kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Heby


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Heby

Vi är en flyttfirma som finns i Heby. Om du är en privatperson eller ett företag i Heby som planerar att flytta men behöver städhjälp, då gör du rätt i att vända dig till oss på Kvalitetsflytt. Vi arbetar även som en städfirma och erbjuder alla tjänster inom flyttstädning som finns. Vi finns i Heby och erbjuder flyttstädning i Heby. De allra flesta människor flyttar någon gång under sin livstid. Det händer även att företag växer och expanderar och behöver mer utrymme för sina anställda. Under en flytt finns det mycket som behövs tänka på. Vi på Kvalitetsflytt lovar en garanti med rengöring, städtjänster och att flyttstädning i Heby blir så bra som möjligt så att du blir en nöjd kund. Välkommen!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Heby

Vi besitter en lång erfarenhet beträffande flyttstädning. Vår personal är erfaren, professionell och arbetar alltid effektivt. Det innebär att du som kund kan fokusera på de resterande delarna av din flytt, såsom din nya bostad eller kontor. Det finns trots allt många moment inom en flytt. Genom att låta oss ta hand om rengöring av olika områden och olika städtjänster effektiviserar vi arbetet. Det beror på att vi vet i vilken ände man bör börja med flyttstädning. Vi hjälper alltså till med både flyttstädningen och slutstäd. Hemstädning och kontorsstädning kan ta tid och upplevas energitagande för dig som är mitt i flytten. Genom att anlita oss för städningen kan du fokusera på det viktiga med din flytt i stället, på så sätt blir alla nöjda!

Städa själv eller med städfirma i Heby

Trots de många fördelar som tillkommer med städhjälp av en städfirma vid flyttar, väljer en del människor att utföra flyttstädning på egen hand. Det kan bero på olika anledningar. En del kanske vill ha kontroll över hur sin flyttstädning genomförs och önskar att ha den på sitt sätt. Samtidigt kanske andra anser att det blir billigare då man inte anlitar en städfirma. Det finns dock flertalet områden att ha i åtanke när man bestämmer sig för att göra flyttstädning på egen hand. Oavsett om det är en bostadsflytt eller företagsflytt så finns det många områden som behöver städas. Nedan finns en påminnelselista för vilka dessa områden är.

 • Kök – Vitvaror
 • Kök – övrigt
 • Toalett och badrum
 • Vardagsrum, sovrum och hall
 • Hela huset – Övrigt

De som uppleverar att flytstädning bör göras på deras egna sätt och vill vara i kontroll, bör känna till att vi på Kvalitetsflytt arbetar gärna nära våra kunder just för att vårt mål ’är att ha nöjda kunder. Det innebär att, om du har speciella önskemål eller en vision om hur din flyttstädning bör genomföras kan du meddela oss detta så kan vi tillsammans med vår expertis och dina önskemål skapa det bästa möjliga resultatet, vilket är en skinande ren lokal. Den som upplever att det blir billigare utan en städfirma bör också ha i åtanke att flyttstäd på egen hand kan vara mycket energitagande och tidskrävande, vilket i sin tur leder till att tid och energi som du hade kunnat lägga på din nya bostad eller kontor istället går åt rengöring, städning av olika områden och fönsterputsning exempelvis.

Flyttstädning i Heby för företag

Dags för nya, större lokaler? Eller är du ute efter ett miljöombyte helt enkelt. Ibland kan det göra mycket för företag att byta ut sina lokaler. Det kan vara bra med lite nya, fräscha lokaler för dig och dina anställda. En företagsflytt kan dock innebära en del arbete. Det finns flertalet aspekter att ta hänsyn till runt flytten. Vi på Kvalitetsflytt arbetar därför för att erbjuda våra kunder flyttstädning i Heby då detta kan underlätta en hel del. Plötsligt behöver du inte tänka på flyttstäd, slutstäd, eller någon del av flyttstädningen helt enkelt. Du får chans att fokusera på det viktiga. En företagsflytt innebär att man flyttar säkerligen stora skrivbord, stolar och maskiner och annat material. Allt detta lämnar damm och smuts efter sig. Vi har stor erfarenhet av flyttstädningen och vet hur man kan gå tillväga på bästa sätt och få det bästa resultatet!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Heby för en trygg och prisvärd flytt!

Om du planerar att flytta så kan det underlätta att välja oss som din städfirma i Heby. Genom att låta oss ta hand om flyttstädning försvinner ett stort moment för dig som ska flytta att tänka på. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar. En av dem är vårt flyttstäd. Vi vart man ska börja och hantera allt bohag och städandet innan och efter just för att hindra städandet att stå i vägen för flytten. Du får då en garanti på att lokalen eller bostaden du lämnar är ren och fräsch för nästa person att flytta in.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

När du ska flytta kan du faktiskt ta del av 50% RUT-avdrag, här i Sverige! RUT-avdrag innebär en reform som möjliggör skatteavdrag på hushållstjänster i Sverige. RUT står alltså för ”Rengöring, Underhåll och Tvätt”. Skattereduktionen är på maximalt 50 %. Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar, upp till hela 50%. Tillgången till det här RUT avdraget beror dock på vilken typ av flytt du planerar att utföra. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. De ovanstående flyttar, är dock olika flyttar som ger dig rätt till 50% av RUT-avdrag.

Behöver du hjälp med din flytt i Heby?

Har det blivit dags för dig att byta bostad som privatperson eller företagslokaler som företagare i Heby? Oavsett vilken flytt det handlar om kommer du att behöva utföra en gedigen städning i den lokal eller bostad som du lämnar. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder hemstädning liksom kontorsstädning för företag. Det kan underlätta att anlita oss som din städfirma då städningen kan upplevas tidskrävande och energitagande. I stället för att städa kan du istället fokusera på din nya bostad eller kontor. Det finns trots allt många olika aspekter att ha i åtanke när man ska flytta. Genom att låta oss ta hand om städningen sparar du tid och energi till annat, detta blir betydligt mer effektivt! Genom att ta kontakt med oss få en offert på din flytt redan idag, kan vi diskutera priser och boka flyttstädning i Heby omgående.

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA