kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Höör


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Höör

Är du boende eller arbetande i Höör? Planerar du att flytta bostad eller kontorslokal? Vi på kvalitetsflytt är erfarna och professionella beträffande både privat- och företagsflyttar. Om du därför önskar att flytta i Höör gör du rätt i att vända dig till oss som den bästa flyttstädning Höör. Vi hjälper våra kunder med allt vad det innebär vid städning, när man flyttar. Faktum är att flyttstäd är ett av de tyngre momenten och oerhört viktigt. Vi erbjuder kvalitativ och effektiv flyttstädning Höör för alla våra kunder och lovar nöjd kund garanti alltid! Det finns många aspekter att ta hänsyn till vid en flytt och därför kan det vara bra att låta oss som kan allt inom flyttstäd att ta hand om just det!

Kvalitetsflytt –  Vi hjälper dig med städning inför flytt i Höör

Flyttstädning i Höör utför vi professionellt och effektivt. Vi besitter erfarenhet inom området och vet därför hur man kan effektivisera flyttstädningen. Vi hjälper dig dessutom med flyttstäd och slutstäd. Så när du lämnar bostaden eller kontoret är allting i sin ordning. Detta innebär att du kan fokusera på det som är viktigast för dig! Nämligen din nya bostad eller ditt nya kontor. Det kan vara bra att fokusera på det i stället då det också innefattar arbete. Det är dessutom roligare än att sköta städningen! På så sätt kan vi bli effektiva tillsammans med våra kunder!

Städa själv eller med städfirma i Höör

En del privatpersoner och företag föredrar att flyttstäda på egen hand. Det kan bero på olika faktorer. Dels så blir det billigare ekonomiskt sett då du inte anlitar en städfirma. Dessutom kan du utföra städningen precis som du själv vill. Å andra sidan kan detta i stället innebära mer tid och energi på städningen än på de resterande delarna i flytten vilket i sin tur kan leda till ineffektivitet och på så sätt kan du ändå förlora tid och pengar. Skillnaden på att låta oss utföra din flyttstädning Höör är att vi besitter lång och gedigen erfarenhet inom flyttar samt flyttstäd vilket gör att vi vet vilken ordning saker och ting bör städas, förberedelser och planering, samt logistik. Vi ser även till att städningen under flytten och slutstäd blir enligt önskemål från kunden. Tanken är att du ska kunna känna dig trygg med oss under hela processen!

Flyttstädning i Höör för företag

Vi hjälper även företag med flyttstädning Höör. Det beror på att en företagsflytt innebär en rad arbete och energi. Det är även mycket tidskrävande. Det handlar vanligtvis om större ytor där många datorer och skrivbord har stått och samlat damm. Allt detta tar tid att få rent och fräscht. Vi erbjuder därför flyttstäd som en av många av våra tjänster i syfte att ni som företag kan fokusera på det nya kontoret och annat som behöver göras!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Höör för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på Kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar beträffande flyttstäd och flytten överlag. Det finns nämligen flertalet utmaningar både innan, under, och efter en flytt. Vi tar hand om hela processen åt er, och på toppen av det erbjuder vi även en billig flyttstädning som underlättar flytten för er! Det går att läsa mer om våra tjänster här på vår hemsida.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige tillkommer det några fördelar beträffande flyttar! Du kan faktiskt få RUT-avdrag för en del flyttar, det beror på vilken flytt du gör dock. Du kan få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
  • Arbetstiden för transporten
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Det finns alltså en del tjänster inom flytt som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Bortsett från dessa tjänster finns det flera tjänster som faktiskt ger RUT-avdrag, det innebär en mer lönsam flytt för dig! Naturligtvis ingår flyttstädning i det avdraget!

Behöver du hjälp med din flytt i Höör?

En flytt är antingen frivillig eller nödvändig, oavsett arbetar vi som flytthjälp i Höör för att flytten ska ske enkelt. Det är vårt mål att erbjuda professionell flyttstäd i Höör samt vara tillgängliga för varje kund! Vi ser till att städning blir något roligt och effektivt som inte tar upp mer än onödig tid vid flytten! Tveka inte på att kontakta oss redan idag så kan vi ta fram en offert. Låt inte städningen bli det centrala i din flytt. Fokusera i stället på det roliga, det vill säga ditt nya hem eller nya kontor. Välkommen!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA