kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Helsingborg


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Helsingborg

Planerar du att flytta i Helsingborg? Vi på Kvalitetsflytt erbjuder flertalet flyttjänster som främjar att underlätta hela flyttprocessen för att våra kunder ska kunna fokusera på det roliga med flytten. Vi främjar också nöjd kund garanti, tillsammans med ett professionellt resultat. En av de flyttjänster som vi erbjuder är flyttstädning Helsingborg. Om du bor eller arbetar i Helsingborg och ska flytta, kan vi stå för hela städningen under flytten. På sätt kan du fokusera på ditt nya boende med vetskapen av att den föregående lokalen är skinande rent. Nöjda kunder ger återkommande nöjda kunder, därför ser vi gärna ett nära samarbete med dig så att resultatet blir så nära din vision som möjligt! Välkommen till oss på Kvalitetsflytt.

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Helsingborg

Faktum är att flyttstädningen är ett av de större momenten under en flyttsprocess. Dessvärre är det få som uppskattar en sådan aktivitet, vilket är förståeligt då det tar tid, kräver noggrannhet, och framför allt är det energitagande. Vi tror på att energin som man behöver lägga ned på flyttstädningen kan kanaliseras och läggas på något annat viktigt. Hur som helst, behövs flyttstädning genomföras av någon part. Vi föreslår att vi tar hand om flyttstädning i Helsingborg då vi besitter lång erfarenhet inom området tillsammans med en professionell personal som hjälper till med allt vad det innebär med flyttstädning. Fortsättningsvis, innebär vår städhjälp att du kan hantera resterande delar av flytten. Du får alltså mer tid till att göra dig hemmastadd på ditt nya kontor eller bostad. Det finns många andra saker som behöver ordnas där med.

Städa själv eller med städfirma i Helsingborg

Det är naturligtvis möjligt att flyttstäda själv. Du behöver inte alltid anlita en firma som låter flyttstädning Helsingborg utförs åt dig. I sådana fall kan det vara bra att känna till vad exakt som behöver göras både innan, under och efter flytten beträffande rengöring. Några av dessa saker är bland annat, göra rent alla öppna ytor liksom gömda ytor, exempelvis bakom spisen eller diskmaskinen. Du behöver även rengöra kylskåpet och frysen. Väldigt viktigt är även att köksfläkten rengörs från fett och annat. Dessutom behöver du göra rent väggar och kakel exempelvis, detta är nämligen lätt att glömma men oerhört viktigt för ett enhälligt rent resultat. Flyttstädningar är alltså möjligt på egen hand, något omständligt kanske. Därför erbjuder vi gladeligen våra tjänster och gör rengöring åt dig! Då ser vi till att varenda vrå och hörn ser bra ut. Överlåt flyttstädning Helsingborg till oss!

Flyttstädning i Helsingborg för företag

Om du är ett företag i Helsingborg som önskar att förnya lokaler, ett miljöbyte, eller helt enkelt har en personal som växer och behöver därför större lokaler, då är du sannerligen i behov av en gedigen flyttstädning Helsingborg. Faktum är att flyttar av kontorslokaler är en process som vanligtvis innefattar, en flytt av stora möbler och skrivbord. Allt detta efterlämnar damm och annan smuts. I stället för att du och ditt företag ska behöva lägga ned en massa tid och energi på detta så kan ni anlita oss som er professionella städhjälp och på så sätt kan ni fokusera på det nya kontoret och andra viktigare och roligare saker. Städningen vi utför sker effektivt och välplanerat. Det finns många fördelar att överlåta oss ta hand om flyttstädningen.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Helsingborg för en trygg och prisvärd flytt!

Ni kan kontakta oss och boka oss för flyttstädning Helsingborg, alltid, när som helst ni är i behov av en gedigen och noggrant utförd städning. Vi kommer att genomföra flyttstädningen professionell och bra, men allt detta till ett förmånligt pris. Våra heltäckande lösningar tillåter dig att fokusera på din flytt. Mer om dessa tjänster kan du läsa om här på vår sida!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi många bra förmåner, en av de förmånerna gäller flyttar. Mer specifikt, när du flyttar har du rätt till RUT-avdrag, för de allra flesta flyttarna. Då kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Här kan du läsa vilka flyttar du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag till och från magasinering
  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
  • Arbetstiden för transporten

Hur som helst finns det också en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra.

Behöver du hjälp med din flytt i Helsingborg?

När man flyttar från punkt A till B, finns det flertalet aspekter att ta hänsyn till. Det kan kännas överväldigande. Hos oss på Kvalitetsflytt underlättar vi hela flyttprocessen genom att erbjuda heltäckande lösningar. En av dessa lösningar är, flyttstädning i Helsingborg. Vi hjälper alltså dig med flyttstädningen från början till slut. Vårt mål är att vara din främsta flyttstädning i Helsingborg, genom att erbjuda välgjord och erfaren städning som krävs vid en flytt. Vi städar helt enligt svensk standard. Vi gör en städning under en bra tid samt alltid med ett resultat av nöjda kunder. Ta kontakt med oss och få en offert på ditt flyttstäd redan idag!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA