kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Laholm


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Laholm

Ska du eller företaget byta hem och behöver flyttstäd? Vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma som erbjuder kvalitativa och effektiva flyttjänster och hjälper dig mer än gärna med flyttstädning i Laholm!

Vid flyttstädning genom oss på Kvalitetsflytt erbjuder vi dig garantier på att eventuella inspektioner ska genomföras utan anmärkningar och passera friktionsfritt för dig som är mitt uppe i flyttprocessen. Vi är mån om dig som kund och du får självklart nöjd kund garanti hos oss när du tar nytta av vårt flyttstäd Laholm. Flyttstädningen är ett viktigt men stressfullt och tidskrävande moment, genom att anlita hjälp med flyttstädningen tar vi på oss ansvar kring flyttstädningen och ser till att du har ett mindre lyftmoment att oroa dig för. Hör av dig till oss redan idag för offert av flyttstäd!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Laholm

Flyttstädning i Laholm utför vi professionellt och effektivt. Vi besitter erfarenhet inom flyttstäd och vet därför hur man kan effektivisera flyttstädningen. Vi hjälper dig dessutom med både flyttstäd och slutstäd. Så när du lämnar bostaden eller kontoret är allting i sin ordning. Detta innebär att du kan fokusera på det som är viktigast för dig! Nämligen din nya bostad eller ditt nya kontor. Det kan vara bra att fokusera på det i stället då det också innefattar arbete. Det är dessutom roligare än att sköta städningen! På så sätt kan vi bli effektiva tillsammans med våra kunder!

Städa själv eller med städfirma i Laholm

En del företag eller privatpersoner föredrar att ta hand om städningen på egen hand. Det kan bero på att det blir ekonomiskt sett billigare då man inte anlitar en städfirma. En del vill utföra städning på deras egna sätt för att försäkra sig om att det blir som de har tänkt. Vi på Kvalitetsflytt förstår det och jobbar därför med en nära relation till våra kunder där vi har en bra dialog med våra kunder för att säkerställa att allt blir som planerat. Vi anser också att det kan underlätta enormt att anlita en flyttfirma som erbjuder kontorsstädning eller hemstädning i din bostad. Om du vänder dig till oss har du garanti att resultat blir toppen! Du sparar dessutom dyrbar tid och energi och kan fokusera på ditt arbete eller nya hem exempelvis!

Flyttstädning i Laholm för företag

Vi erbjuder som tidigare skrivet, flyttjänster och flyttstäd för både företag och privatpersoner. Om du däremot är ett företag som önskar att förnya lokaler eller ett miljöombyte, då gör du rätt i att vända dig till oss som din bästa flyttstädning i Laholm! Vi ser till att allt blir rengjort under flytten liksom slutstäd. Du kan därför räkna med att lokalen ni lämnar blir skinande ren! Det är faktiskt mycket som behövs städas beträffande företagsflyttar, vi kan därför göra det effektivt och smidigt så att ni slipper!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Laholm för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på Kvalitetsflytt har lång erfarenhet inom flyttstäd och känner till alla delmoment som är väsentliga, all rengöring från golv och frys till väggar och våttorkning! Vi erbjuder även flyttstädning och slutstäd så vi tar hand om hela processen! Allt detta gör vi även till ett förmånligt pris! Vårt mål är att alltid tillfredsställa våra kunder med ett gott resultat tillsammans med våra heltäckande lösningar som vi erbjuder! Du kan läsa mer om våra resterande flyttjänster som vi erbjuder här på vår hemsida!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige tillkommer det några fördelar beträffande flyttar! Du kan faktiskt få RUT-avdrag för en del flyttar, det beror på vilken flytt du gör dock. Du kan få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
  • Arbetstiden för transporten
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Det finns alltså en del tjänster inom flytt som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Bortsett från dessa tjänster finns det flera tjänster som faktiskt ger RUT-avdrag, det innebär en mer lönsam flytt för dig! Naturligtvis ingår flyttstädning i det avdraget!

Behöver du hjälp med din flytt i Laholm?

De allra flesta människor flyttar någon gång i livet. Det gör även företag ibland. Laholm är inget undantag! Vi på Kvalitetsflytt ser till att din flyttstädning sker på bästa möjliga sätt i Laholm, som företag eller privat. När man flyttar finns det mängder av saker att hålla koll på. Vi anser att flyttstädning inte ska vara en av dem, åtminstone inte för våra kunder. Vårt mål är att vara en professionell flyttfirma med den bästa städningen möjlig. Om du ska flytta kan vi rekommendera flyttstäd från oss som har erfarenhet och vet hur vi ska effektivisera städningen. Vårt telefonnummer finner du här på vår hemsida. Kontakta oss så kan vi göra en offert redan idag!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA