kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Landskrona


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Landskrona

Bor eller arbetar du i Landskrona men det är dags att flytta? Privat eller med företaget? Letar du därför efter en flyttfirma som erbjuder flyttstädning i Landskrona? I sådana fall har du hittat rätt. Vi på Kvalitetsflytt är utbildade och erfarna beträffande privat samt företagsflytt. Faktum är att ett av de viktigaste momenten som vi utför på Kvalitetsflytt är flyttstädningen. Vi ser därför till att den sker effektivt och noggrant så våra kunder blir nöjda med ett toppenresultat! Anledningen till att vi erbjuder flyttstädning Landskrona beror på att vi inser vikten av att få till en flyttstädning på rätt sätt. Det är viktigt att allt rengörs, om det så gäller en bostad eller kontorsstädning, fönsterputs eller hemstädning spelar ingen roll. Oavsett så krävs det en hel del tid samt energi att få det gjort. Det är därför fördelaktigt att låta oss dra det tunga lasset!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Landskrona

Genom att anlita oss som er städfirma i Landskrona sparar ni enormt mycket tid och energi. Vi hjälper er med båda flyttstäd men också slutstäd så ni kan vara säkra på att bostaden eller kontorslokalen blir helt ren och fin efter flytten! Du kan då i stället fokusera på det som känns mer viktigt, det vill säga, den nya bostaden eller nya kontorslokalerna! För att effektivisera flytten så gott det går rekommenderar vi att lämna städningen till oss!

Städa själv eller med städfirma i Landskrona

En del privatpersoner och företag föredrar att flyttstäda på egen hand. Det kan bero på olika faktorer. Dels så blir det billigare ekonomiskt sett då du inte anlitar en städfirma. Dessutom kan du utföra städningen precis som du själv vill. Å andra sidan kan detta i stället innebära mer tid och energi på städningen än på de resterande delarna i flytten vilket i sin tur kan leda till ineffektivitet och på så sätt kan du ändå förlora tid och pengar. Skillnaden på att låta oss utföra din flyttstädning Landskrona är att vi besitter lång och gedigen erfarenhet inom flyttar samt flyttstäd vilket gör att vi vet vilken ordning saker och ting bör städas, förberedelser och planering, samt logistik. Vi ser även till att städningen under flytten samt slutstäd blir enligt önskemål från kunden. Tanken är att du ska kunna känna dig trygg.

Flyttstädning i Landskrona för företag

Om du önskar att byta lokaler eller att flytta till en större yta med ditt företag kan vi på Kvalitetsflytt hjälpa dig med detta! Du kanske finns i Landskrona men önskar att omlokalisera dig i Landskrona, i sådana fall kan vi erbjuda flertalet flyttjänster, bland annat flyttstäd som är en stor del av flyttar hos företag. Faktum är att städningen på kontor kan vara tidskrävande och bökiga, det kan därför vara fördelaktigt att lämna det arbetet åt oss! Vi som ändå är erfarna och professionella inom flyttar för företag.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Landskrona för en trygg och prisvärd flytt!

Om du som sagt bor eller arbetar i Landskrona men önskar att flytta och behöver hjälp med flyttstäd då gör du rätt i att vända dig till oss. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder nämligen flertalet heltäckande lösningar vad gäller flyttar och däribland flyttstäd. Vi tar hand om flyttstädningen under flytten samt slutstäd, alltså efter flytten. Det gör att du kan fokusera på annat viktigt kring flytten. Vi gillar att effektivisera och samarbeta med våra kunder, allt för att uppnå nöjda kunder!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige tillkommer det några fördelar beträffande flyttar! Du kan faktiskt få RUT-avdrag för en del flyttar, det beror på vilken flytt du gör dock. Du kan få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
  • Arbetstiden för transporten
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Det finns alltså en del tjänster inom flytt som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Bortsett från dessa tjänster finns det flera tjänster som faktiskt ger RUT-avdrag, det innebär en mer lönsam flytt för dig! Naturligtvis ingår flyttstädning i det avdraget!

Behöver du hjälp med din flytt i Landskrona?

Om du är bosatt eller har ett företag som önskar att flytta, är vi rätt flyttfirma för dig! Vårt utbud av tjänster är vidsträckt. När man flyttar kan det vara oerhört skönt att förlita sig på att en flyttfirma tar hand om de viktiga delarna vid en flytt. En av de viktigaste aspekterna är flyttstädning. Om du därför söker flyttstäd Landskrona så kan vi på kvalitetsflytt lova dig en säker, effektiv, och enkel flyttstädning som inte behöver ta upp din tid! Du får i stället chans till att fokusera på andra viktiga delar av flytten, ännu mer ditt nya hem eller kontor. Kontakta oss idag och få offert på vår flyttstädning! Välkommen.

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA