kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Kungsbacka


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Kungsbacka

Behöver du flyttstäd i Kungsbacka? Vi på Kvalitetsflytt erbjuder dig städhjälp i Kungsbacka när du ska byta bostad eller kontor! Att flytta är energikrävande nog utan stress kring städning av gamla lokaler eller boytor. Vi erbjuder flertalet flyttjänster för dig och ditt företag vid flytt. Så självklart erbjuder vi även flyttstäd.

Vi tror på att flyttprocessen blir betydligt smidigare och effektivare om vi tar hand om städningen, under flytten men också slutstäd! Nöjda kunder är vårt mål och tillsammans med vår erfarna samt professionella personal kan vi garantera ett bra resultat!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Kungsbacka

Flyttstädning i Kungsbacka utför vi professionellt och effektivt. Vi besitter erfarenhet inom området och vet därför hur man kan effektivisera flyttstädningen. Vi hjälper dig dessutom med flyttstäd och slutstäd. Så när du lämnar bostaden eller kontoret är allting i sin ordning. Detta innebär att du kan fokusera på det som är viktigast för dig! Nämligen din nya bostad eller ditt nya kontor. Det kan vara bra att fokusera på det i stället då det också innefattar arbete. Det är dessutom roligare än att sköta städningen! På så sätt kan vi bli effektiva tillsammans med våra kunder!

Städa själv eller med städfirma i Kungsbacka

En del upplever att flyttstäd inte kräver en flyttfirma. Det är naturligtvis möjligt att städa helt på egen hand. Det kan dessutom bli billigare ekonomiskt sett. Vi på Kvalitetsflytt rekommenderar iallafall att man anlitar en flyttfirma som utför flyttstäd då du som kund sparar enorm mycket tid och energi på att låta oss ta hand om det. Vi besitter trots allt en längre erfarenhet och kunskap inom flyttstäd och vet hur man bör gå tillväga för att effektivisera så mycket som möjligt.

Flyttstädning i Kungsbacka för företag

Du som är ett företag i Kungsbacka och ska flytta till nya lokaler, kan gynnas av att anlita oss för flyttstäd. Faktum är att det krävs en hel del arbete vid städning hos företagsflyttar. Det beror på att det vanligtvis är stora ytor med mycket möbler och maskiner som har stått och samlat damm. Det kan därför underlätta en hel del för er på företaget om vi tar hand om flyttstädningen i stället för er. Detta ger mer tid för er att fokusera på det nya kontoret och andra viktiga frågor istället för städningen.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Kungsbacka för en trygg och prisvärd flytt!

Vårt mål på Kvalitetsflytt är att erbjuda så många heltäckande lösningar som möjligt för att ha så nöjda kunder som möjligt. Vi erbjuder därför olika flyttjänster där en av dem är just flyttstäd. Vi ser gärna att vi som är professionella och erfarna av flyttar tar hand om städningen. Det kommer att effektivisera hela processen . Vi gör detta dessutom till ett förmånligt pris!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige tillkommer det några fördelar beträffande flyttar! Du kan faktiskt få RUT-avdrag för en del flyttar, det beror på vilken flytt du gör dock. Du kan få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
  • Arbetstiden för transporten
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Det finns alltså en del tjänster inom flytt som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Bortsett från dessa tjänster finns det flera tjänster som faktiskt ger RUT-avdrag, det innebär en mer lönsam flytt för dig! Naturligtvis ingår flyttstädning i det avdraget!

Behöver du hjälp med din flytt i Kungsbacka?

Du som privatperson eller företagare som bor i Kungsbacka och ska flytta i Kungsbacka kan ta del av vår flyttstädning. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder alltså flyttstädning Kungsbacka till ett förmånligt pris! Om det handlar om att flytta från en bostad till en annan eller att byta kontorslokaler så kan det underlätta med professionell städhjälp under processens gång. Vi ordnar alltså städhjälp under flytten samt slutstäd. Du kan läsa mer om de flyttjänster vi erbjuder, här på vår hemsida. Du kan även läsa mer om vår flyttstädning och allt vad det innebär. Kontakta oss redan idag och få offert på din flyttstädning Kungsbacka! Välkommen till oss på Kvalitetsflytt!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA