kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Höganäs


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Höganäs

Är du bosatt i Höganäs eller har ett företag i Höganäs? Kanske är det dags för ett miljöombyte eller att förnya lokaler? I sådana fall gör du rätt i att besöka vår hemsida. Vi är nämligen ett flyttföretag som erbjuder flertalet högkvalitativa flyttjänster. Däribland flyttstäd. Vi på Kvalitetsflytt besitter lång erfarenhet inom flyttstäd och känner därför till varje detalj kring en flytt och städningen som följer till det. Om du bor eller arbetar i Höganäs och planerar att flytta kan det därför vara högst fördelaktigt att vända sig till oss. Faktum är att en flytt i sig kan vara tidskrävande och energitagande samt kräva mycket planering. Genom att anlita oss som ert flyttstäd Höganäs kan vi garantera er en betydligt smidigare flytt. Flyttstädning är högst nödvändigt men innefattar oerhört mycket arbetet dessvärre.

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Höganäs

När du gör en flytt uppstår behovet av städning flera gånger under flytten. Faktum är att du behöver städa igenom bostaden eller kontoret under själva flytten, innan, och efteråt, alltså slutstäd. Detta är någonting vi har stenkoll på och mer än gärna gör för dig så att du kan fokusera på vad som är viktigt! Det vill säga att flytta in och planera den nya bostaden eller kontoret! På så sätt kan du spara tid och energi. Det kan dessutom kännas överväldigande med flyttstädning då man inte vet i vilken ände man ska börja, då kan det återigen vara bra att vända sig till oss som tar hand om flyttstädning i Höganäs åt er!

Städa själv eller med städfirma i Höganäs

Det är naturligtvis möjligt att utföra flyttstädning Höganäs helt på egen hand. Det krävs i sådana fall en del planering, tillsammans med att man känner till vilket det bästa sättet är att städa på. Det kan dessutom vara bra att räkna med att flytten kommer att ta extra tid på grund av detta. I sådana fall kan det vara fördelaktigt att höra med vänner eller familj som kan hjälpa till för att underlätta. I slutändan kommer det att innefatta tid och energi från dig. Vi rekommenderar därför att man vänder sig till en flyttfirma som erbjuder flyttstäd. Vi på Kvalitetsflytt ställer upp då vi är professionella och vet hur man kan effektivisera städ-processen.

Flyttstädning i Höganäs för företag

Om du är ett företag i Höganäs och planerar att flytta, då gör du rätt i att vända dig till oss för flyttstädning Höganäs. Vi kan erbjuda flertalet tjänster inom flyttstäd som gör hela processen betydligt behagligare och effektivare. Vi erbjuder alltså de bästa flyttstäd-tjänsterna för företag. Vi ser till att hela lokalen är städad både under och efter flytten. Vänd dig till oss för flyttstädning Höganäs!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Höganäs för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på Kvalitetsflytt har funnits i branschen länge och vet därför vikten av att få en flytt utförd på bästa möjliga sätt. Faktum är att det krävs planering inför flytten men också hårt och effektivt arbete efter flytten, i synnerhet beträffande städningen. Vi erbjuder heltäckande lösningar som gäller hela flyttprocessen och däribland flyttstäd! Det går att läsa mer om våra tjänster här på vår hemsida. Om du ska flytta och är i behov av flyttstäd så hjälper vi mer än gärna till.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige tillkommer det några fördelar beträffande flyttar! Du kan faktiskt få RUT-avdrag för en del flyttar, det beror på vilken flytt du gör dock. Du kan få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
  • Arbetstiden för transporten
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Det finns alltså en del tjänster inom flytt som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Bortsett från dessa tjänster finns det flera tjänster som faktiskt ger RUT-avdrag, det innebär en mer lönsam flytt för dig! Naturligtvis ingår flyttstädning i det avdraget!

Behöver du hjälp med din flytt i Höganäs?

Du kanske planerar att flytta som privatperson till en ny bostad eller som ett företag till nya lokaler i Höganäs. Tur är att vi arbetar som en flyttfirma Höganäs och erbjuder alla väsentliga flyttjänster som kan tänkas behövas. Vår flyttstädning Höganäs är högkvalitativ och specialiserad just för att det ska gå så effektivt som möjligt. Faktum är att vår personal är professionell och utför rengöringen noggrant och snabbt så att ingenting efterlämnas bakom efter flytten. Flyttstädningar är vår specialitet. Flyttstädningen Höganäs är högst fördelaktig för dig som ska flytta inom området och behöver hjälp med flyttstädning Höganäs. Det är trots allt ingen enkel uppgift. Kontakta oss redan idag och få en offert på din flyttstädning Höganäs. Välkommen!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA