kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Kalix


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Kalix

Att ta hand om alla moment i en flytt kan vara mödosamt och ta mycket tid, om du står inför en stundande flytt i Kalix så vill vi därför erbjuda dig flera flyttjänster, såsom flyttstädning Kalix! Vi jobbar både med privatpersoner och företag, och erbjuder flyttstädningar både mindre och större hem eller lokaler.

Du som kund kommer kunna lita på att du med oss på Kvalitetsflytt som hjälp kommer känna dig trygg och stressfri i din flytt i Kalix, även om du anlitar oss för flyttstädning eller andra tjänster. Vår flyttstädning är effektiv och professionell, som vi har optimerat av många års erfarenhet och bästa personalen.

Välkommen att kontakta oss på Kvalitetsflytt för att boka din flyttstädning Kalix! Vi är tillgängliga på telefon och e post för att lägga upp en offert.

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med flyttstädning Kalix

När du anlitar Kvalitetsflytt i Kalix när du ska flytta så garanti vi en upplevelse av hög kvalitet både innan, under och efter du flyttar. Vi tar fram en offert för pris på din flyttstädning eller övrig flytthjälp innan vi utför arbetet, på så vis kommer du ha kontroll över utgifterna för flytten, och det blir inga dolda kostnader. Detta för att garantera dig som kund ett bra pris. Några av våra flyttjänster som vi erbjuder är följande:

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Fortsättningsvis, erbjuder vi flyttstädning, magasinering, flyttkartonger, bärhjälp, transport, med mera. Varje flytt i Kalix ska vara smidig och professionell utfärdad, samt innebära trygghet för värdesaker.

Det är också viktigt att våra kunder känner att tjänsten som erbjuds kommer till ett förmånligt pris. Om ni anlitar oss på Kvalitetsflytt för flytthjälp eller flyttstädning Kalix så kommer ska ni förvänta er bästa möjliga upplevelse av flytten. Detta på grund av vår långa erfarenhet samt vårt effektiva arbetssätt.

Att se till att våra kunder är nöjd med tjänsterna vi erbjuder och att det pris vi har är förmånligt i jämförelse med andra flyttfirmor i Kalix hoppas vi resulterar i att vi får glada och återkommande kunder!

Städa själv eller med städfirma i Kalix

Vissa kan känna att det inte är värt pengarna att anlita en flyttfirma för alla moment i flytten, vissa vill göra allt själv. Detta är inget ovanligt och vi förstår att det kan tyckas lätt och smärtfritt att flyttstäda själv.

Det kan gå förhållandevis effektivt att gör en flyttstädning om du är inställd på de fördelar och nackdelar som finns med att gör en flyttstädning på egen hand jämfört med att anställa en flyttfirma inför flyttstädning Kalix.

Den främsta fördelen är att det är gratis att göra flyttstädningen själv, sålänge du har all utrustning som krävs, samt inte får anmärkning på städningen och därav får oväntade kostnader. Om du bor i en mindre bostad, som en liten lägenhet eller ett mindre kontor, kan det vara lättare med flyttstädning än om du bor större eller trängre med många rum och små utrymmen, dock krävs det fortfarande mycket tid och energi att städa så pass grundligt som ett flyttstäd.

Nackdelarna är oförutsedda kostnader, att behöva köpa den utrustning som behövs, att det finns skaderisk i och med att du behöver städa i obekväma positioner och stå böjd en hel del. Det tar även mycket tid från dig som du hade kunnat lägga på annat, som att göra iordning ditt nya hem eller kontor, eller vara med familj och vänner.

Vi rekommenderar därför att du anställer oss på Kvalitetsflytt för flyttstädning Kalix! Effektiva, professionella och erfarna medarbetare och bra bemötande gör oss till den bästa flyttfirman i Kalix! Kontakta oss för att få mer information eller sammanställa en offert på din flyttstädning.

Flyttstädning i Kalix för företag

Kvalitetsflytt i Kalix erbjuder flyttstädning för företag. Både mindre och större företag kan ringa eller skicka e post så kan vi boka en tid redan idag!

Privata och företagskunder har många likheter och vi prioriterar båda kundgrupper lika mycket, vi vet om att en skillnad mellan företagskunder och privata kunder är att tidsschemat är mer pressat och att företag ofta behöver lämna sitt kontor i toppskick på mindre än ett par dagar. Det kan även bli kostsamt om misstag med städningen uppstår i efterhand.

Vi på Kvalitetsflytt utför högkvalitativ flyttstädning i Kalix till ett bra pris och har även städgaranti på att flyttstädningen är bra genomförd. Om det skulle komma en anmärkning kommer vi alltså att åtgärda detta. Ni kan släppa städningen helt och fokusera på nästa uppgift på agendan istället.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Kalix för en trygg och prisvärd flytt!

De många åren som vi varit i branschen i hela Sverige har gett oss på Kvalitetsflytt i Kalix en bred erfarenhet av flytthjälp och flyttstäd.

Vi på Kvalitetsflytt i Kalix vill att du ska känna att vår främsta fokus är dig som kund och att du är nöjd med vår tjänst innan, under och efter, därför är dina intressen och förutsättningar det viktigaste för oss.

Tjänster som flyttstädning och flytthjälp men även magasinering, packning, och flyttstädning i Kalix är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Välkommen att kontakta oss och boka assistans i din stundande flytt i Kalix, vi finns tillgängliga på telefon eller e post, begär en offert på flyttstädning i Kalix idag!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi många bra förmåner, en av de förmånerna gäller flyttar. Mer specifikt, när du flyttar har du rätt till RUT avdraget, för de allra flesta flyttarna. Då kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du anlita en flyttfirma för flyttstädning Kalix. Här kan du läsa vilka flyttar du kan få avdrag för.

 • Flytt av bohag till och från magasinering
 • Flytt av bohag mellan bostäder
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstäd
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
 • Arbetstiden för transporten

Hur som helst finns det också en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra.

Hjälp med flyttstädning Kalix

Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, om du behöver städa en stor eller mindre lokal eller bostad inför en flytt, så är flyttfirman Kvalitetsflytt det bästa alternativet för dig för hjälp med flyttstädning Kalix. Genom vår långa erfarenhet i branschen så har vi optimerat vårt flyttstäd och erbjuder därför välgenomtänkta och avancerade tjänster till våra kunder till bra priser.

Vår passion är att hjälpa våra kunder att flytta, och se till att upplevelsen är så behaglig och stressfri som möjligt, vilket är lätt för oss eftersom vi vet hur man göra olika flytt enkelt på rätt sätt och har rätt utrustning! Vi utför varje steg noggrant och professionellt men samtidigt enkelt och smidigt. Vi har även sett till att erbjuda förmånliga priser.

Vi ser till att du som kund känner dig bekväm med beslutet att anlita oss som din flyttstädning Kalix. Att anlita oss för flyttstäd ska vara lätt och prisvärt och det kan vi erbjuda, tveka inte att kontakta oss för mer information för att få en offert på ditt flyttstäd direkt!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA