett från dessa tjänster finns det flera tjänster som faktiskt ger RUT-avdrag, det innebär en mer lönsam flytt för dig! Naturligtvis ingår flyttstädning i det avdraget!

Behöver du hjälp med din flytt i Falkenberg?

En flytt är antingen frivillig eller nödvändig, oavsett arbetar vi som flytthjälp i Falkenberg för att flytten ska ske enkelt. Det är vårt mål att erbjuda professionellt flyttstäd i Falkenberg samt tillgängliga för varje kund! Vi ser till att städning blir något roligt och effektivt som inte tar upp mer än onödig tid vid flytten! Tveka inte att kontakta oss redan idag så kan vi ta fram en offert. Låt inte städningen bli det centrala i din flytt. Fokusera i stället på det roliga, det vill säga ditt nya hem eller nya kontor. Här på vår sida kan du läsa mer om de olika flyttjänster vi erbjuder. Du kan även läsa mer om vår flyttstäd. Vi tror på att en flytt blir effektiv när vi som är kunniga och professionella tar hand om de tunga bitarna. Välkommen till oss på Kvalitetsflytt!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA