kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Haparanda


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Haparanda

Om du är påväg till en ny bostad eller lokal så kan det kännas jobbigt att hänga kvar vid det gamla, anlita oss på Kvalitetsflytt för flyttstädning Haparanda! Oavsett storleken på bostaden eller lokalen, och vilket skick den är i, så är vi redo att hjälpa dig med flyttstädningen på bästa möjliga sätt! Läs mer nedan om våra tjänster eller kontakta oss enkelt redan nu för att boka en tid eller begära en offert.

Vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma som erbjuder flyttstädning för privatpersoner och företag i Haparanda. Vår vision är att våra kunder ska vara nöjda med vår flyttstädning innan, under och efter utförandet. Vi vill att du som kund ska ha en extra trygg, stressfri och professionellt utförd flyttstädning Haparanda, och erbjuder även andra tjänster inom flytt. Välkommen att kontakta oss på telefon eller e post.

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med flyttstädning i Haparanda

Som flyttfirma är det viktigt att vara flexibel och kunna anpassa sig efter varierande tid scheman och komplicerade livspussel. Ni ska inte behöva anpassa er efter oss, våra flytt-lösningar är extra effektiva efter många års erfarenhet i branschen, så om du vill ha flyttstädning eller andra flyttjänster så kan du lita på att du är i trygga händer. Vi utför utöver flyttstädning Haparanda även följande typer av flyttar:

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Vi tycker det är viktigt att erbjuda tjänster som utför på bästa möjliga sätt, men samtidigt att kunden erbjuds ett rimligt och överkomligt pris. Vi hoppas att med denna filosofi leder till en nöjd och återkommande kund!

Flyttstäd själv eller med städfirma eller i Haparanda

Det går att tänka att flyttstädning är en av de mindre krävande delarna av en flytt, vilket bara gäller i vissa fall, men i en hel del så är det värt det att anlita en städfirma för flyttstädning Haparanda som oss på Kvalitetsflytt för att genomföra er flyttstädning. Vi har därför listat några för- och nackdelar med att göra flyttstädning själv nedan:

Några fördelar är beroende på hur stort utrymme som ska flyttstäd. Om du har en mindre bostad eller lokal, till exempel en lägenhet, det är då bra om den är öppen och inte har små utrymmen. Om du har mycket erfarenhet av att utför flyttstädning och det finns gott om tid för att städa så kan det absolut gå bra att städa själv.

Den mer uppenbara fördelen är att det är gratis att inte anlita företaget, dock så är det inte säkert att du kommer ur flyttstädningen utan att behöva betala någonting, om du har gjort städning själv och inte får några anmärkningar. Detta kan dock bli till en nackdel om du får en eller flera anmärkningar på städningen, eftersom detta kan innebära en kostnad.

En annan nackdel är att du kommer behöver skaffa all utrustning själv, någonting som vi annars har med oss och som du därför inte behöver göras. Vi har även garanti som garanterar att flyttstädning är väl genomförd, det innebär att om det skulle bli en anmärkning så kommer vi åtgärda det. Du behöver därav inte oroa dig över din flyttstädning om du anlita en städfirma i Haparanda.

Om du flyttstäd själv så innebär det även en skaderisk, du kommer behöver stå i obekväma positioner samt även balansera ovanför marken på en pall eller stege för att komma åt överallt. Att komma åt lägre ytor kan också resultera i ömmande leder. Detta blir främst ett problem om du har problem sen tidigare eller om det är många rum och små utrymmen som ska städas.

Flyttstädning i Haparanda för företag

Både flyttstäd för företag och privatpersoner kräver mycket arbete och bra genomförande, skillnaden med en företagsflytt är att tidsramarna är annorlunda (och ofta kortare) för att flytta och städa. Vi erbjuder städning för både mindre och större företag, samt ser till att flyttstädning genomförs inom den utsatta tiden och att du inte behöver oroa dig över extra kostnader relaterade till flyttstädning.

Självklart är vår flyttstädning av bästa kvalitet oavsett om det är en privat- eller företagskund, vi är säkra i att vår erfarenhet av flyttar på Kvalitetsflytt i Haparanda gett oss de nödvändiga verktygen för att kunna genomföra professionell, kvalitativ flytthjälp och flyttstädning Haparanda. Kontakta oss för att boka tid till flyttstädning åt ert företag redan idag!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flytthjälp i Haparanda för en trygg och prisvärd flytt!

Under våra många år som verksam flyttfirma i Haparanda och även hela Sverige så har vi insett att bästa möjliga kundrelation och bemötande är två viktiga faktorer i jobbet. Vi ser därav till att du är bekväm i valet att ha anlitat oss, samt att dina önskemål och behov är högt prioriterade och detta gör att vi kan genomföra det bästa arbetet som passar våra kunder, individuellt.

Tjänster som flyttstädning och flytthjälp men även magasinering, packning och flytt av bohag har vi blivit effektiva inom genom lång erfarenhet i branschen, och vi garanterar att du får bästa möjliga arbete från oss, Kvalitetsflytt flyttstädning i Haparanda!

Välkommen att kontakta oss och boka assistans i din stundande flytt i Haparanda, vi finns tillgängliga på telefon eller e post, begär en offert på flyttstädning i Haparanda idag!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta i Haparanda!

I Sverige har vi många bra förmåner, en av de förmånerna gäller flyttar. Mer specifikt, när du flyttar har du rätt till RUT avdraget, för de allra flesta flyttarna. Då kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Här kan du läsa vilka flyttar du kan få avdrag för.

 • Flytt av bohag till och från magasinering
 • Flytt av bohag mellan bostäder
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
 • Arbetstiden för transporten

Hur som helst finns det också en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinhyra.

Hjälp med flyttstädning Haparanda

Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, om du behöver städa en stor eller mindre lokal eller bostad, så är flyttfirman Kvalitetsflytt det bästa alternativet för dig för hjälp med flyttstädning i Haparanda. Genom vår långa erfarenhet i branschen så har vi optimerat vårt flyttstäd och erbjuder därför välgenomtänkta och avancerade tjänster till våra kunder till bra priser.

Vår passion är att hjälpa våra kunder att flyttstäda, samt se till att upplevelsen är så behaglig och stressfri som möjligt, vilket är lätt för oss eftersom vi vet hur man göra olika flytt enkelt på rätt sätt samt har rätt utrustning! Vi utför varje steg noggrant och professionellt men samtidigt enkelt och smidigt. Vi har även sett till att erbjuda förmånliga priser.

Vi ser till att du som kund känner dig bekväm med beslutet att anlita oss som din flyttstädning Haparanda. Att anlita flytthjälp ska vara lätt samt till bra priser och det kan vi erbjuda, tveka inte att ta kontakt mer oss och få en offert på ditt flyttstäd redan idag!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA